Antena Căutare

Horia Vîrlan, emoţionat până la lacrimi. Un concurent i-a topit inima!

Chiar dacă pare mai dur, Horia Vîrlan a demonstrat că are o inimă mare. Un concurent de la Junior Chef l-a emoţionat până la lacrimi.

Chiar dacă pare mai dur, Horia Vîrlan a demonstrat că are o inimă mare. Un concurent de la Junior Chef l-a emoţionat până la lacrimi.

Alin Man este concurentul din Predeal care a venit la preselecţii îmbrăcat în port popular şi le-a arătat juraţilor că este un bun bucătar, dar şi un talentat cântăreţ de muzică populară. Le-a demonstrat live asta, înterpretând melodia „Noi suntem români”.

Concurentul i-a atins coarda sensibilă şi l-a emoţionat atât de puternic pe Horia cu momentul artistic încât a început să plângă. Cu toate că a încercat să mascheze momentul, Anca Lungu l-a încurajat să nu-şi ascundă sentimentele: „Nu trebuie să te ascunzi pentru că şi bărbaţii plâng. Acesta nu este un lucru rău, ba chiar este un lucru bun să-ţi arăti sentimentele”, mărturiseşte Prinţesa Polonic. Marius Florea Vizante a recunoscut că niciodată nu l-a mai văzut atât de încântat şi emoţionat pe colegul său de juriu.

Horia a fost de-a dreptul încântat de concurentul venit la preselecţii şi a recunoscut că iubeşte tot ce este tradiţional şi că admiră oamenii care îşi iubesc ţara: „Mă bucură să văd că mai există copii, români care mai sunt români”, povesteşte Horia Vîrlan.

Emoţiile i-au copleşit, dar au primit trei de DA!... Daniel Epure: "Cel mai mare vis al meu este să devin un maestru bucătar"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x