Antena Căutare

Mara Bratu le aduce juraților dalmațieni la farfurie

Ușor emoționată, Mara decide să îi încânte pe jurați cu brioșe dalmațiene cu sos de afine

Ușor emoționată, Mara decide să îi încânte pe jurați cu brioșe dalmațiene cu sos de afine. Aceasta le mărturisește secretul rețetei sale, brioșele trebuind să fie moi în centrul plin de ciocolată.

Fără prea multă vorbărie, Mara se apucă de treabă însă mixerul îi joacă feste. Așa cum fusese inițial sfătuită, aceasta ar fi trebuit să amestece ingredientele cu telul. Fiind încăpățânată, ea încearcă cu mixerul și crează o bucătărie dalmațian, amestecul sărind peste tot. "Se face mai bine cu mixerul chiar dacă stropește!". În final se dă bătută și decide să renunțe la ajutorul electric "Unde-i telul?"

Venind să îi dea o mână de ajutor pentru a seta cuptorul, Vizante rămâne "lipit" și începe să joace în stilul caracteristic un rol, pentru a mai destinde atmosfera. "Cu ocazia asta o să stea și Vizante locului o dată!", remarcă Prințesa Polonic, în timp ce Horia își dorea "să i se lipească și buzele." Actorul nu s-a oprit din rol până ce nu a făcut-o pe Mara să râdă. "Dacă aș avea spectatori așa la teatru aș da faliment!", glumește Vizante la adresa seriozității concurentei.

Preparatul final realizat de Mara nu a ieșit deloc așa cum și-ar fi dorit, lucru care s-a văzut. Aceasta nu a reușit să îi facă pe cei trei jurați să îi dea trei de DA, astfel că dalmațienii se întorc triști acasă.

Vîrlan are o iubire ascunsă! Juratul este îndrăgostit de papanași... Vizante s-a lipit! Juratul a rămas imobilizat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x