Antena Căutare

Război între Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan

Preselecţiile „Junior Chef” sunt în toi, iar cei trei juraţi, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan, departajează preparatele celor mai talentaţi prichindei din bucătărie, iar pentru că nivelul competiţiei este ridicat, mentorii se luptă pentru a se asigura că cei mici vor veni în echipa lor după ce primesc răspunsul afirmativ de a merge mai departe în concurs

Preselecţiile „Junior Chef” sunt în toi, iar cei trei juraţi, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan, departajează preparatele celor mai talentaţi prichindei din bucătărie, iar pentru că nivelul competiţiei este ridicat, mentorii se luptă pentru a se asigura că cei mici vor veni în echipa lor după ce primesc răspunsul afirmativ de a merge mai departe în concurs.

Astfel, în ediţia de luni, de la 20:30, la Antena 1, energia lui Vizante îi determină pe colegii lui să facă declaraţii neaşteptate care, de cele mai multe ori, îl amuză pe actor pentru că de fiecare dată găseşte o replică cu care să le răspundă: „Aş fi foarte încântat să i se lipească buzele lui Vizante”, mărturiseşte Horia Vîrlan, moment în care Vizante le-a răspuns: „A început războiul, frate! Am o strategie nouă şi o să câştig Junior Chef pentru că o să iau cei mai talentaţi copii în echipa mea. Gata, s-a terminat cu joaca. Noul Vizante intră în joc”, mărturiseşte Marius Florea.

Se pare că tabăra adversă nu se teme de strategiile lui Marius Florea pentru că şi ei sunt cel puţin la fel de hotărâţi să câştige trofeul: „Vizante a început să-şi arate colţii, dar nu este nimic pentru că-i ascut şi eu pe ai mei”, mărturiseşte Horia Vîrlan. Alte replici acide dintre cei doi juraţi vor putea fi văzute la „Junior Chef” luni, de la 20:30, la Antena 1.

Alexandru Iacob, câştigător „Top Chef”, mentor la „Junior Chef” şi jurat la Cupa Agenţiilor la Gătit... Vizante şi-a găsit naşul la „Junior Chef”. Vezi cum a fost păcălit actorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x