Antena Căutare

Marius Florea Vizante, postare inedită pe Facebook. Uite ce răspuns i-a dat fiica sa

Face echipă cu Anca Lungu şi Horia Vîrlan în unicul concurs culinar cu copii, „Junior Chef”, show difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, împarte scena de teatru cu cei mai buni actori şi este un tată model pentru fiica sa, Katia

Face echipă cu Anca Lungu şi Horia Vîrlan în unicul concurs culinar cu copii, „Junior Chef”, show difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, împarte scena de teatru cu cei mai buni actori şi este un tată model pentru fiica sa, Katia.

Atunci când filmările ţin de dimineaţă până seară, Vizante nu ratează nicio pauză şi o sună pe fetiţa lui ca să se asigure că a mâncat la prânz, că îşi face temele sau pur şi simplu pentru că i se face dor şi vrea să o audă. În această perioadă, din cauza programului încărcat, momentele alături de Katia sunt tot mai preţiute, actorul mărturisind că una dintre activităţile preferate ale sale este să facă teme cu fiica lui. Se pare că fetiţa actorului îi moşteneşte isteţimea şi simţul umorului, dovadă fiind postarea de pe Facebook a lui Vizante care le-a dezvăluit prietenilor săi un moment haios alături de fiica sa: ”- Tat’, nu pot să scriu şarpe, nu l-am învăţat pe Ş! – Katia, zic eu, e tot S, dar are virguliţă dedesubt. Ai înţeles? Katia zice: - Deşigur!”, a scris actorul pe site-ul de socializare.

Marius Florea Vizante va putea fi urmărit în această seară de la 20:30, la Antena 1, în cel mai simpatic şi amuzant show cu copii, „Junior Chef”.

Vizante şi-a găsit naşul la „Junior Chef”. Vezi cum a fost păcălit actorul... Eva Zaharescu: “Moștenesc pasiunea pentru gătit de la mama și de la bunica mea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x