Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, episoadele 23 și 24 din 30 martie. Cum i-a prins Alice pe Lia și Petru: „Nu mai putem continua așa”

Episoadele 23 și 24 din Lia - Soția soția soțului meu o aduc pe Alice mai aproape de adevărul crunt pe care va fi nevoită să îl înfrunte în curând. I-a prins pe Petru și Lia împreună, iar ce a urmat după a fost un adevărat rollercoaster de emoții și trăiri intense. Cum au în plan Lia și Petru să gestioneze întreaga situație.

colaj foto lia Galerie
Lia - Soția soția soțului meu, episoadele 23 și 24 din 30 martie. Cum i-a prins Alice pe Lia și Petru | Antena 1

În începutul episodului 23, Maria și Dana semnalează lipsa Liei. „S-a trezit deja?”, a întrebat-o Dana pe mama ei, după ce a văzut că Lia nu este în patul din camera pe care o împart în prezent.

„Nu am văzut-o..Să nu îmi spui că iar a dispărut. Să nu fi pățit iar ceva!”, a replicat Maria îngrijorată.

În relația cu fiica ei, Maria este în continuare dezamăgită de Dana, după ce aflat de aventura ei cu Pavel, iar între ele s-au mai răcit lucrurile.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 23. Petru a fost cel care a „răpit-o” pe Lia din curte

Din imaginile următoare aflăm însă că Lia a fost „răpită” de nimeni altul decât Petru, iar cei doi au parte de o escapadă în doi, la mare, departe de toate grijile.

De asemenea, și lipsa lui Petru a fost observată de către Alice, care a luat-o pe mama ei la întrebări încă de cum s-a trezit. „Unde e Petru? Că nu a dormit acasă”, a întrebat Alice.

„A trebuit să plece într-o călătorie de afaceri”, a fost răspunsul inventat al Otiliei, care era încă mahmură după noaptea precedentă.

Alice i-a arătat apoi filmulețul cu criza de gelozie a lui Petru, atunci când acesta a văzut imaginile cu Lia prin tot orașul și a reacționat furios. „De ce smulge de pe stradă afișele cu Lia?”, a întrebat din nou Alice, bănuitoare.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 23. Lia și Petru, escapadă romantică la mare

Între timp, Lia și Petru se bucură din plin de escapada lor romantică. „Așa ar putea să fie mereu…”, i-a spus el Liei.

„Nu trebuia să mă răpești..Puteai să mă inviți frumos”, l-a tachinat Lia. Cei doi s-au împăcat și și-au făcut declarații de dragoste, în timp ce priveau marea de pe balconul apartamentului lui Petru de pe litoral.„Sunt nebun după tine”, i-a spus el.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 23. Lia l-a dus pe Petru la mormântul părinților ei

Fiind originară din Constanța, Lia i-a propus lui Petru să viziteze un loc special pentru ea, cei doi mergând împreună la mormântul părinților ei. „Tata, vreau să cunoști pe cineva. El e soțul meu, Petru”, a spus Lia, printre lacrimi, iar aceștia au avut parte de un moment emoționant. „Îți jur de față cu tatăl tău că o să te iubesc mereu”, și-a declarat Petru iubirea.

La vilă, Maria îi vede pe Sorin și Emma în mașină și le întrerupe conversația. „Aș vrea ca Emma să îl lase în pace pe Sorin. Nu aș vrea să îi frângă inima”, s-a plâns ea Otiliei.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 23. Mira și Andi au petrecut noaptea împreună

Acasă la El Capitan, se pare că Andi și Mira au petrecut noaptea împreună, după ce s-au sărutat. Mama lui Mike a văzut-o pe Mira îmbrăcându-se și plecând de dimineață, iar bănuielile ei s-au adeverit.

Alice a aflat că Lia lipsește, după ce Robi a rugat-o să îl ducă ea la școală. „Vezi ce poți să afli de Petru”, a însărcinat-o Otilia pe Nela.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 23. Lia și Petru decid să mai rămână câteva zile în Constanța

După ce s-au întors de la cimitirul părinților ei, Lia i-a comunicat lui Petru că escapada lor ar trebui să ia sfârșit, deoarece trebuie să se întoarcă la birou. Petru s-a arătat din nou nemulțumit de faptul că Lia lucrează pentru agenția lui Răzvan, însă i-a promis că o va susține.

„Și crizele de gelozie ar trebui să înceteze..”, a adăugat Lia. „Promit că o să mă schimb. Hai să mai stăm aici câteva zile. Aici ești în siguranță”, i-a spus Petru. Cei doi au hotărât să mai petreacă astfel câteva zile la mare, deși acasă au fost dați „dispăruți” de toată lumea.

Lia și Petru au profitat din plin de timpul petrecut împreună și s-au plimbat, au vorbit despre viitorul lor și au trăit clipe de neuitat, departe de tot zbuciumul. Pe plajă, s-au întâlnit cu fotograful de la nunta lor, care a imortalizat un nou moment memorabil între cei doi.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 23. Lia și Petru, din nou în impas

În tot acest timp, Alice îl suna disperată pe Petru. „Unde ești? Întreabă Robi de tine”, i-a spus ea. Ascultând sunetul de fundal, Alice și-a dat seama că Petru se află la mare. Lia s-a simțit din nou vinovată de întreaga situație, după ce Petru a fost nevoit să o mintă pe Alice.

„Cel mai bine ar fi să divorțăm, iar dacă iubirea noastră e chiar atât de puternică, o să ne regăsim, după ce își rezolvă fiecare problemele”, i-a spus ea Petru a refuzat însă. „Cât crezi că o să mai putem ține secretul ăsta? (..) Vreau să-mi recapăt și eu libertatea”, a continuat ea.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 23. Petru i-a spus Liei că nu poate trăi fără ea și a amenințat că se aruncă în gol

Auzind replica Liei, Petru a avut din nou un moment de nebunie și a amenințat că se aruncă de pe faleză. „Eu nu pot fără tine. Mai bine mor”, i-a spus el, gata să sară, în timp ce Lia îl ruga disperată să înceteze. Abia atunci când Lia i-a confirmat că îl iubește, Petru a revenit de pe marginea falezei, iar cei doi s-au îmbrățișat, urmând și un sărut pasional. Momentul a continuat și în dormitor apoi.

Marcel a decis să o ierte pe Dana și a încercat împăcarea cu aceasta. Tensiunile sunt însă în continuare destul de mari între cei doi. „Ești sluga bogătașului”, i-a spus ea tatălui ei. „Mai bine slugă decât amanta bogătașului”, a replicat Marcel. „Nu mai e nimic între mine și Pavel. Sper că ești mulțumit”, a continuat Dana.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 23. El Capitan vrea să îi spună Otiliei adevărul despre Andi și Mira

El Capitan i-a surprins din nou pe Andi și Mira în timp ce vorbeau despre faptul că au fost văzuți petrecând noaptea împreună. „Dacă se duce la Otilia să îi spună?”, a întrebat Mira. „Sunteți frate și soră, mă?! Fi-mi-ar scârbă”, a strigat mama lui Mike.

Pregătită să îi spună adevărul despre Andi și Mira, El Capitan i-a făcut o vizită neașteptată Otiliei. „E vorba de Andi. Cred că mai bine stai jos”, a spus ea.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 23. Maria nu îi vrea împreună pe Sorin și Emma

Maria și-a dorit să poarte o discuție serioasă cu Sorin, în legătură cu Emma. „Am văzut cum te uiți la ea. Nu te văd bine. Nu te îndrăgosti de săraca fata bogată, că o să îți frângă inima”, i-a spus ea fiului ei.

„Câteodată am impresia că se joacă cu mine, nu știu dacă îi place de mine”, a recunoscut Sorin. „Uit-o, mamă”, l-a sfătuit Maria.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 23. Alice află că Petru și Lia sunt împreună la mare

În lipsa lui Petru, Alice a ieșit din nou cu Răzvan în oraș. „Auzi, Lia a venit azi la muncă?”, l-a întrebat ea. „Și-a luat câteva zile libere, avea ceva de rezolvat acasă. Ea e de undeva de la mare, din Constanța..”, a fost răspunsul lui Răzvan, care a făcut-o pe Alice să pună totul cap la cap.

Aflați în continuare la mare, Lia i-a dezvăluit lui Petru că are un presentiment ciudat: „Am senzația că o să se întâmple ceva.”

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 23. Marcel l-a luat la rost pe Pavel

La vila familiei Vornicu, Dana l-a confruntat pe Pavel cu privire la decizia de a pune punct relației lor. „De ce ți-ai bătut joc de mine?”, a întrebat ea.

Marcel le-a ascultat discuția ascuns după colțul clădirii, după ce Pavel s-a oferit să îi plătească o chirie Danei, în caz că îi este dificil să mai locuiască aici. „Dom’ Pavel, noi doi trebuie să stăm de vorbă ca între bărbați (..) De fiica mea nu-și bate joc nimeni”, a spus Marcel. În tot acest timp, Pavel era așteptat la spital de către Gabi, cei doi începând analizele pentru a reuși să facă un copil.

Dana și Marcel au avut apoi parte de un moment emoționat tată-fiică după întreg incidentul de mai devreme.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 23. Gabi a aflat că ea este cea care nu poate face copii

La clinică, Gabi nu a primit vești tocmai bune din partea medicului. Deși Pavel credea că el este cel care nu poate face copii, se pare că Gabi are, de fapt, probleme și nu poate rămâne însărcinată.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 23. Cum i-a prins Alice pe Lia și Petru

În apartamentul lui Petru de la mare, situația se anunță a fi „cu scântei”. Alice s-a deplasat până în Constanța și a găsit-o pe Lia în halat, în lipsa lui Petru. Când s-a întors, acesta a avut parte de o surpriză: „Îmi spui și mie ce căutați împreună la mare?”, l-a întrebat Alice.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 23. Giani Rocca își plănuiește răzbunarea pentru Petru

Pe micile ecrane și-a făcut apariția și Giani Rocca, vizitat în închisoare de vărul lui, Tavi. Acesta din urmă l-a anunțat că au un om în interior și că pregătește răzbunarea împotriva lui Petru. „Petru Vornicu trebuie să sufere, să piardă pe cineva drag, cum am pierdut și eu”, a spus Giani.

Episodul 24

Alice a început scandalul, imediat ce i-a prins pe Lia și Petru împreună la mare. „Mă înșeli cu o bonă, mă? Ce caută asta aici? Eu te iubesc și nu pot să trăiesc fără tine. Mai bine mor!”, a țipat ea. În camera alăturată, Lia își pregătea bagajele, jenată de întreaga situație.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 24. Alice a amenințat că se sinucide dacă Petru o părăsește

„Ți-e frică că mă arunc de la fereastră? Pai să îți fie! Dacă fac asta e doar vina ta și a nenorocitei ăsteia”, a continuat Alice, în timp ce Petru nu știa ce explicații să îi ofere. Lia a încercat să calmeze situația, mințind-o că altfel ar fi stat lucrurile și că de fapt s-ar fi întâlnit acolo întâmplător.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 24. Andi nu a lăsat-o pe El Capitan să spună adevărul Otiliei

Acasă, în timp ce El Capitan se pregătea să îi spună adevărul Otiliei, Andi a creat o diversiune cu ajutorul Emmei pentru a vorbi între patru ochi cu mama lui Mike. De cealaltă parte, presată de situație, Mira i-a recunoscut lui Mike că ea și Andi nu sunt frați biologici.

La rândul lui, în tot acest timp, Andi a încercat să îi explice situația lui El Capitan, recunoscându-i că el și Mira nu sunt frați. Astfel, și mama lui Mike a aflat: „O să îți explic”, i-a spus Andi, iar El Capitan a acceptat, astfel că nu i-a mai spus Otiliei. Prins la înghesuială, Andi le-a dezvăluit lui Mike și lui El Capitan planul său și al Mirei.

Maria a invitat-o pe Melinda, învățătoarea lui Robi, la ei acasă, pentru a-l face pe Sorin să uite de tot de Emma.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 24. Lia și Petru încearcă să găsească o soluție

În Constanța, Lia și Petru trec printr-un episod tensionat. Pe de-o parte, Lia nu își mai dorește să fie nevoită să mintă însă amenințările lui Alice i-au dat de gândit. Petru i-a propus să îi spună tot adevărul lui Alice, însă Lia se teme ca aceasta să nu recurgă la un gest extrem. „Dacă vrei să îi spun, îi spun acum. Fugim în lume”, i-a spus Petru.

La vilă, Emma a profitat de diversiunea făcută și a purtat o discuție cu Otilia. „De când a revenit Alice, eu nu mai exist”, i-a spus ea Otiliei.

Puțin mai târziu, plângând, Gabi i s-a destăinuit Otiliei. „Nu Pavel e problema, eu sunt de vină”, a spus ea. Aceasta nu a putut să accepte însă adevărul și a mituit același doctor corupt care a ajutat-o și pe Otilia până acum, pentru a-i spune lui Pavel că problema este, de fapt, la el și de aceea nu pot face copii.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 24. Alice, Lia și Petru s-au întors la București

Alice, Lia și Petru s-au întors împreună la București, în aceeași mașină. Lia a asistat la o discuție în care cei doi au rememorat câteva amintiri împreună, din dorința lui Alice de a-i reveni memoria complet. „Atunci ne-am sărutat pentru prima dată. Atunci am știut că o să rămânem pentru totdeauna împreună”, a povestit Alice, în timp ce Lia și Petru se simțeau destul de inconfortabil.

Dana și Pavel s-au întâlnit la circuit, iar cei doi au vorbit dacă mai pot continua să lucreze împreună. Plângând, Lia i-a povestit Danei cele întâmplate, iar cele două s-au mai apropiat. Din spusele Liei, pare că Alice a crezut varianta ei de poveste, și anume că ea și Petru s-ar fi întâlnit întâmplător la mare. „Așa umilită nu m-am simțit în toată viața mea”, a spus Lia.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 24. Tatăl lui Petru trăiește

Otilia i-a reproșat lui Petru cele întâmplate: „Ai fost cu bona la mare și v-a prins Alice..”

„N-am fost cu bona, am fost cu soția mea”, a replicat Petru.

„Eu nu te-am crescut așa egoist. Semeni din ce în ce mai mult cu taică-tu”, i-a strigat Otilia. Din discuția lor, auzită și de Emma, a ieșit la iveală faptul că tatăl lui Petru a fost cel care a omorât-o pe soția lui, mama lor. Mai mult decât atât, se pare că acesta trăiește.

În birou, Pavel i-a dezvăluit lui Petru că Dana a fost cea care l-a șantajat cu pozele cu el și Lia de la nuntă. „Ea mie voia să îmi facă rău, nu ție”, a explicat Pavel. După ce și la circuit s-a aflat de relația dintre el și Dana, Pavel a convocat o ședință specială pentru a le transmite ceva important angajaților.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 24. Lia a încercat să se despartă de Petru

Lia și Petru s-au întâlnit în curte pentru a vorbit despre cele întâmplate. „E clar că așa nu se mai poate”, i-a spus Lia.

„Îmi pare rău pentru tot. M-am simțit ca ultimul om”, a răspuns Petru. Lia i-a propus din nou divorțul. „Îți promit că voi găsi o soluție”, a încercat Petru să o convingă.

„Până atunci, vreau să fiu singură”, i-a spus ea, însă Petru a sărutat-o. „Te rog, pleacă”, a continuat ea.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 24. Alice a pus la cale un plan împotriva Liei

În ciuda a ceea ce s-a întâmplat, Alice pare optimistă și dezvăluie că are un plan, care îl implică și pe Robi. Alice a pregătit o cină în familie, invitând-o și pe Lia, care s-a lăsat convinsă doar de rugămințile lui Robi.

Lia a ajuns la cină, însă Alice se afla la masă. „Ce e între tine și Petru?”, a luat-o Alice la întrebări pe un ton ridicat, chiar de față cu Maria. „Nepoata ta s-a băgat în patul bărbatului meu. Ai două curve!”, a strigat Alice. În întregul scandal a intervenit și Petru, care e plecat rapid după Lia.

Când a ajuns și Otilia la masă, Alice i-a dezvăluit de ce a plănuit să îi spună totul și Mariei: „Va face în așa fel încât să nu se mai apropie Lia de soțul meu”.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 24. După incidentul creat, Petru e convins să îi spună adevărul lui Alice

Între timp însă, Lia și Petru au alte planuri. „Mâine mergem la doctor și îi spunem tot!”, i-a promis Petru Liei, în speranța că vor putea trăi normal de acum în colo, ca soț și soție.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 24. Emma vrea să îl întâlnească pe tatăl ei

După ce a aflat că tatăl ei trăiește, Emma are în plan să îl cunoască, iar Sorin s-a oferit să o ajute. Cei doi s-au sărutat din nou, iar Marcel i-a văzut.

Andrei Aradits revine la Antena 1 și se alătură distribuției Lia – Soția soțului meu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x