Antena Căutare

Horia şi Vizante au de furcă! "Prinţesa Polonic a avut câştig de cauză, pentru că e mai drăguţă!"

Juraţii de la Junior Chef au o misiune grea! Trebuie să aleagă cei mai buni concurenţi, iar apoi să îi convingă să li se alăture.

Juraţii de la Junior Chef au o misiune grea! Trebuie să aleagă cei mai buni concurenţi, iar apoi să îi convingă să li se alăture.

Chiar dacă în prima ediţie, cei mai mulţi concurenţi l-au ales pe Horia Vîrlan, juratul este conştient că nu e aşa uşor să lupţi cu farmecele Prinţesei Polonic.

"Prinţesa a avut câştig de cauză, pentru că e mai drăguţă şi are şi blog", spune Horia. Iar Vizante este de aceeaşi părere.

"Copiii abia acum închid cărţil cu basme. Ei încă sunt atraşi de înţelesul poveştilor. Cum să nu fii atras de Prinţesa Polonic?", a spus acesta.

Ei bine, Prinţesa Polonic are o "armă" împotriva lor: un măr otrăvit!

Alexandra Citirigă – o româncuță gospodină mândră de țara în care s-a născut... Război între juraţi? Vizante: "E o luptă deschisă. Tre să faci orice să câştigi copilul cel ma bun în echipa ta&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x