Antena Căutare

Nicoleta s-a îndrăgostit de Vizante

N-am emoții! Nimeni nu se descurcă cu emoții. E mai greu ca la tenis. Ea știe ce înseamnă să câștigi un trofeu încă înainte să vină la Junior Chef. E o foarte bună jucătoare de tenis, așa că nu duce lipsă de premii. Însă un trofeu în plus nu strică niciodată.

N-am emoții! Nimeni nu se descurcă cu emoții. E mai greu ca la tenis.
Ea știe ce înseamnă să câștigi un trofeu încă înainte să vină la Junior Chef. E o foarte bună jucătoare de tenis, așa că nu duce lipsă de premii.
Însă un trofeu în plus nu strică niciodată.

Vizante s-a îndrăgostit de pastele gătite de Nicoleta, apoi s-a îndrăgostit și de Nicoleta. După care și Nicoletei a început să-I placă de Vizante.

Vizante se făstâcește în fața fetei, nemaiștiind ce sa ia, lingura, cuțitul sau furculița.

Tatăl ei însă spune “Am luat pușca!”

Nu mai știm cine pe cine a ales până la urmă, ea pe el sau el pe ea, ceea ce știm însă este că ea a venit direct în echipa lui Vizante.

Vizante alege semifinaliștii. Ei merg mai departe în etapa următoare... Oul zburător decolează în bucătăria Junior Chef...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x