Antena Căutare

Lazăr Andrei Răzvan, juniorul ce visează la o carieră de criminalist

Juniorul are numai 11 ani și vine din Satu Mare cu gândul de a experimenta competiția

Juniorul are numai 11 ani și vine din Satu Mare cu gândul de a experimenta competiția. "Îmi doresc să câștig pentru că sper ca ai mei colegi să nu mă mai creadă un nimeni."

Românașul s-a gândit să se prezinte în fața juraților cu un preparat tradițional, papricaș de pui. "Vin tocmai de la Satu Mare să vă arăt cum se gătește mult și bine!"

Carnea de fazan, de iepure sau de cerb nu îi este necunoscută lui Răzvan, care beneficiază de ajutor din partea tatălui său, pasionat de vânătoare.

Întrebat de Prințesa Polonic e își dorește să se facă atunci când va fi mare, Răzvan spune că vrea să fie criminalist. "Mă uitam la un serial și îmi plăcea să văd cadavrele.", povestește tânărul.

Răzvan crede că dacă s-ar face bucătar ar vedea același meniu zilnic, însă în calitate de criminalist crimele sunt diferite. Nici timp pentru familie nu va avea și de aceea preferă să nu se căsătorească ci să învețe să gătească și să se descurce singur.

Bulversat de întrebările juraților, juniorul a uitat să adauge un ingredient și este nevoit să refacă farfuria pe care se apucase să o monteze. Cu lacrimi în ochi, el crede că s-a făcut de tot râsul. "Dacă nu o să trec mai departe o să ajung de tot râsul lumii!", suspină Răzvan

Încercând să îl determine să își revină, Prințesa îl întreabă care este rețeta sa pentru a cuceri o fată. "Aș fi sincer, între ghilimele!". Anca este uimită de răspunsul său "Adică ai minți o fată ca să o cucerești?". Răzvan încearcă să se scuze "Așa am văzut în filme!"

Puștiul este pus pe afirmații mari. El consideră că blondele sunt proaste, fapt ce o determină pe Roxana să vină în platou. După ce lucrurile se liniștesc, Răzvan experimentează emoțiile degustării.

Juniorul este aproape în lacrimi, în timp ce îi urmărește pe jurați cum degustă. Vizante este primul care îi oferă un DA iar Horia îl apreciază pentru că a gătit românește și îi oferă un DA. Și Prințesa Polonic îi oferă un DA.

"Nici nu am clipit acolo în platou! Știam că dacă clipesc mi se umezesc toți ochii!" a povestit ulterior Răzvan încă vizibil emoționat.

Răzvan o alege pe Prințesa Polonic deoarece este mai timidă "Cel care tace știe multe!", afirmă puștiul.

Dinu Giulio, tânărul care îl poate imita pe Gigi Becali... Un concurent de la Junior Chef, fugărit de Roxana Ionescu! "Blondele sunt proaste!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x