Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, episoadele 27 și 28 din 13 aprilie. Alice și Otilia, la un pas să o omoare pe Lia!

Episoadele 27 și 28 din Lia - Soția soțului meu aduc cu sine momente tensionate și situații limită. Din dorința de răzbunare, Alice și Otilia s-au aflat la un pas să o omoare pe Lia. Secretul căsniciei dintre Petru și Lia a ieșit la suprafață pentru mai mulți protagoniști, iar Alice e tot mai aproape de adevărul dureros. Iată ce s-a întâmplat!

colaj foto lia Galerie
Lia - Soția soția soțului meu, episoadele 27 și 28 din 13 aprilie. Lia s-a aflat la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat | Antena 1

În începutul episodului 27, Petru îi transmite Liei printr-un mesaj că îi duce dorul nespus de mult. A trecut deja o lună decât ea a acceptat oferta lui Răzvan și a plecat la Monaco pentru a-și urma cariera în publicitate.

„Parcă a trecut un an. De ce nu îmi scrii deloc? Dă-mi un semn. Te iubesc”, i-a scris Petru în mesaj.

Lia - Soția soțului meu, episodul 27. Petru îi duce dorul Liei

În mod neașteptat, Alice pare să se comporte de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Înainte de Crăciun, aceasta i-a văzut pe Lia și Petru cum se sărutau și își spuneau „Te iubesc”. Se pare că ea, Petru și Robi au fost chiar împreună și într-o vacanță de familie, acolo unde au petrecut și Revelionul.

„Mă gândeam că ar fi un moment bun să îi căutăm altă bonă lui Robi”, le-a spus ea lui Petru și Otiliei, în timp ce se aflau la masă.

„Îi e dor de Lia”, a punctat Petru, însă Alice s-a prins că nu doar despre Robi era vorba în acest caz.

Lia - Soția soțului meu, episodul 27. Petru i-a cerut ajutorul Mariei pentru a afla ce face Lia

În vila familiei Vornicu, Petru, îngrijorat, a apelat la ajutorul Mariei pentru a afla ce face Lia și care este motivul pentru care încă nu s-a întors în țară.

„Vă rog eu frumos, nu mă băgați în chestia asta..”, i-a răspuns Maria.

„Eu o iubesc sincer pe Lia. Ajută-mă să dau de ea, te rog”, a continuat Petru.

Lia - Soția soțului meu, episodul 27. Alice luptă în continuare pentru Petru

Alice pare că a aflat într-un final că Otilia i-a ascuns relația lui Petru cu Lia. Deși i-a văzut și ea împreună și este nervoasă pe situație, plecarea Liei a făcut-o să își dorească să rezolve lucrurile dintre ea și Petru.

„Petru e bărbat, a avut și el o mică scăpare. Trebuie să înțelegi contextul.. tu erai în comă de trei ani”, a încercat Otilia să o consoleze, dând vina pe Lia.

„M-am decis. O să îi spun că sunt bine și că știu tot”, i-a spus Alice mamei ei, însă Otilia a încercat să o convingă să nu facă acest lucru, știind ce ar putea însemna.

Lia - Soția soțului meu, episodul 27. Lia s-a întors în țară

În timp ce Petru se afla la circuit, Lia a revenit acasă, spre bucuria Mariei, care a îmbrățișat-o imediat. Emma i-a dat mesaj lui Petru pentru a-l anunța, iar el a lăsat totul baltă, deși se afla într-o discuție serioasă cu Pavel și Mira, despre afacerile lor și despre circuit, care se pare că nu mai produce bani și are probleme financiare.

Rămasă singură în birou, Mira a început să fotografieze mai multe documente ale firmei. Între El Capitan și Tică pare să se înfiripă ceva, după ce aceasta a organizat o cină, la care să participe ei doi și Mike. Mike a refuzat însă, nefiind prea mulțumit de întreaga situație.

Lia - Soția soțului meu, episodul 27. Revederea emoționantă dintre Petru și Lia

Acasă la Maria și Marcel, Lia le-a dezvăluit mătușii și unchiului ei că vrea să le dea lor banii câștigați în Monaco. Înainte însă, Maria a întrebat-o ce planuri are și a sfătuit-o că ar fi greșit să continue relația cu Petru.

Petru nu a mai putut aștepta și a intervenit în momentul lor de familie, pentru a o vedea pe Lia. Revederea dintre ei a fost una emoționantă, ambii rămânând fără cuvinte la început.

„De ce nu mi-ai dat și mie un semn atâta vreme?”, a întrebat-o Petru.

„Poate că am vrut să uit tot.. să mă bucur de locurile frumoase pe care le-am văzut”, i-a spus Lia.

„Nu înțeleg..ești schimbată. Lia, viața ea e doar cu tine”, a continuat Petru, cu ochii în lacrimi. Încercând să o sărute, ea l-a refuzat.

Fără să renunțe la planul ei, Emma i-a dezvăluit lui Sorin că a angajat un detectiv particular să îl găsească pe tatăl ei.

Lia - Soția soțului meu, episodul 27. Lia, nevoită să își schimbe buletinul

Pentru a se răzbuna pe Pavel, Gabi a început să se folosească de cardurile lui pentru a-și cumpăra lucruri scumpe. Atunci când Pavel a rugat-o să nu mai arunce cu banii, Gabi nu s-a mai putut abține: „Aaa, doar amantele primesc chestii scumpe”

Lia a aflat că nu mai poate amâna situația cu buletinul, astfel că i-a cerut ajutorul lui Petru. Atunci când s-a întâlnit cu el și cu Robi, cei mic i-a spus că el și părinții lui au mers în vacanță împreună.

Lia - Soția soțului meu, episodul 27. Noi tensiuni între Alice și Lia

Văzând la Lia s-a întors, Alice pare că se simte din nou amenințată. „Vezi că sunt cu ochii pe tine. Știu că ai venit aici pentru soțul meu”, i-a spus Alice Liei.

Într-o discuție sinceră, Lia i-a mărturisit Danei ce are pe suflet: „M-am simțit ca o impostoare. Acolo toți sunt asumați și își găsesc locul. Eu aici nu sunt decât..cealaltă femeie.”

„Eu în locul tău l-aș lua pe Petru și aș pleca de aici”, i-a spus Dana.

Lia - Soția soțului meu, episodul 27. Petru a fost pe punctul de a-i spune totul lui Alice

În vilă, Alice a încercat să își facă planuri cu Petru, însă acesta a refuzat-o pe motiv că are o întâlnire de afaceri.

„Te vezi cu vreo femeie?”, l-a întrebat Alice tăioasă.

„Trebuie să îți spun ceva..Nu am fost sincer cu tine”, a încercat Petru să îi spună adevărul într-un final, însă Otilia, care asculta la ușă, a intervenit rapid și a adus în discuție problemele de la circuit.

Lia - Soția soțului meu, episodul 27. Mira și Andi au planuri mari

Mira a împărtășit și cu Andi imaginile cu documentele pe care le-a fotografiat pe furiș. „Deci noi avem toți banii ăștia și eu stau încă la Mike?”, a fost reacția lui atunci când a văzut sumele din conturile familiei sale.

„Au început să piardă din ce în ce mai mulți bani din cauza circuitului. Dacă nu ne grăbim, banii vor dispărea”, l-a avertizat Mira, dezvăluind că acum are acces la conturile familiei Vornicu. Planul lor prinde astfel contur.

Lia - Soția soțului meu, episodul 27. Rică, prins de clanul Rocca pe picior greșit

Rică a fost prins în timp ce îi înregistra pe membrii clanului Rocca, așa cum a stabilit cu Petru, astfel că acoperirea sa a fost distrusă, iar acum se află în pericol.

Lia - Soția soțului meu, episodul 27. Alice a încercat să îl îndepărteze pe Robi de Lia

Prin toate mijloacele, Alice încearcă să se răzbune pe Lia. Aceasta a încercat chiar să îl întoarcă pe Robi împotriva ei, fiind geloasă că și propriul copil o place. „Mi-a zis că s-a plictisit de tine. Ea se prefăcea că era drăguță cu tine pentru că vrea să îl fure pe tati de lângă noi. Vrea să ne distrugă familia”, i-a spus ea lui Robi.

Lia - Soția soțului meu, episodul 27. Lia i-a spus lui Petru că nu îl mai iubește!

În tot acest timp, Petru și Lia s-au ocupat de buletin. „Deci de azi sunt oficial Lia Vornicu. Petru, ce crezi că o să facă Răzvan când o să afle cum mă cheamă? O să se ducă direct la Alice”, a spus ea.

„Cred că ar fi momentul să îi spunem”, a răspuns el.

„Ce să îi spunem? Că am făcut o greșeală?”, a replicat Lia, iar Petru i-a spus din nou că s-a schimbat.

„Ai pe altcineva? Nu mă mai iubești?”, a întrebat el.

„Nu, Petru, nu te mai iubesc”, a fost răspunsul ei neașteptat.

Episodul 28

„De când mi-am propus să nu te mai iubesc, simt o durere în tot corpul. Fiecare părticică din mine se opune, abia pot să trăiesc”. Așa a început episodul 28, cu replica interioară a Liei, care se pare că încearcă să îl uite pe Petru pentru binele tuturor.

Lia - Soția soțului meu, episodul 28. Lia l-a mințit pe Petru

„I-am zis lui Petru că nu îl mai iubesc. Știam că doar așa o să mă lase în pace (..) Îl iubesc, visez la ziua în care o să fim fericiți amândoi”, i-a spus ea Danei, plângând. Cu toate acestea, Lia nu mai vrea să fie nevoită să se ascundă și să mintă. Totodată, se gândește și la Alice și la întreaga situație în care se află.

Lia - Soția soțului meu, episodul 28. Rică, bătut și interogat de clanul Rocca

La circuit, lipsa lui Rică a fost observată. Acesta este interogat și bătut de către membrii clanului Rocca, pentru a obține informații de la el. Rică a recunoscut că a fost pus de Petru.

Lia - Soția soțului meu, episodul 28. Petru, nervos pe întreaga situație

În vilă, Alice se declară nemulțumită că Lia locuiește din nou cu ei. „Poate că asta e soluția, să dispară de aici”, i-a spus Otilia.

Apoi, Otilia l-a rugat pe Petru să o menajeze pe Alice și să se comporte mai frumos cu ea. Acesta i-a spus însă că nu mai suportă situația în care se află.

„De ce o încurajezi să creadă într-o minciună?”, i-a spus Petru Otiliei.

„Dacă într-o zi o să regreți?”, a încercat Otilia să îl facă să fie de partea ei.

„Singura mea greșeală a fost că nu i-am spus lui Alice. Și acum am pierdut-o și pe Lia”, i-a răspuns el.

Lia - Soția soțului meu, episodul 28. Alice crede că îl poate recâștiga pe Petru cu ajutorul lui Robi

Otilia s-a entuziasmat la auzul veștii. De cealaltă parte, Alice a încercat să se folosească din nou de Robi pentru a obține ce-și dorește, astfel că l-a pus pe cel mic să îl roage pe Petru să meargă împreună cu ea într-o vacanță.

„Dar tu rămâi acasă cu buni”, i-a spus ea.

Lia - Soția soțului meu, episodul 28. Răzvan a aflat că Lia și Petru sunt căsătoriți

Așa cum era de așteptat, Răzvan a văzut numele Liei din buletin atunci când i-a semnat contractul. Acesta a chemat-o să clarifice de ce o cheamă „Vornicu” în acte.

Deși a încercat să îl evite pe Petru, Lia s-a văzut nevoită să îi ceară acestuia ajutorul din nou, din dorința de a rezolva situația. Petru a rugat-o pe Mira să îi ajute, ea fiind avocat.

Alice a intrat peste Lia și Petru în birou în timp ce aceștia discutau. „Aici erați..”, le-a spus ea. Petru a rugat-o însă să îi lase singuri. Alice nu s-a putut abține și i-a spus lui Petru, de față cu Lia, despre presupusa lor vacanță din Maldive. După ce a ieșit din birou,

Alice s-a abținut să nu facă o criză de nervi. Otilia i-a fost alături și i-a dezvăluit că și soțul ei, tatăl lui Alice, a înșelat-o de mai multe ori. „Îmi vine să îi sparg fața”, a strigat Alice. „Trebuie să îi dăm o lecție”, a replicat Otilia.

Fără să renunțe la ideea de răzbunare, Gabi a intrat în camera Danei și i-a luat acesteia toate bijuteriile, chiar sub ochii Mariei.

Răzvan a încercat să o sune pe Alice să îi spună adevărul despre Lia și Petru, însă Otilia a fost cea care a răspuns la telefon.

Lia - Soția soțului meu, episodul 28. Cum a fost Rică eliberat

Între timp, El Capitan, Mike și Tică au pus la cale un plan de a-l elibera pe Rică. Drept diversiune, mama lui Mike i-a făcut o vizită lui Tavi, iar cei doi au vorbit despre perioada în care ea lucra pentru clanul Rocca, cât ceilalți doi au intrat și l-au scăpat pe Rică. „Tu știai că erau droguri în camioanele alea pe care le conduceai. De aia ai plecat de la noi. Dar asta înseamnă că ai fost complice”, i-a spus Tavi.

Lia - Soția soțului meu, episodul 28. Mira a aflat despre căsătoria dintre Petru și Lia. Răzvan, pregătit să îi spună lui Alice

Pentru a-i putea ajuta, Mira a aflat întreaga poveste. „Lia e soția mea, iar de Alice am divorțat cât era în comă”, i-a povestit Petru.

În tot acest timp, Răzvan a venit deja la vilă pentru a vorbi cu Alice, însă Otilia a vrut să discute ea mai întâi cu el. „Nu mi-e rușine. O iubesc pe Alice”, i-a spus el Otiliei, explicând că are de gând să îi spună tot adevărul.

„Dacă o iubești, de ce vrei să îi pui viața în pericol?”, a încercat Otilia să îl convingă.

După discuția cu Răzvan, Otilia s-a întâlnit cu Mira, Petru și Lia. Se pare că Mira a găsit soluția prin care Răzvan nu ar putea să îi dezvăluie lui Alice adevărul, Lia fiind protejată de legea GDPR odată ce el a semnat contractul. „Faci ce faci și tot cazi în picioare”, i-a spus Otilia Liei.

„O zici de parcă e vina mea. Nu mi-ai mulțumit niciodată pentru tot ce am sacrificat. Uite în ce situație sunt. Și tot eu sufăr”, i-a spus Lia, iar apoi a plecat.

Lia - Soția soțului meu, episodul 28. Lia i-a mărturisit lui Petru că se teme de Otilia

Petru a urmat-o și a încercat să o liniștească, însă Lia i-a dezvăluit că începe să se teamă de Otilia. „E o mamă care își apără copilul. Și e în stare de orice”, a spus ea.

„Iar eu o să fiu aici, să îmi apăr iubirea vieții mele”, i-a răspuns Petru, iar apoi cei doi s-au sărutat.

Lia - Soția soțului meu, episodul 28. Alice și Otilia au fost la un pas să o omoare pe Lia!

Pentru ca Robi să o ajute cu planul ei, Alice i-a promis că îi pregătește ceva dulce, mai exact biscuiți. Ajutată de Otilia, cele două și-au amintit, în bucătărie, în timp ce puneau ouăle într-un bol, că Lia a dezvăluit la un moment dat că este alergică la ouă.

„I-aș băga cu forța ouă pe gât să văd cum se umflă și îi ies bube pe toată fața”, a zis Alice, iar ea și Otilia s-au amuzat pe seama situației. Entuziasmat, Robi a venit în bucătărie să vadă cum i se prepară fursecurile, iar Alice i-a spus că îi va putea duce și Liei atunci când e totul gata.

„Îi spui că sunt de post. Înseamnă că n-au ou și lapte”, l-a mințit Otilia. Bucuros, Robi i-a dus Liei o farfurie întreagă de biscuiți. Auzind că sunt fără ou, Lia nu a putut să refuze, așa că a gustat.

Lia - Soția soțului meu, episodul 28. Lia a intrat în șoc anafilactic, însă Petru a salvat-o

Gustând și ea, Maria a punctat că e imposibil ca acei biscuiți să nu conțină ou. Chiar în acel moment, Lia a început să se înece și să rămână fără aer. Speriat, Robi a alergat degrabă să îl anunțe pe Petru.

Până să vină salvarea, Petru i-a făcut o injecție specială care să îi oprească alergia. Din fericire, Lia și-a revenit.

„Petru, m-am speriat. Nu voiam să mor fără să îți spun cât de mult te iubesc”, i-a spus ea lui Petru.

„Dar de ce ai mâncat biscuiți ăia?”, a întrebat Petru.

„Robi a spus că sunt fără ou..Poate Alice și Otilia au vrut să scape de mine”, a răspuns Lia.

Lia - Soția soțului meu, episodul 28. Dana și Pavel, din nou împreună?

Pavel a reușit să recupereze bijuteriile Danei de la Gabi, însă aceasta i-a spus că nu le mai vrea. „Nu de asta am fost cu tine. Ci pentru că te-am iubit. Pentru că te iubesc..”, i-a spus ea, iar Pavel a sărutat-o.

Lia - Soția soțului meu, episodul 28. Petru a acuzat-o pe Alice că a vrut să o omoare pe Lia

Nervos, Petru a venit înapoi în casă să le confrunte pe Alice și Otilia. „Alice era să o omoare pe Lia! Știa că e alergică”, a strigat el.

„Ei, e alergică.. se alintă”, a zis Otilia.

„A făcut șoc anafilactic”, a strigat din nou Petru.

„E vina mea. Alice gătea și nu I se lega aluatul. Eu am adăugat niște chestii când s-a dus ea la baie”, a mințit Otilia.

Lia - Soția soțului meu, episodul 28. Marcel a aflat că Lia e soția lui Petru

În timp ce Lia și Petru se sărutau, Marcel i-a văzut, iar după ce Petru a plecat, a pornit un scandal monstru. „În momentul ăsta îți faci bagajele și pleci!”, i-a strigat Marcel nepoatei lui, jignind-o din nou. Petru a auzit totul și a intervenit. „Să nu te iei de soția mea!”

„Eu și Petru suntem căsătoriți”, a confirmat și Lia, iar Marcel a rămas fără cuvinte.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x