Antena Căutare

Horia se decide! Doar patru concurenți merg mai departe în semifinală!

Juniorii din echipa lui Horia sunt extrem de emoționați și nerăbdători să intre în bucătărie

Juniorii din echipa lui Horia sunt extrem de emoționați și nerăbdători să intre în bucătărie. Juratul îi sfătuiește să aibă încredere în ei, spunându-le Nu uitați că eu vă iubesc pe toți!.

Două ore și un preparat pe bază de iaurt sunt lucrurile de care trebuie să țină concurenții cont pentru a ajunge în semifinală.

Cei mici se întrec în rețete și preparate, îngrămădindu-se în cămara Junior Chef.

Noah dorește să-l impresioneze pe Horia cu o vânătă umplută și sosuri. El se organizează bine înainte, își pregătește toate ingredientele pentru a-i fi mai ușor atunci când se apucă de preparat.

Altul vrea să prepare o farfurie care să conțină coacăze, dar se pare că acestea nu răspund la apelul său "Doamne feri, în ditamai cămara nu găsești o coacăză!". Tânărul se lasă bătut până la urmă și alege altceva, negăsind coacăzele prețioase.

Rareș Ionuț Pop mărturisește că are un preparat surpriză pentru Horia și anume ceva inventat chiar de concurentul nostru. Avalanșa de iaurt cu piept de rață cu sos de portocale și sfeclă și andive pare să sune interesant. Oare o să-l dea gata pe Horia?

"Doamnă, s-a rupt capacul la ăsta!" i se adresează îngrijorat Mirelei după ce David nu reușește să deschidă sticla de ulei. Văzându-l atât de încordat, Mirela l-a oprit din drum și l-a rugat să se așeze pe jos pentru a se relaxa puțin.

Alexandra este concurenta care i-a impresionat pe jurați cu portul românesc încă din preselecții. Aceasta va pregăti o plăcintă cu mere și iaurt. Dacă va reuși să treacă de această probă cu bine, i s-a promis un cadou special, un bichon maltez.

Plină de încredere, una dintre fetițe mărturisește că are tot ce îi trebuie: este o actriță bună precum Vizante, o prințesă ca Polonic, nu mai ae nevoie decât de câteva sfaturi de la Horia pentru a fi o bucătăreasă desăvârșită.

Lucas vrea să ne surprindă și el cu o prăjitură cu iaurt, frișcă și fructe, pe care a învățat-o de la tatăl său.

Tensiunea crește, fiecare încercând să termine cât mai repede și mai bine prepartul. David are parte însă de alte discuții cu unul dintre concurenți. Acesta din urmă îi reproșează că l-a amenințat cu cuțitul. "Cheamă poliția!", îl sfătuiește David.

Trecând la lucruri mai drăguțe, se pare că Lucas și Sebi au complotat. La prima vedere e un gest prietenesc, Sebi păstrându-i un piept de pui colegului său în cazul în care nu îi iese prăjitura. "Sebi e un adevărat prieten!" confirmă Lucas.

Nici Sebi nu s-a lăsat mai prejos și a mărturisit că își dorește ce e mai bine pentru Lucas "În afară de mine mi-aș dori să meargă Lucas mai departe pentru că este un copil extraordinar!"

David a decis să prepare carnea de trei ori, ultima oară reușind să o gătească după cum plănuia. Agitația a fost însă pretutindeni cu el.

Secundele s-au scurs și Roxana îi anunță că proba s-a încheiat. Concurenții rămân pentru moment cu visele de viitori bucătari până când Horia li se alătură pentru degustare.

Ei sunt semifinaliștii din cea de-a doua rundă! Echipa Polonic s-a întregit!... David Rizescu este cuprins de emoții și atacuri! Juniorul are nevoie de ajutorul Mirelei pentru a se aduna!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x