Antena Căutare

Degustarea! Echipa lui Vizante experimentează cele mai mari emoții!

Râdem, glumim, dar trebuie să mai și jurizăm. Vizante renunță la atitudinea veselă cu care ne-a obișnuit pentru a trece la degustat preparate

Râdem, glumim, dar trebuie să mai și jurizăm. Vizante renunță la atitudinea veselă cu care ne-a obișnuit pentru a trece la degustat preparate.

Acesta începe chiar cu cel al lui Nicolas, care a reușit să ducă la bun sfârșit ambele feluri pe care și le propusese. Vizante nu pare prea încântat de preparatul său japonez deoarece îl consideră prea picant.

"Când gustă Vizante fac infarct de emoții dar încerc să mă prefac că e totul în regulă!", spune emoționat un concurent.

Tensiunea crește pe măsură ce Vizante trece la următoarele preparate pentru a le degusta. Nu schițează nimic. Oare pe cine va alege în final?

Darius face pe juratul! Concurentul a atras antipatia colegilor săi de competiție... Ei sunt semifinaliștii din echipa lui Vizante!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x