Antena Căutare

De mică era frumoasă. Cum arăta Roxana Ionescu în copilărie

Are 29 de ani şi se poate mândri că este una dintre cele mai frumoase prezenţe din peisajul mass media românesc

Are 29 de ani şi se poate mândri că este una dintre cele mai frumoase prezenţe din peisajul mass media românesc. Roxana Ionescu, simpatica prezentatoare a show-ului culinar cu copii, „Junior Chef”, avea încă din copilărie trăsături frumoase, după cum o dovedeşte fotografia pe care matinalii de la “Neatza cu Răzvan şi Dani” au arătat-o în cadrul emisiei de azi dimineaţă.

Roxana îşi aduce aminte cu drag de copilărie, iar primele amintiri care îi vin în minte legate de cea mai frumoasă perioadă a vieţii sunt cele din perioada în care a stat la bunici: “Am avut o copilărie foarte frumoasă petrecută alături de bunicii din partea mamei până la vârsta de opt ani. Au fost nişte persoane extraordinare şi foarte importante pentru mine şi recunosc că mi-este greu să vorbesc despre ei pentru că le simt lipsa”, mărturiseşte Roxana Ionescu.

Pe frumoasa prezentatoare telespectatorii o pot urmări în cadrul show-ului „Junior Chef”, ajuns deja în faza semifinalelor, show difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1.

Echipa lui Vizante s-a distrat de minune la ferma animalelor... Anca Lungu, o mămică responsabilă: Iată cum a amenajat camera Prințesei Linguriță!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x