Antena Căutare

Roxana Ionescu îi face avansuri lui Marius Florea Vizante

Concurenţii „Junior Chef”, show difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, au venit la preselecţiile unicului show culinar cu copii ca să demonstreze că ei sunt cei care fac legea în bucătărie

Concurenţii „Junior Chef”, show difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, au venit la preselecţiile unicului show culinar cu copii ca să demonstreze că ei sunt cei care fac legea în bucătărie. Pe parcursul concursului, membrii juriului demonstrează că sunt nişte profesori în arta culinară, astfel că, Marius Florea Vizante este juratul care şi-a părăsit colegii, pe Anca Lungu şi pe Horia Vîrlan, şi a venit la jurizare cu un desert excepţional, după cum el a mărturisit, o tartă de mere.

Văzând situaţia dată, Roxana Ionescu a profitat de ocazie şi i-a luat locul lui Vizante, jurizându-l pe colegul său: „Tarta este foarte dulce, dar mă aşteptam să fie şi mai dulce pentru că aşa m-ai obişnuit în pauzele de publicitate, să fii foarte dulce”, mărturiseşte Roxana. Pentru a obţine răspunsul afirmativ de care avea nevoie pentru a merge mai departe în concurs, frumoasa prezentatoare i-a cerut lui Vizante un pupic. Care a fost reacţia actorului vor afla telespectatorii care vor urmări „Junior Chef”, în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Anca Lungu îi propune unui concurent „Junior Chef” să lucreze împreună la prima ei carte de bucate... Daria Georgiana Danu, micuța pasionată de bucătărie și mare iubitoare de animale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x