Antena Căutare

Silvia Mitric are de furcă cu Vizante: ”Nu m-am lăsat călcată în picioare. Vrea să mă facă de rușine!”

”Vreau să rămână toți cu gura căscată!”, asta și-a spus Silvia Mitric, când a pășit în platoul de la Junior Chef. Și chiar i-a ieșit!

”Vreau să rămână toți cu gura căscată!”, asta și-a spus Silvia Mitric, când a pășit în platoul de la Junior Chef. Și chiar i-a ieșit!

A venit cu un preparat de top: piept de rață cu piure de morcov și ananas la grill. Familia o privea cu mari emoții din culise. Ca de obicei, Vizante nu a putut sta locului. A vrut să o intimideze pe micuța concurentă, însă nu a reușit.

”N-am emoții. Stați voi liniștiți! Mie îmi place să vorbesc mult. Dar îl las și pe om să vorbească. Nu sunt așa de pisăloagă”, a spus Silvia.

Vizante, totuși, nu renunță. Gustă din preparatul Silviei și își pune talentul actoricesc în acțiune. Se preface că se îneacă și că îi este rău.

”Eu te iubesc mult și nu trebuie să fii așa cu mine”, i-a spus micuța. ”Eu cred că se preface. Mai mult ca sigur, pentru că este actor. I-am ținut piept. Nu m-am lăsat călcată în picioare. Vrea să mă facă de rușine”, a completat aceasta.

Așa că și-a văzut de gătit! Iar, la final, preparatul a arătat excelent.

Jurații au degustat și s-au consultat. Răspunsul a fost unanim DA! Iar Silvia a ales să meargă în echipa lui Horia, nu înainte de a-i spune câteva cuvinte lui Vizante.

”Ești un actor foarte bun. Mă bucur că ai jucat!”.

Andrei Mușat, un rugbist pasionat de bucătărie... Andrei Mușat se mândrește cu tatăl său. Poloistul Lotului Național i-a speriat pe jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x