Antena Căutare

Giulia Cristescu, o bucătăreasă cochetă

Încă de la prima apariție, Roxana a remarcat cât de chic este Giulia îmbrăcată. Cele două au discutat "ca fetele" și au pus la cale un plan, în stilul lor caracteristic, de fete cochete "Eu zic să te duci acolo și să te întorci cu trei de DA!", o sfătuiește Roxana

Încă de la prima apariție, Roxana a remarcat cât de chic este Giulia îmbrăcată. Cele două au discutat "ca fetele" și au pus la cale un plan, în stilul lor caracteristic, de fete cochete "Eu zic să te duci acolo și să te întorci cu trei de DA!", o sfătuiește Roxana.

Aceasta pășește încrezătoare în platou, lucru remarcat și de jurați. Ea dorește să-i impresioneze cu doradă și penne tricolor și brânză ricotta.

Cei trei se apucă de gustat, având reacții diferite! Vizante este primul care îi oferă un DA! Din păcate Vîrlan îi da un NU, pentru că cele două preparate, pastele și peștele nu se potrivesc. Prințesa Polonic îi dă și ea un DA, apreciând preparatul ei.

Vizante este juratul norocos, care se va bucura de prezența Giuliei în echipa sa. Cei trei remarcă la final cât de emotivă este de fapt Giulia, fetița încercând să se ascundă în spatele unei măști de fetiță sigură pe ea.

Giulia Cristescu și Roxana Ionescu, două fete cochete... Trei dintr-o lovitură! Fetele "cucuiete" se întrec în gătit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x