Antena Căutare

Marius Florea Vizante s-a apucat de cântat rap

Preselecţiile pentru primul show în care copiii fac legea în bucătărie, difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1 sunt în plină desfăşurare, iar lupta celor trei juraţi e mai aprigă ca niciodată. Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Florea Vizante folosesc cele mai inedite trucuri pentru a-i câştiga pe cei mai buni concurenţi în echipa lor

Preselecţiile pentru primul show în care copiii fac legea în bucătărie, difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1 sunt în plină desfăşurare, iar lupta celor trei juraţi e mai aprigă ca niciodată. Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Florea Vizante folosesc cele mai inedite trucuri pentru a-i câştiga pe cei mai buni concurenţi în echipa lor.

Pasiunea unui concurent pentru muzica hip-hop l-a inspirat pe Vizante să se apuce de cântat. Vizirap este noul nume de scenă pe care Marius Florea şi l-a ales, iar pentru a compune cele mai inedite versuri nu a mai fost decât un singur pas: „Nu uita orezul, vorba lui chinezu’/ Pune-l fără fente, dacă-l faci al dente. Dacă-mi dai o mică mită, îţi spun ce să mai pui pe plită”, recită Vizante.

Colegii lui au fost impresionaţi şi amuzaţi de atitudinea lui Vizirap, dar şi de calităţile sale artistice: „Hai că îţi stă bine, Vizante”, declară Horia Vîrlan. Prinţesa Polonic a intrat şi ea în jocul colegului său şi s-a alăturat în momentul muzical, completându-l cu versuri inedite.

Vizante a mai avut un moment muzical special pe care i l-a dedicat lui Horia, moment ce va putea fi urmărit la „Junior Chef” luni, de la ora 20:30, la Antena 1.

Vizante şi-a găsit naşul! Daria Ivan: "Mă deranjaţi. Nu am chef de glume!"... Anca Lungu, şocată de atitudinea lui Vizante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x