Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, episoadele 21 și 22 din 23 martie. Lia, din nou răpită? Ce i-a spus Răzvan lui Alice despre Otilia

Noi tensiuni apar între Lia și Petru, pe fondul unei situații pe care niciunul dintre ei nu o vedea venind. În tot acest timp, Răzvan are propriul plan de a o cuceri pe Alice, astfel că îi dezvăluie o informație neașteptată. Spre final, Lia ajunge să fie din nou victimă colaterală în tot planul de răzbunare al clanului Rocca. Nu rata episoadele 21 și 22 din Lia - Soția soția soțului meu!

colaj foto cu lia Galerie
Lia - Soția soția soțului meu, episoadele 21 și 22 din 23 martie | Antena 1

Episodul 21

În începutul episodului 21, Petru o surprinde pe Lia plecând și o întreabă de ce l-a lăsat baltă la întâlnire. Cu o seară în urmă, conform planului Otiliei, Răzvan a ținut-o pe Lia peste program din cauza unei „urgențe”, totul pentru ca Alice să meargă de fapt la întâlnirea cu Petru.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 21. Noi tensiuni între Lia și Petru

„De când e munca mai importantă decât noi?”, i-a spus Petru.

„Tu nu m-ai lăsat baltă de atâtea ori când ai avut urgențe?(..) Mi-am îndeplinit un vis”, a răspuns Lia, încercând să îi povestească despre reclama în care a apărut.

„Un vis fără mine?”, a întrebat el iritat.

În cealaltă parte a vilei, Dana e „pedepsită” de Marcel, după ce acesta a aflat de relația ei cu Pavel. Marcel a decis să nu mai vorbească cu fiica lui, contrar încercărilor Danei de a-l îmbuna. În schimb, și-a vărsat nervii pe Sorin.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 21. Alice și-a amintit că nu și l-a dorit pe Robi

În ceea ce privește familia Vornicu, Alice, deși destul de stângace, are parte de un moment mamă-fiu cu Robi, care a visat urât și o roagă să doarmă cu ea. În tot acest timp, și-a amintit cum pe vremea când era însărcinată nu-și dorea să devină mamă. „Eu nu vreau copilul ăsta!”, îi striga ea atunci Otiliei, iar Petru a intervenit. „Deschide ușa sau o sparg”, a țipat Petru, de teama ca aceasta să nu își facă vreun rău, după ce se închisese în baie.

„Robi mă doare capul, te rog să mă lași singură”, i-a spus Alice micuțului, după ce i-a revenit amintirea precedentă.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 21. Petru, acid la adresa încercărilor Otiliei de a-l apropia de Alice

În altă cameră, Otilia îl întreabă pe Petru ce vești a mai aflat cu privire la accident, după ce a ajuns și la urechile ei informația că cineva a umblat la frâne în mod intenționat. Petru a profitat de ocazie și a adus din nou în discuție faptul că își dorește să îi spună tot adevărul lui Alice. „Și până atunci ce? Îmi organizezi iar cine cu Alice? Nu mai insista cu treaba asta, ești penibilă”, i-a spus el, după cea mai recentă încercare a Otiliei de a-i apropia pe cei doi.

Otilia a răbufnit însă: „Dacă nu eram eu, ajungeai un pușcăriaș, ca taică-tu!” Abia după și-a dat însă seama de răul făcut. „Te rog, iartă-mă”, i-a spus ea. „Vreau să fii fericit. Dar cu cine? Cu pițipoanca aia de Lia?”, a continuat Otilia.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 21. Emma și Sorin, relație tensionată după sărutul dintre ei

În curte, Emma și Sorin au deja probleme „în dragoste”, după ce ea află că el a început să vorbească cu Melinda, învățătoarea lui Robi, care i-a cam făcut ochi dulci. „Pentru tine nu a însemnat nimic sărutul ăla?”, l-a întrebat ea pe Sorin.

„Păi, tu ai zis că a fost o greșeală și că suntem doar prieteni”, i-a replicat el.

La agenție, Răzvan o laudă pe Lia pentru reușita de aseară, atunci când a pozat drept model pentru o campanie publicitară. „Ești captivantă, camera te iubește”, i-a spus el.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 21. Otilia îi dezvăluie lui Alice un adevăr dureros

La print, Alice poartă o discuție sinceră cu Otilia. „Eu nu l-am vrut pe Robi, nu-i așa? Mi-am amintit că eu nu am vrut copil, dar tu ai insistat, ca să-l fac pe Petru să mă iubească. Tu ai organizat tot. E numai vina ta”, i-a spus Alice mamei ei.

„Alice, încă de când erai mică ai fost obsedată de Petru. Nu știam ce să mai fac. Ai ajuns să mă ameninți că te sinucizi”, i-a răspuns Otilia.

Maria a încercat să vorbească cu Marcel despre situația cu Dana, însă acesta s-a lăsat neînduplecat. Dana i-a dezvăluit și lui Pavel că tatăl ei a aflat de relația lor. „Aoleu, crezi că o să se ia de mine?”, a întrebat Pavel. Dana l-a rugat pe Pavel să rezolve problema, propunându-i să discute cu Gabi.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 21. Otilia are un nou plan pentru a-i apropia pe Alice și Petru

Otilia o găsește din nou pe Alice pe marginea lacului, uitându-se în gol, și o sfătuiește să apeleze la un terapeut, spunându-i că suferă de depresie. Alice i-a spus că simte că viața ei e un iad, fiind conștientă că Petru nu o iubește. Otilia a venit însă cu o un nou plan: „Ai putea să îl recâștigi pe Petru prin Robi. Poate dacă vede că ați putea fi o familie fericită i-ai recâștiga iubirea. Petru vede cum te porți cu Robi și poate asta îl face să se îndepărteze de tine.”

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 21. Rică e agent dublu

La circuit, Mike a revenit după ce a scăpat de ghips, iar Tică l-a pus la curent cu ce s-a mai întâmplat, printre care și implicarea lui Rică cu clanul Rocca și accidentul. Mira a auzit și ea.

Așa cum a promis, Rică s-a infiltrat însă în clanul Rocca și urmează să îi raporteze lui Petru. Mafioții l-au însărcinat însă să se asigure că Mike nu va putea să participe la campionate.

Pavel a uitat de aniversarea lui cu Gabi, însă cei doi au rememorat nostalgici ziua în care s-au cunoscut. Cei doi au vorbit și despre problemele din relația lor. „Gabi, vreau să te rog să nu îi mai faci probleme Danei”, i-a spus el, iar lui Gabi nu i-a venit să creadă.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 21. Răzvan vrea să o câștige pe Alice

Otilia s-a întâlnit cu Răzvan. „Vreau să te rog să o ții cât mai ocupată pe Lia. Dă-i cât mai mult de lucru”, i-a spus ea, iar Răzvan s-a prins că între Petru și Lia este ceva. „Eu cred că Alice merită să își refacă viața cu cineva care chiar o iubește. Cu mine”, i-a replicat Răzvan Otiliei.

Unite de problemele pe care ambele le au în relațiilor lor, Alice și Gabi s-au gândit să recurgă la alcool.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 21. Andi e convins că Petru a vrut să o omoare pe Alice

Andi i-a făcut o vizită neașteptată Liei: „Dă-mi un singur motiv pentru care nu ar trebui să mă duc acum la Alice să îi spun ce e între tine și Petru” Totodată, Andi a întrebat-o dacă nu cumva Petru a umblat la frânele mașinii, pentru a-i face rău lui Alice.

„Petru nu ar face niciodată asta. Mașina era de fapt pentru mine”, a recunoscut Lia.

Supărată pe Sorin, Emma a ieșit cu Mike, iar acesta din urmă a condus-o acasă cu mașina. „Nu mă inviți înăuntru?”, a întrebat-o direct Mike. Înainte să o sărute, Otilia a intervenit.

Fără să renunțe la planul ei, Otilia l-a rugat pe Marcel să pregătească o masă specială pentr Alice, Petru și Robi, cu toate mâncărurile lor preferate, pentru o cină reușită în familie.

Pavel îi cere ajutorul lui Petru în încurcătura cu Gabi și Dana, însă parcă ambii frați au aceeași problemă: sunt prinși între două femei. În cazul lui Petru însă, situația este diferită. „La mine e simplu. Lia e singura femeie pe care am iubit-o vreodată. Și simt că o pierd”, i-a spus Petru fratelui lui.

Dimineața următoare, Petru a fost surprins de dorința lui Alice de a ieși împreună cu el și Robi la mall. Văzându-l pe Robi atât de entuziasmat, Petru a acceptat.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 21. Reclama cu Lia a devenit virală. Petru a reacționat furios

Lia a aflat în cele din urmă că shooting-ul ei a fost de fapt pus la cale de Răzvan, după ce l-a auzit vorbind la telefon. Acesta a știu însă cum să întoarcă situația, fără să dezvăluie implicarea Otiliei.

În scurt timp, toată lumea avea să afle despre proiect însă, după ce pozele cu Lia au fost publicate prin oraș pe afișe și clădiri. Petru a avut o reacție furioasă, alegând să rupă unul dintre afișe, iar cineva l-a filmat. În timp ce se certa cu omul care lipea afișele, Petru a văzut videoclipul cu Lia proiectat pe o clădire și a încremenit.

Episodul 22

În începutul episodului 22, Emma o felicită pe Lia pentru campanie, pe care deja a văzut-o toată lumea. „Ia uite câte vizualizări ai. Ești celebră!”, i-a spus Emma.

Lia susține însă cu nu se poate bucura. În plus, a apărut din nou problema buletinului, pe care trebuie să îl predea pentru contractul de muncă.

Alice îl surprinde pe Petru supărat și gânditor. Ca de obicei, aceasta încearcă să repare relația cu Petru și îi propune o vacanță împreună. El refuză însă, explicându-i că are treabă.

La micul dejun în familie, Gabi și Emma au pus și mai mult gaz pe foc, cu privire la succesul Liei.

„Cred că bălesc acum toți bărbații la tine”, i-a spus Gabi Liei de față cu toată lumea, iar Petru era vădit iritat.

„Lia, vreau să vii la mine în birou să vorbim despre….programul tău”, i-a spus Petru.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 22. Ceartă monstru între Lia și Petru. Lia i-a dat o palmă, după ce el a insultat-o

Cei doi s-au văzut să vorbească, iar Lia i-a cerut lui Petru să îi reducă orele ca bonă a lui Robi, deoarece are mult de lucru la agenție. „Dacă erai soțul meu dormeam în același pat și ne făceam planuri împreună. Trebuie să divorțăm”, i-a spus Lia în timp ce discutau.

„Ți-ai creat o altă viață, din care eu nu mai fac parte. Parcă lucrai într-o agenție de publicitate, nu dansai dezbrăcată. Trebuia să îmi ceri voie, sunt soțul tău”, i-a replicat Petru, care a făcut o criză de gelozie.

„Mi se pare jignitor”, i-a răspuns Lia.

„Jignitor e că te-ai pozat ca o panaramă”, a fost replica pentru care Petru a primit o palmă din partea Liei. „Te dau în judecată și tot obțin divorțul ăla”, i-a mai spus Lia. Dându-și seama de reacția lui la furie, Petru s-a întrebat dacă nu cumva îi seamănă tatălui său.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 22. Întâlnire de gradul 0 între Pavel, Gabi și Dana

Alice suspectează din nou că Petru o înșală și a întrebat-i pe Gabi cum și-a dat seama de relația dintre Pavel și Dana. În tot acest timp, Maria a rugat-o pe Gabi să accepte să vorbească despre întreaga situație cu Dana și Pavel, iar aceștia se văd toți în cadrul unei întâlniri extrem de neobișnuite.

„Vreau să știu tot”, le-a zis Gabi lui Pavel și Danei. „El a făcut primul pas”, i-a spus Dana, iar discuția a degenerat în scurt timp.

„N-ai fost în stare să mă iubești? Te-ai plictisit de mine?”, l-a întrebat Gabi pe Pavel.

Un nou conflict se iscă și între Andi și Petru, după ce Andi l-a numit „criminal” și nu a renunțat la ideea lui conform căreia Petru ar fi vrut să o omoare pe Alice. „De ce ai tăiat frânele de la mașină?”, a întrebat Andi.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 22. Clanul Rocca plănuiește răpirea Liei

De cealaltă parte, adevărații responsabili, clanul Rocca, în frunte cu Tavi, așteaptă eliberarea lui Giani din închisoare și pun la cale deja răzbunarea față de Petru. Rică i-a auzit însă când vorbeau, mai în glumă, mai în serios, că și-ar dori să o răpească din nou pe Lia.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 22. Lia plănuiește să renunțe la a fi bona lui Robi

Lia le-a anunțat pe Otilia și Alice că nu mai poate să fie bona lui Robi. Când a aflat, Robi nu a reacționat însă prea bine și i-a spus rapid lui Petru. Plângând, Lia a încercat să îi explice micuțului situația.

Dana și Lia par că se înțeleg mai bine, iar Lia o roagă pe verișoara ei să stea la ea câteva zile. „Nu mai pot, e prea mult pentru mine secretul ăsta”, i s-a destăinuit Lia Danei, spunându-i că se gândește să plece. Marcel a ajuns și el acasă și a numit-o pe Lia „panaramă”, iar Dana i-a luat apărarea, țipând la tatăl ei.

Petru i-a rugat pe El Capitan și pe Mike să îi verifice și celelalte mașini, să se asigure că este totul în regulă, având în vedere situația cu accidentul „Agentul dublu” Rică i-a dezvăluit totodată lui Petru planurile clanului Rocca.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 22. Clipul cu reacția lui Petru, peste tot pe internet

Pe rețelele de socializare, nu doar videoclipul cu Lia a ajuns viral, ci și reacția lui Petru, care a fost filmat pe stradă în momentul în care a rupt afișele cu Lia.

Între timp, Petru a încercat să o avertizeze pe Lia că este în pericol. Între cei doi e în continuare o situație tensionată, deși Petru și-a cerut iertare pentru cele spuse.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 22. Pavel și Gabi vor să încerce din nou să aibă un copil

El Capitan și Otilia s-au lăsat purtate de aburii alcoolului. La etaj, Pavel și Gabi au purtat o discuție sinceră despre relația lor, iar el și-a cerut iertare pentru aventura cu Dana. „Aș fi vrut să mai încercăm, să căutăm un doctor”, i-a spus el lui Gabi legat de copil.

„Mai încercăm”, i-a spus Gabi.

După discuția purtată cu Gabi, Pavel a decis să pună punct relației cu Dana. „Nu divorțez. Eu și Gabi vom încerca să facem un copil. O aleg pe ea”, i-a spus Danei, după care a primit o palmă din partea acesteia.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 22. Lia a fost din nou răpită? Ce i-a dezvăluit Răzvan lui Alice în legătură cu Otilia

Marcel și-a cerut iertare de la Lia și a rugat-o să îi fie alături Danei. „E amanta lui Pavel, nu știu ce să fac”, i-a spus el. Andi s-a îmbătat, iar după ce Mira l-a condus acasă, cei doi s-au sărutat.

Răzvan a vizitat-o pe Alice și i-a arătat filmulețul cu Petru. „Mai e ceva, mama ta a vrut ca Lia să pozeze. A zis că poate așa scapă de ea din casă”, i-a mai spus el lui Alice.

Spre seară, în curte, un personaj misterios i-a pus mâna la gură Liei și pare că aceasta a fost din nou răpită. Secvența s-a oprit aici însă, fără alte detalii.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x