Antena Căutare

Juniorii lui Vizante gătesc un preparat pe bază de ou

Gata cu distracția! Este momentul ca cei mici să dovedească de ce au ajuns în competiția Junior Chef

Gata cu distracția! Este momentul ca cei mici să dovedească de ce au ajuns în competiția Junior Chef. Aceștia au la dispoziție un timp limitat, două ore, pentru a pregăti un fel de mâncare pe bază de ou.

3, 2,1 START! Cămara se umple imediat de copii, în căutare de ingrediente, care de care mai agitați. Robert Nicolas Bosanco, unul dintre concurenții care s-a remarcat din preselecții pentru emotivitatea crescută. Nici de această dată nu a făcut excepție, micuțul fiind speriat că nu își poate găsi produsele în cămară.

Florian este "NASA boy". Tânărul dorește să îl impresioneze pe Vizante cu un preparat inventat chiar de el și de mama sa, o tartă cu bezea și cremă de vanilie.

Lacrimile nu ezită să apară, iar primul este Nicolas, cel care intră în panică și se teme că nu va putea merge mai departe.

Însă nu doar băieții au parte de emoții. Sanda și Monica sunt și ele membre în echipa lui Vizante, bucurându-se de faptul că au reușit să ajungă până în acest punct al competiției.

Monica își propune să gătească salată de crabi cu ou și pârjoale, în timp ce Sanda va prepara o omletă rulou cu ciuperci la cuptor.

Învățăceii lui Vizante au o mulțime de probleme... Darius face pe juratul! Concurentul a atras antipatia colegilor săi de competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x