Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, episoadele 35 și 36 din 11 mai. Otilia a plănuit să scape de sarcina Liei. Petru a găsit-o inconștientă

Episoadele 35 și 36 din Lia - Soția soțului meu aduc în prim plan noi situații-limită, pentru care protagoniștii găsesc câteva măsuri disperate. După ce a ajuns la urechile lor vestea că Lia ar fi însărcinată, Otilia și Alice fac tot posibilul să o facă pe aceasta să piardă sarcina. Iată ce urmări nebănuite a avut planul lor!

colaj foto lia Galerie
Lia - Soția soțului meu, episoadele 35 și 36 din 11 mai. Otilia a plănuit să scape de sarcina Liei. Petru a găsit-o inconștientă | Antena 1

Episodul 35 din Lia - Soția soțului meu începe pe fondul îngrijorării generale în urma dispariției lui Robi de acasă. Întreaga familie a fost pusă pe jar, iar Petru a alertat și Poliția.

Lia regretă că Robi s-a îndepărtat de ea, după ce Alice l-a întors pe cel mic împotriva ei. Între ea și Petru situația este la fel de incertă, după ce Lia l-a văzut îmbrățișându-se cu Alice.

Lia - Soția soțului meu, episodul 35. Robi este dat dispărut. Ascunde Lia o sarcină?

În tot acest timp, Maria și Marcel sunt convinși că Lia este de fapt însărcinată, după ce au găsit testul de sarcină, și că acesta ar fi motivul pentru care este mai retrasă și distantă. Cei doi nu au exclus însă nicio variantă. După Lia, le-au bănuit apoi și pe Dana și chiar și Emma.

Singura care nu părea deloc afectată de lipsa lui Robi a fost Alice, lucru care l-a enervat pe Petru. Acesta nu a ezitat s-o ia la rost și pe Emma, după ce acesta a fugit la rândul ei de acasă, după încercarea de a-și găsi tatăl. Emma i-a reproșat fratelui ei că nu vorbesc niciodată despre părinții lor.

„Tata a omorât-o pe mama în bătaie, în fața noastră, eram mici”, i-a spus Petru, după care i-a oferit o poză cu mama lor, pe care o ținea în portofel.

Deși a intenționat să se mute în casa cumpărată de Petru, Lia pare că a dat înapoi. „Nu pot să stau acolo..”, i-a spus ea Danei, mutându-se înapoi cu ea în cameră.

După ce a pierdut totul la poker, Pavel a încercat să ascundă situația, spunându-i lui Gabi că ar fi fost jefuit. „Nu-i spune lui Petru”, a rugat-o el.

În timp ce Robi se plimba singur pe stradă, un membru al clanului Rocca l-a văzut. „Nu vreau acasă, pentru că tata e un criminal”, i-a spus Robi, care a acceptat să se urce în mașina lui.

La vilă, Otilia i-a dezvăluit lui Petru că Mira nu este, de fapt, fiica lui Eugen, povestindu-i despre sărutul pe care l-a surprins între ea și Andi.

Lia - Soția soțului meu, episodul 35. Lia, tot mai distantă cu Petru

De cealaltă parte, Petru a încercat să își dea seama de ce este Lia distantă cu el. „Ai zis la bine și la rău. Și acum uite, mi-e rău. Și nu ești lângă mine”, i-a spus el Liei.

„Copilul tău și al lui Alice lipsește. Du-te să fii cu ea..”, a replicat Lia.

În casă, între Andi și Otilia situația e din nou tensionată. Acesta și-a acuzat mama că i-a manipulat pe el și pe Alice, când erau mici, să își urască tatăl, interzicându-le să îl viziteze. „Alice face cu Robi exact ce făceai tu cu noi”, i-a spus Andi.

„Ar fi mai bine o perioadă să stai departe de casa asta”, i-a răspuns Otilia.

Cu toate acestea, se pare că i-a dat dreptate într-o oarecare măsură. Otilia și-a dorit să vorbească cu fiica ei: „Alice, nu trebuia să îl manipulezi pe Robi..” Otilia a recunoscut că a greșit, la rândul ei, în trecut, însă susține că fostul soț, tatăl lui Alice și Andi, a fost cel care a părăsit-o.

Lia - Soția soțului meu, episodul 35. Robi, luat de clanul Rocca

În tot acest timp, Robi a ajuns la clanul Rocca, fiind luat „în primire” chiar de către Giani. Petru s-a învinovățit pentru fuga lui Robi de acasă, după ce în ziua respectivă l-a certat pentru că a împușcat-o pe Lia cu pistolul cu aer comprimat. „I-am marcat copilăria”, i-a spus el Liei.

„Petru, Robi simte că e ceva între noi. E un copil, nu vrea decât să își țină părinții aproape”, i-a răspuns Lia.

Printre altele, Petru a confruntat-o pe Mira după ce a aflat că aceasta l-a mințit. Mai mult decât atât, se pare că a descoperit și sumele lipsă extrase de Andi din conturile firmei lui. „Nu mai am încredere în tine. O să îmi caut alt avocat”, i-a spus el Mirei.

Sorin a vorbit cu Emma despre testul de sarcină, iar El Capitan i-a auzit. „Ești însărcinată cu Mike?”, a strigat ea. Emma a încercat să îi explice că a nu a înțeles bine. Între timp, Mike a anunțat că urmează să se întâlnească cu Carla, fiica lui Gianni Rocca.

Petru s-a văzut cu prietenul său din Poliție pentru a afla vești legate de Robi, iar acesta i-a dat o veste proastă: „Nu mai pot să te ajut, au dovezi serioase împotriva ta!”

Lia - Soția soțului meu, episodul 35. Răzvan i-a spus Otiliei că Lia e însărcinată

După ce i-a prezentat-o pe Elena, noul personaj, Răzvan i-a făcut o vizită Liei pentru a convinge să accepte oferta unică de la agenție, însă din întâmplare i-a auzit pe Maria și Marcel în timp ce vorbeau despre faptul că aceasta ar fi însărcinată. Răzvan a informat-o și pe Otilia, iar Gabi a auzit!

Lia - Soția soțului meu, episodul 35. Robi a fugit din nou și s-a întâlnit cu un bărbat misterios

Petru a întrebat-o din nou pe Lia de ce îl evită. „Pentru că i-am promis lui Alice că o să stau departe de tine, în schimbul libertății tale. Are dreptate, nu putem să fim împreună”, i-a spus ea. Apelul lui Pavel le-a întrerupt discuția: „Petru, l-am găsit pe Robi. Era la Rocca, dar acum a fugit și de aici.”

Spre sfârșitul episodului, Robi a dat nas în nas cu un personaj misterios!

Episodul 36

Petru a venit degrabă la clanul Rocca pentru a-l găsi Robi, acolo unde s-a întâlnit cu Pavel. Dându-și seama că e ceva în neregulă, Petru l-a întrebat pe fratele său ce căuta el acolo, de fapt. „Am pierdut la cărți”, a recunoscut Pavel, care a încercat să își recupereze măcar mașina.

Lia - Soția soțului meu, episodul 36. Otilia plănuiește să scape de sarcina Liei!

După ce Răzvan i-a spus că Lia este însărcinată, Otilia le-a făcut o vizită Mariei și lui Marcel. „V-am rugat să nu îmi mai creați probleme! Nu știu cum faceți, trebuie să scăpați de sarcina asta”, le-a spus ea, răstindu-se la ei și spunându-le că acest lucru ar omorî-o pe Alice.

Petru, care încă nu a aflat nimic, a încercat să o convingă pe Lia să nu se simtă vinovată pentru situația creată cu Robi. „Tu și Robi sunteți tot ce iubesc eu mai mult pe lumea asta..și simt că vă pierd”, i-a spus el Liei. Otilia i-a văzut pe cei doi împreună și nu s-a putut abține să nu le reproșeze totul.

Lia - Soția soțului meu, episodul 36. Robi a fost adus acasă în siguranță

Robi s-a întâlnit pe stradă cu misteriosul fotograf de la nunta Liei și a lui Petru, care s-a transformat și în Moș Crăciun de sărbători. „Nu vrei să te duc eu acasă?”, a întrebat el, iar în cele din urmă a reușit să îl convingă pe cel mic.

În timp ce o aștepta pe Carla, fiica lui Gianni Rocca, Mike a fost urmărit de Tavi. Acesta i-a propus să îl lase în urmă pe Petru și să revină în echipa lor de curse. Carla nu a mai apărut însă, văzându-l pe Tavi.

La vilă, Robi a fost adus acasă în siguranță, iar prima care l-a îmbrățișat a fost Lia, care i-a spus cât de iubit este și cât de mult i-a fost dus dorul. Lia l-a invitat pe binefăcătorul lor la masă, pentru a-i mulțumi. Între timp, Lia l-a dus pe Robi la familia lui.

„Auzi, dar cum de l-ai găsit chiar tu? Poate chiar tu l-ai luat!”, s-a răstit Alice la Lia. Petru s-a dus imediat să îi mulțumească Liei.

„Robi e cu familia lui, nu cred că e loc și pentru mine”, i-a spus Lia.

„Tu ești familia mea. Noi doi vom fi mereu împreună, așa simt”, a răspuns Petru, iar Otilia l-a auzit.

Lia - Soția soțului meu, episodul 36. Otilia vrea să o facă pe Lia să piardă sarcina

Otilia a bănuit că Gabi și-a dorit să îi spună lui Petru despre sarcina Liei, astfel că a amenințat-o că îi va spune adevărul lui Pavel despre testele de fertilitate pe care le-a falsificat. „Lia trebuie să piardă sarcina. E singura soluție”, i-a spus Otilia lui Gabi.

Pe neașteptate, a intervenit și Alice în discuție, care se pare că a aflat deja totul de la Răzvan: „Și, cum putem să facem asta?”

În casa familiei Pescaru, la cină a luat parte și Emma, invitată de Sorin, alături de „Moș Crăciun”, care l-a adus pe Robi acasă. Misteriosul bărbat a rugat-o pe Emma să rămână alături de ei, după ce tânăra s-a scuzat inițial.

Lia - Soția soțului meu, episodul 36. Petru și Alice, o nouă ceartă

După ce a venit acasă, Petru și Robi au fost de nedezlipit. „Azi poți să îmi ceri orice!”, i-a spus Petru celui mic. „Vreau să mergem undeva. Doar eu, cu tine și cu mama. O excursie. Mami a zis că o să fim fericiți”, a răspuns Robi. Petru a refuzat însă, dându-și seama că Alice era în spatele acestei cerințe, generând o nouă criză de nervi din partea ei.

Lia - Soția soțului meu, episodul 36. Gabi a „otrăvit” ceaiul Liei

Otilia a rugat-o pe Gabi să se ocupe de situația cu sarcina Liei, iar aceasta a apelat la o cunoștință mai veche. Gabi a făcut rost de o licoare pe care turnat-o fără remușcare în ceaiul din casa familiei Pescaru. Dana a surprins-o în casă: „Ce cauți aici?” Gabi a oferit însă o scuză și a plecat rapid.

În vilă, Otilia reușit să provoace exact ce nu și-a dorit. În timp ce vorbea cu Gabi, a exclamat: „Tot ce ne lipsea acum era ca Lia să facă un copil cu..”, iar Petru a auzit tot. „Lia e însărcinată?”, a întrebat Petru uimit, care a apărut de nicăieri.

Lia - Soția soțului meu, episodul 36. Dana și-a găsit întreaga familie pe jos, în stare de inconștiență. Cu toții au băut din ceai!

În casa familiei Pescaru, la masă, Danei i s-a făcut rău dintr-o dată și a vomitat. Abia acum au pus cu toții totul cap la cap: Nu Lia este însărcinată, ci Dana! După ce a revenit de la baie, Dana s-a lovit de o situație neașteptată: toți cei care au băut din ceai au leșinat, găsindu-i pe părinții ei, pe Lia și pe Sorin, pe jos! „Ajutorrr”, a strigat ea, iar Petru a venit degrabă. Spre finalul episodului, acesta stătea neputincios lângă Lia, care era prăbușită la pământ și nu se trezea.

La circuit, Pavel i-a surprins pe Andi și Mira după ce s-a oferit să se implice în planul lor. „Plățile alea erau fictive, nu? Cred că aveți nevoie de ajutor..să furați mai mulți bani”, le-a spus el.

Ioana Abur se alătură distribuţiei Lia – Soţia soţului meu, de la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x