Antena Căutare

Povestea impresionantă a unei concurente „Junior Chef” care le-a dat juraţilor o lecţie de modestie

Expresivitate, emoţie, modestie şi talent sunt calităţile care o definesc pe Mădălina Pîrlici, concurenta de la „Junior Chef” care i-a impresionat pe cei trei juraţi, Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Florea Vizante, dar şi pe Roxana Ionescu, cu candoarea cu care a păşit în platoul emisiunii, în ediţia ce va putea fi urmărită luni, de la 20:30, la Antena 1

Expresivitate, emoţie, modestie şi talent sunt calităţile care o definesc pe Mădălina Pîrlici, concurenta de la „Junior Chef” care i-a impresionat pe cei trei juraţi, Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Florea Vizante, dar şi pe Roxana Ionescu, cu candoarea cu care a păşit în platoul emisiunii, în ediţia ce va putea fi urmărită luni, de la 20:30, la Antena 1.

Povestea vieţii sale, experienţa de viaţă şi maturitatea cu care Monica a venit să le gătească membrilor juriului i-a emoţionat pe aceştia, pentru că fetiţa nu a avut o viaţă uşoară. Concurenta avea doar un an şi trei luni atunci când mama a lăsat-o în grija unei mătuşi, pe celelalte surori la alte rude şi a plecat în Elveţia, unde şi-a întemeiat o nouă familie. Tatăl, plecat în acea perioadă la muncă în străinătate, s-a întors de urgenţă în ţară, şi-a recuperat fetele de la rude şi le-a crescut singur de atunci. Monica nu este doar talentată în bucătărie: de curând, a câştigat un concurs de talente în Moldova recitând poezii, iar atitutinea copilei le-a mers la suflet juraţilor: „Monica tocmai ne-a dat o lecţie de modestie. Nu ştiam că mai există astfel de copii. Sunt de-a dreptul impresionat”, mărturiseşte Vizante.

Pasionată de gastronomie, Monica ştie beneficiile pe care le au multe dintre alimente. De exemplu, atunci când Vizante a întrebat-o pe concurentă ce calităţi are valeriana, aceasta a ştiut să-i răspundă că are efect calmant, dar Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan nu ştiau povestea din cauza căreia Monica a aflat acest lucru. În urmă cu câţiva ani, casa familiei Pîrlici a luat foc, iar pentru a-i calma, medicul le-a dat să bea ceai de valeriană.

Pe Monica Pîrlici telespectatorii o vor putea urmări gătind la „Junior Chef” luni, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, ei vor afla ce mărturisiri emoţionante a făcut Vizante datorită concurentei din Moldova.

Meci de tenis între Vizante şi Vîrlan, la „Junior Chef”... Marius Vizante, dezvăluiri despre situaţia dificilă din familia sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x