Antena Căutare

Vizante le-a pregătit copiilor un test cu ouă

După ce sau jucat cu animăluțele din fermă, cei mici au fost nevoiți să treacă și la treabă

După ce sau jucat cu animăluțele din fermă, cei mici au fost nevoiți să treacă și la treabă. Astfel, au ajuns în fața unor mese lungi, pline de boluri.

Vizante le-a dezvăluit secretul: "Subiectul principal, pe care îl vom dezbate și bate este oul!" Concurenții au fost nevoiți să separe pentru început albușul de gălbenuș.

Pe locuri fiți gata START! O mulțime de teluri au început să sune zgomotos în bolurile de metal, iar albușurile să se lege. Cei mici sunt extrem de ambițioși și competitivi, însă bătutul albușului i-a cam obosit. Telul nu se compară cu mixerul, iar cei mai mici de înălțime au avut numai de suferit.

La finalul testului albușul trebuia să fie bine bătut și să nu curgă din castron. Plini de emoții, concurenții au ridicat bolurile deasupra capului și spre norocul lor nu a curs nimic. Doar puțini au fost cei care și-au pătat șorțurile.

Echipa lui Horia se distrează învățând! Copiii au vizitat o fabrică de iaurt!... Cea mai mare omletă! Un ou de struț a hrănit o mulțime de copii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x