Antena Căutare

Vizante îi demonstrează colegului său Horia Vîrlan că ştie să gătească

Până acum, pe parcursul preselecţiilor „Junior Chef”, expertul bucătar Horia Vîrlan le-a promis copiilor pe care voia să-i câştige în echipa sa că îi va învăţa toate trucurile din gastronomie

Până acum, pe parcursul preselecţiilor „Junior Chef”, expertul bucătar Horia Vîrlan le-a promis copiilor pe care voia să-i câştige în echipa sa că îi va învăţa toate trucurile din gastronomie. Spre deosebire de el, Vizante le garanta concurenţilor că pe lângă informaţiile despre bucătăria modernă pe care le vor afla de la ajutorul său, Alexandru Iacob, câştigătorul celui de-al doilea sezon de „Top Chef”, dar şi din experienţa sa acumulată în bucătăria proprie, le va arăta tot ce trebuie să facă astfel încât să aibă strălucirea unui om de televiziune.

Pentru a le arăta colegilor săi de juriu că ştie să facă deserturi extrem de gustoase, Vizante s-a alăturat concurentului care gătea clătite şi a pregătit o porţie personalizată cu care a vrut să-i impresioneze pe colegii săi. Spectacol a fost cuvântul cheie în momentul în care Marius Florea a stat la cratiţă. La sfârşit, plin de încredere şi entuziasm, şi-a invitat colegii de juriu la degustare, având emoţii cel puţin la fel de mari ca un concurent venit la preselecţii.

Ce au avut de spus Horia Vîrlan şi Anca Lungu despre preparatul colegului lor, Marius Florea Vizante, vor afla telespectatorii care vor urmări „Junior Chef” luni, de la 20:30, la Antena 1.

Anca Lungu dezvăluie cu ce preparat l-a cucerit pe soţul ei... Când era mic, Vizante voia să aibă o meserie pe care alţii n-ar accepta-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x