Antena Căutare

Maria Florian Andrei, "Prințul Polonic", visează să lucreze la NASA

Cu un look simpatic și proaspăt se arată în fața juraților un tânăr bucătar, care are arta gătitului în sânge de la cinci ani

Cu un look simpatic și proaspăt se arată în fața juraților un tânăr bucătar, care are arta gătitului în sânge de la cinci ani. Juniorul are mare noroc cu mama sa, care are un restaurant, unde lui îi place să facă pe șeful și să își pună în valoare ideile.

De cum a intrat în platou, Prințesa Polonic l-a intitulat Prințul Polonic, remarcând ustensilele atașate bonetei de bucătar. Tânărul va găti un somon cu sos și orez cu legume.

Fiind extrem de nerăbdători, jurații îl invită la gătit. "Ai și ingrediente?", îl întreabă Horia. Andrei începe atunci să scoată din coș tot ce pregătise. Văzând că nu se mai termină, jurații se întreabă uimiți dacă le va folosi pe toate, glumind în legătură cu cantitatea lor.

"Câte sunt acolo?", întreabă Horia. "Unu, doi, trei, patru....multe!" răspunde plin de umor tânărul.

Întrebat ce își dorește să se facă atunci când va fi mare, Andrei mărturisește că și-ar dori să lucreze pentru NASA, ca bucătar. El le povestește juraților că s-a documentat și există locuri disponibile ca bucătar în spațiu.

Pasionat de știință, Andrei este foarte sigur pe el. Își dorește să se pregătească bine pentru a ajunge la NASA, fiind curios să afle mai multe despre extratereștrii și Zona 51.

"Ținta ta este să pleci de pe Pământul ăsta!", concluzionează Vizante. "DA!", răspunde cu încredere Andrei.

Continuând discuția despre extratereștrii, Vizante îl întreabă "Te-ai gândit ce vei face dacă vei avea o întâlnire de gradul trei, cu extratereștrii?" "Păi să vedem dacă sunt pașnici!", răspunde Andrei. "Și cum îți dai seama de asta?", continuă Vizante. "Te apropii de ei și dacă te împușcă sau te lovesc înseamnă că nu sunt pașnici!", răspunde extrem de logic tânărul.

Viitorul astronaut devine tot mai emoționat din pricina întrebărilor lui Vizante și ale lui Horia și pare să se piardă. Din neatenție se și frige, punând mâna pe tigaia încinsă fără mânușă, de două ori.

Totul este bine însă când se termină cu bine și preparatul este gata pentru degustare.

"Astăzi cred că ți-ai ales un preparat destul de elaborat pentru vârsta ta! Mi-a plăcut cum ai aranjat totul pe farfurie așa că astăzi o să-ți spun DA!", afirmă Prințesa.

Horia Vîrlan nu este însă de aceeași părere, mărturisind că nici gustul orezului, nici cel al somonului nu au fost pe placul său. "Din păcate, de la mine ai un NU!"

Este rândul lui Vizante să își spună părerea. "Poți să îmi spui Vizi", afirmă actorul pentru a destinde atmosfera. "Tu ai o poreclă?" "Da, mi se spune Floricică", răspunde concurentul.

Văzându-l motivat și încrezător că va fi mai bine, Vizante îi oferă și el un Da!

Fără doar și poate, Andrei a ales să meargă pe mâna lui Vizi. Juratul mărturisește că a schimbat strategia, mergând pe sinceritate și onestitate și a avut numai de câștigat. Are acum în echipă un băiețel foarte hotărât.

Ilie Maria, Afloare Alexandru și Tudor Petrescu, "cei trei muschetari" eliminați de la ”Junior Chef”... Au curs râuri de lacrimi la Junior Chef! Cei mai ghinioniști concurenți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x