Antena Căutare

Rizescu David Teodor, un Eminescu în miniatură

Tânărul, în vârstă de 12 ani, visează să devină o vedetă pentru că el se consideră carismatic și are stil

Tânărul, în vârstă de 12 ani, visează să devină o vedetă pentru că el se consideră carismatic și are stil. David mărturisește că a participat la Junior Chef pentru a căpăta experiență, bani și faimă. El visează să devină bucătar sau manager, din dorința de a câștiga mulți bani.

Dar gata cu laudele, e timpul să vedem și de ce este în stare micul bucătar în devenire.

David a intrat plin de emoții în platou, încercând să își găsească ustensilele. Pentru a-l mai scăpa de tensiune, Prințesa Polonic îl întreabă cu cine seamănă. Tânărul povestește că toată lumea îl compară cu Eminescu din cauza idilei pe care o are la școală cu o colegă, pe nume Veronica.

Luat la întrebări, David povestește care sunt caracteristicile unei femei ideale. Pentru el aceasta ar trebui să fie deșteaptă și cu simțul umorului. Vizante își dorește însă o explicație mai largă și îl întreabă cum își dă seama dacă o femeie este deșteaptă. "O întrebi despre chestii pe care un om normal nu ar trebui să le știe! Cine a descoperit gravitația, de exemplu!"

Din pricina emoțiilor, juniorul a fost cât pe ce să dărâme ustensilele de bucătărie, grăbindu-se să termine preparatul. Cei trei jurați l-au liniștit și l-au asigurat că totul este în regulă.

David s-a prezentat în fața juriului cu somon cu vin roze și legume. Vizante este primul care ar fi trebuit să guste însă nu a dorit asta. El a admirat preparatul și apoi s-a dus la loc. Horia și Prințesa Polonic au fost cei care au avut încredere în concurent.

Vizante a motivat ulterior alegerea de a nu gusta, spunând că stângăcia și rețeta greșită l-au împins spre această decizie "Mi-a fost frică! Răspunsul meu pentru tine este NU!"

Horia nu a fost de acord cu reacția lui, explicând că era cazul ca măcar să guste din preparat pentru a-și da cu părerea. Bucătarul a considerat prezentarea cam neinspirată, legumele prea fierte iar sosul prea gras. În schimb, sosul nu are gust rău, chiar și somonul e bun și bine făcut. "Răspunsul meu este DA!"

Și Prințesa Polonic i-a oferit șansa de a merge mai departe, oferindu-i un DA, cu remarca "Mai ai mult de muncă!"

După lacrimi de bucurie, cei patru s-au strâns la povești, Prințesa povestindu-i lui David despre blogul său culinar, iar juniorul mărturisind că are și el un astfel de blog.

În final, David îl alege pe Horia Vîrlan, pentru a face parte din echipa sa, mulțumindu-i și Prințesei Polonic că l-a ajutat să meargă mai departe.

Juriul „Junior Chef”, intimidat de tatăl unui concurent... Ilie Maria, Afloare Alexandru și Tudor Petrescu, "cei trei muschetari" eliminați de la ”Junior Chef”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x