Antena Căutare

Ouăle se ţin în frigider? De ce?

Cum păstrezi ouăle până le consumi? În frigider? Şi nici nu vrei să le depozitezi altfel? Da, ouăle se păstrează în frigider mai mult în America. În Europa, ele se ţin la temperatura camerei.

Cum păstrezi ouăle până le consumi? În frigider? Şi nici nu vrei să le depozitezi altfel? Da, ouăle se păstrează în frigider mai mult în America.
În Europa, ele se ţin la temperatura camerei.

Ouăle din America sunt ilegale în Europa din cauza procesului de spălare care le face mai susceptibile de contaminare cu Salmonela.

Ouăle sunt ţinute la rece pentru a reduce riscul contaminării cu Salmonela.

Dacă un ou este infectat cu această bacterie, ea se va multiplica rapid la temperatura camerei. ŞI la frigider se poate multimplica doar dacă sunt ţinule peste 21 de zile.

Găinile ouătoare din crescătorii au un spaţiu redus, altfel decât spaţiul natural, ceea ce le scade rezistenţa la boli.

Din cauza condiţiilor, găinile devin rezistente la antibiotic.

De ce tomatele capătă gust "ierbos" în frigider... Alexandru Iacob, câştigător „Top Chef”, mentor la „Junior Chef” şi jurat la Cupa Agenţiilor la Gătit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x