Antena Căutare

Reacţia lui Nico Lontras despre “Junior Chef”

Cel mai savuros concurs gastronomic cu copii, unic în România, “Junior Chef”, a avut aseară marea premieră în care cei mai talentaţi copii, simpatici şi ambiţioşi au venit să demonstreze că sunt cei mai buni bucătăraşi, iar juriul format din Horia Vîrlan, Anca Lungu şi Marius Florea Vizante a avut dificila misiune de a departaja preparatele pe care prichindeii le-au gătit

Cel mai savuros concurs gastronomic cu copii, unic în România, “Junior Chef”, a avut aseară marea premieră în care cei mai talentaţi copii, simpatici şi ambiţioşi au venit să demonstreze că sunt cei mai buni bucătăraşi, iar juriul format din Horia Vîrlan, Anca Lungu şi Marius Florea Vizante a avut dificila misiune de a departaja preparatele pe care prichindeii le-au gătit.

Reacţiile în urma show-ului nu au întârziat să apară, Nico Lontras, finalistul primului sezon “Top Chef”, dar şi Chef la unele dintre cele mai luxoase restaurante din Norvegia şi Estonia, a avut numai cuvinte de laudă la adresa concursului cu prichindei: “Am stat şi am savurat fiecare minut cu aceşti copii minunaţi, plini de pasiune, atât de delicaţi, sinceri, patrioţi şi politicoşi. Pasiune gastronomică pură la televizor. Fantastic!”, a postat bucătarul pe contul său de facebook.

Finalistul “Top Chef” a încurajat şi atitudinea celor trei juraţi, Prinţesa Polonic, ştirista Observatorului, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan, punctând, totodată, faptul că atât copiii, cât şi adulţii se vor distra urmărind emisiunea, dar vor învăţa şi foarte multe lucruri: “Pe mine m-aţi cucerit, continuaţi tot aşa. Din punctul meu de vedere, educaţia culinară în masa făcută de voi cu această emisiune este fantastică şi sper să aibă un impact imens în viaţa românilor. Adulţii şi bucătarii au multe de învăţat de la aceşti copii: pasiune, sinceritate, noi toţi avem de învăţat de la aceşti copii minunaţi”, mărturiseşte Nico Lontras.

După prima ediţie, fiecare membru al juriului şi-a adjudecat unul sau mai mulţi concurenţi în echipa sa. Astfel, Anca Lungu a fost cucerită de Ariton Alexandru, Marius Florea Vizante l-a luat în echipa sa pe Bosancu Robert, lista fiind condusă de Horia Vîrlan cu Citiriga Alexandra, Pop Rareş, Aron Ciocan şi Ionescu Lisa Maria.

Alte ediţii de excepţie ale super show-ului culinar “Junior Chef” vor putea fi urmărite în fiecare luni, de la ora 20:30, la Antena 1, iar atât juraţii, cât şi concurenţii promit un show pe cinste condimentat cu spontaneitate, momente amuzante, reţete de excepţie şi multă voie bună.

Rareş Pop, un adevărat talent! La doar 8 ani, dă lecţii de gătit!... Horia Vîrlan îşi aniversează ziua pe platoul de filmare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x