Antena Căutare

Nicoleta Cristescu, o tenismană, care visează să devină Simona Halep, ne arată talentele din bucătărie

Joacă tenis de la vârsta de 5 ani și a început totul din pasiune. Aceasta s-a transformat ulterior în performanță și Nicoleta a ajuns să câștige numeroase trofee și medalii

Joacă tenis de la vârsta de 5 ani și a început totul din pasiune. Aceasta s-a transformat ulterior în performanță și Nicoleta a ajuns să câștige numeroase trofee și medalii.

Ambiția Nicoletei este una evidentă, mămica sa povestindu-ne că întotdeauna competițiile au motivat-o și au determinat-o să arate tot ce are mai bun. Tânăra concurentă consideră că "și în bucătărie, ca și în tenis, este important să fii cu un pas înaintea adversarului".

"Bine ai venit, frumusețe!" o întâmpină Vizante pe Nicoleta, în timp ce aceasta pășește în platoul Junior Chef.

Nico s-a hotărât să prepare paste cu somon și lime pentru a-i impresiona pe cei trei jurați.

Încercând să o descoasă, ca de fiecare dată, Vizante o întreabă dacă are vreun admirator care îi face complimente. Agilă, Nicoleta îi răspunde din start că nu are prieten și nici nu a avut. Continuând discuția, tânăra mărturisește că nu are timp pentru iubiți și că mai mult ca sigur toți se tem de tatăl ei.

Nicoleta începe să gătească, iar jurații se întrec în nume faimoase de tenismani pentru a o impresiona pe concurentă. Astfel Vizante îi promite că îi va face cunoștință cu Andrei Pavel iar în bootcamp îl va chema pe Nadal. Prințesa Polonic atacă și ea cu Serena Williams însă Nicoleta nu cedează așa ușor și o cere pe Sharapova. Vîrlan, glumind, spune că și el și-ar dori-o pe Sharapova.

Pentru a destinde atmosfera și a face timpul să treacă mai repede, Vizante lansează un joc de tenis cu spumierele și o minge imaginară, invitându-l pe Vîrlan să i se alăture. Scena este pur și simplu hilară, cei doi întrecându-se în scheme.

Trecând testul tachinărilor, Nicoleta reușește să termine și preparatul. Cei trei jurați sunt invitați la degustare. Prima este Prințesa Polonic, fiind urmată de Horia și de Vizante.

Cei trei își spun părerile pe rând și astfel Nicoleta primește doi de DA din partea Ancăi și a lui Vizi. Spre bucuria lui, Vizante este cel în echipa căruia Nico alege să intre.

Jurații se întrec în tenismani pentru a o impresiona pe Nicoleta... Nicoleta i-o "coace" lui Vizante: "Să știți că eu am 14 ani, cu mine nu mai merge!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x