Antena Căutare

Rareş Pop: "Aş vrea să scap de toţi să câştig doar eu"

Aflat printre finaliști, Rareș este cuprins de emoții și de aceea începe să fie tot mai agitat

Aflat printre finaliști, Rareș este cuprins de emoții și de aceea începe să fie tot mai agitat. Acesta mărturisește că își dorește să fie singurul competitor, care să câștige concursul.

"Aş vrea să scap de toţi să câştig doar eu", spune plin de încredere juniorul.

Printre atâte momente tensionate, Rareș are bătăi de cap și din pricina matematicii. Acesta încearcă să calculeze gramajul de făină, ulei și iaurt pentru preparatul său.

Aly Bayloun: "Rares era foarte agitat". Colegul său se plânge de faptul că agitația și alergătura lui Rareș l-au făcut să se trezească cu pietre în mâncare. De fiecare dată când juniorul dădea o tură până la frigider, pietrișul de pe jos sărea. Ba chiar s-a ales și cu o căzătură zdravănă, din cauza alunecării.

Tot din pricina grabei, care strică de obicei treaba, Rareș nu a observat că avea cașcaval pe masă și a început să întrebe în stânga și în dreapta până ce Daniel Grosu i-a atras atenția.

Ca de la finalist la finalist! Juniorii gătesc pentru copiii de la Next Star... Vântul, inamicul numărul unu al finaliștilor Junior Chef...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x