Antena Căutare

La Junior Chef, emoțiile își spun cuvântul! Trei de NU și mult fum!

Concurenții sunt extrem de simpatici atunci când emoțiile îi copleșesc

Concurenții sunt extrem de simpatici atunci când emoțiile îi copleșesc. Aceștia se bâlbâie, se încurcă în ingrediente și chiar uită preparatul.

"Mă numesc Ana și am venit să vă dau pe spate!", afirmă într-un mod amuzant una dintre concurente.

Un altul, pregătit să gătească pui grecesc cu lipie și sos tzatiki, își pierde puiul pe drum "Puiul din păcate l-am uitat!"

Tot emoțiile au creat un preparat surpriză "Cotlet de porc înăbușit cu cartofi aurii și...aaa...și <ceva>, completează Vizante....o surpriză", reușește totuși tânărul să se redreseze.

"Nu e chiar așa cum se putea, adică eu am văzut și mai arse!", a încercat Vizante să-l încurajeze pe un puști care tocmai făcuse cărbuni din cartofi.

La un moment dat, jurații se plictisesc așteptând un preparat. Încercând să scurteze minutele, Vizante și Prințesa Polonic glumesc "E o demonstrație de slow-cooking!" spune Anca, în timp ce Marius o completează "Poate sleep-cooking!"

Lucas Pârjol, un Junior Chef cu nume predestinat, e fanul numărul unu al lui Florin Piersic... Ionescu Noa Cristian împarte pasiunea pentru gătit cu schiatul, înotul și dansul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x