Antena Căutare

Lăzărescu Robert a adus rap-ul în bucătărie

"Mi-am imaginat că o să ajung până aici pentru că gătesc foarte bine!" Așa pornește în competiție tânărul pasionat de rap

"Mi-am imaginat că o să ajung până aici pentru că gătesc foarte bine!" Așa pornește în competiție tânărul pasionat de rap. El a decis să prepare somon dulce acrișor cu garnitură de orez.

Văzându-i atitudinea de bad boy, Vizante începe un joc extrem de amuzant, exprimându-se în stilul gangsta. "Ai auzit de Vizi rap?", glumește juratul. El începe să își intre în rolul de rapper, compunând versuri pe loc.

Inspirat de jurat, Robert începe să gătească în ritmul muzicii, improvizând "Am pus în tigaie/ Somonul din odaie!".

Încercând să-l pună în dificultate, Vîrlan se apropie de tânărul bucătăraș și îl ia la întrebări tehnice "Cum arată orezul fiert?" - "Ca orezul fiert!", îi răspunde juniorul. "Și orezul crud?" - "Ca orezul crud!", zâmbește Robert.

Plin de emoții, juniorul încearcă să se grăbească să termine preparatul pentru că cei trei membrii ai juriului sunt înfometați. Totul este gata și deci Robert ajunge în față pentru degustare.

"Dacă aș fi în juriu mi-aș da doar doi de DA pentru că preparatul are mici defecte!"

"Robert, preparatul tău este unul foarte îndrăzneț. Cu toate astea, astăzi îți ofer un NU, deoarece orezul nu are nici un pic de gust!", concluzionează Horia Vîrlan.

Din păcate și Prințesa Polonic are același răspuns, iar Robert nu poate merge mai departe. El este totuși încurajat de jurați pentru a concura și ediția următoare.

Au curs râuri de lacrimi la Junior Chef! Cei mai ghinioniști concurenți... Vizante face o demonstrație de rap alături de Lăzărescu Robert...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x