Antena Căutare

Ion Mihai Gabriel, copilul cu o poveste emoționantă care ne aduce zâmbetul pe buze

Concurentul în vârstă de 9 ani și jumătate are parte de aniversări speciale

Concurentul în vârstă de 9 ani și jumătate are parte de aniversări speciale. Acesta este născut pe 29 februarie și de aceea își poate serba ziua doar o dată la patru ani.

Însă acest lucru este nimic pe lângă povestea sa de viață. Mama lui mărturisește că fiind asisten maternal, l-a cunoscut pe Gabriel când cel mic avea numai 1 ani și 11 luni. Deși mai mereu urla și nu vorbea deloc, într-o noapte, femeia povestește că s-a trezit cu Gabi la pieptul său spunându-i "Mama mea să nu mă lași!". De atunci, femeia îl consideră fiul ei, promițând să nu îl lase niciodată.

Gabriel a trecut prin multe clipe grele, având de îndurat remarcile răutăcioase ale copiilor, care îl porecliseră "înfiatul". Întrebând-o pe mama sa ce înseamnă acest cuvânt, Gabi a aflat care este de fapt adevărul. De atunci însă nu s-a schimbat nimic în viața sa.

Trecând de la emoții la gătit, băiețelul povestește că a învățat singur să gătească. Cu banii câștigați la Junior Chef, în cazul în care va ieși învingător, își dorește o centrală nouă.

Simpaticul junior a fost o adevărată apariție încă de la primii pași făcuți în platou. Acesta a ținut să alerge în jurul platoului pentru a-și manifesta bucuria, lucru care i-a amuzat tare pe cei trei jurați. "Opa! A început spectacolu!" exclamă Vizante, în timp ce Prințesa Polonic remarcă "Avem un atlet!"

Gabi nu se lasă cu una cu două și se pune pe gătit! Speră să-i impresioneze pe jurați cu un preparat format din pește și salată de cartofi.

Emoționat, juniorul încearcă să găsească un recipient în care să fiarbă cartofii pentru salată. "Stați un pic că nu găsesc în ce să pun cartofii la fiert! O fi ăsta bun?". Actorul Vizante nu se dă în lături de la treburi grele și încearcă să-l ajute pe Gabi. Văzând că are un sprijin, prichindelul începe să dea ordine: "Hai ia de acolo nenea Vizante!"

Tot pentru a-l ajuta, Vizante îi amintește că nu a adăugat "zahăr" în apa în care fierb cartofii. "Ah! Sare și piper! Vezi că m-ai făcut să uit de ele!", își dă Gabi seama.

Ușor nesigur, băiețelul se tot consulta cu jurații, rugându-l pe Vizante să-l ajute cu cartofii, pentru că nu știe când ar putea fi gata. Între timp, blonduțul nostru descoperă mânușile de bucătărie din silicon "Sunt o vacă!", exclamă el, în timp ce jurații izbucniseră în râs. "MUUUUUHHH!". "Băgați dumneavostră sau bag eu?", o întreabă Gabi pe Prințesă, așteptând cu nerăbdare fierberea cartofilor.

Băiețelul ne dovedește că știe care sunt cele mai importante reguli într-o bucătărie și exclamă "Primul lucru într-o bucătărie este curățenia!"

Timpul trece și Gabriel trebuie să termine și peștele. Ce ne facem însă cu frica de uleiul încins. Pentru asta există însă Vizante, care se oferă din nou să îl ajute pe micuț. "Băăi, fii atent la pește! Ia paleta!", îl îndrumă el pe co-echipier. Vizante se conformează și începe să lucreze "Gata șefu'! Păi se poate, iau tigaia de pe foc!". "Hai pune, pune!" îl grăbește Gabriel pe subalternul Vizante, care este vizibil suprasolicitat "Gata șefu' nu mă certa! De ce mă cerți!"

Zâmbărețul a reușit să termine cu bine preparatul și așteaptă ca jurații să-l deguste. Prințesa Polonic apreciază munca depusă de cel mic și îi oferă un DA pentru că are mult potențial. Din păcate, Vîrlan a ținut cont de temerile manifestate și i-a dat un NU. Surpriza plăcută vine din partea lui Vizante, care îi oferă un DA pentru că este un adevărat showman.

Fiind nevoit să aleagă, Gabriel este aproape vrăjit de Vizante, care încearcă să îl facă să intre în echipa sa "Repetă după mine: Aleg să merg în echipa singurului profesionist de la Junior Chef, care este....". Gabi alege însă "PRINȚESA POLONIC!", spre dezamăgirea lui Vizante.

"Am ales-o pe Prințesa Polonic pentru că ea o să mă învețe când sunt gata cartofii!", recunoaște Gabi.

Intrare ca la maraton! Gabriel Mihai Ion îi amuză pe jurați... Vizante execută ordine! Gabriel îi dă lecții!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x