Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, episoadele 39 și 40 din 25 mai. Alice a aflat că Lia și Petru sunt căsătoriți. Petru, răpit și sechestrat

Episoadele 39 și 40 din Lia - Soția soțului meu aduc noi note dramatice în povestea deja tumultuoasă a protagoniștilor. După ce Lia a fost răpită de Alice, situația ia o turnură neașteptată, iar aceasta din urmă află, într-un final, că Petru este căsătorit cu Lia! Problemele lui Petru abia încep însă, acesta fiind sechestrat și legat într-un loc periculos. Iată ce s-a întâmplat!

colaj foto lia Galerie
Lia - Soția soțului meu, episoadele 39 și 40 din 25 mai. Alice a aflat că Lia și Petru sunt căsătoriți. Petru, răpit și sechestrat | Antena 1

În primele secvențe ale episodului 39, după ce Alice a luat-o pe Lia captivă, sub amenințarea pistolului, aceasta din urmă se lupta să iasă din mașina în care a fost închisă.

Lia - Soția soțului meu, episodul 39. Petru, extrem de îngrijorat, după ce Alice a răpit-o pe Lia

Între timp, Petru era măcinat de îngrijorare, cunoscând latura impulsivă a lui Alice. Acesta a încercat să afle de la Otilia unde ar fi putut să o ducă Alice pe Lia. „Nu știu!”, a insistat Otilia.

„Jur că dacă îi face ceva…”, a zis el. „A încercat sau nu să o otrăvească pe Lia?”, a continuat Petru, însă Otilia nu și-a putut da fiica în vileag.

„Otilia, ești ca mama mea. Te rog, ajută-mă”, i-a cerut Petru.

Între timp, aflate undeva pe drum, Alice i-a oferit Liei o cafea, ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic. „Mă crezi proastă? Ce, vrei să mă otrăvești din nou?”, i-a replicat Lia. După ce a văzut că amenințările cu pistolul nu mai au efect, Alice a reușit să o șantajeze emoțional în cele din urmă, convingând-o pe Lia să o însoțească undeva. „Vreau doar să îți arăt ceva..”, i-a spus Alice.

Lia - Soția soțului meu, episodul 39. Mira, sechestrată de clanul Rocca

Mira s-a trezit legată de mâini, într-un loc necunoscut, după ce a fost răpită de clanul Rocca. Acolo, a fost preluată de Giani, care a luat-o prin surprindere cu comportamentul lui. Acesta i-a propus să lucreze pentru el.

La vilă, Petru a încercat să afle de la Răzvan planul lui Alice, însă și acesta era la fel de în ceață. „A luat-o razna”, a zis Petru.

„Am încercat să vorbesc cu ea, nu mă ascultă”, i-a spus Răzvan lui Petru, recunoscând totodată care sunt intențiile lui în ceea ce o privește pe Alice: „Vreau să vadă cât de mult o iubesc.”

„Dacă aflu că ești implicat în asta, Răzvane, uit că suntem veri”, i-a spus Petru, în legătură cu răpirea Liei.

Lia - Soția soțului meu, episodul 39. Ce se întâmplă cu sarcina Danei

În casă, după ce aflat că Dana este însărcinată cu Pavel, Gabi nu mai știa cum să facă față situației, având în vedere că ea l-a mințit pe acesta că el nu poate avea copii. Pavel și-a dat seama că este supărată, însă el nu cunoștea încă motivul real.

Între timp, Dana se gândea la ce scandal urmează, când se va afla vestea sarcinii ei cu Pavel. „De ce a trebuit să îi spui?”, i-a spus ea tatălui ei.

„Singura soluție e să mergi să îi spui lui Pavel”, a replicat Marcel.

Lia - Soția soțului meu, episodul 39. Petru a salvat-o pe Lia când Alice a îndreptat pistolul către ea

Alice a dus-o pe Lia la casa în care Petru a crescut. „Petru mă iubea, m-a iubit din prima clipă”, i-a spus Alice. „Poate a fost o simplă prietenie. Te minți singură. Nu te-a iubit niciodată așa cum își imaginezi tu”, a replicat Lia, iar Alice s-a enervat din nou. Aceasta a încercat să o emoționeze pe Lia cu povestea de dragoste dintre ea și Petru, cei doi cunoscându-se de mici.

„Nu ești bine. Nu îți dai seama că pot oricând să sun la poliție să le zic că mă ameninți?! Că ai încercat să mă omori..”, i-a spus Lia.

„Păi atunci îmi schimb și eu declarația și Petru intră la pușcărie”, a replicat Alice, care a scos din nou pistolul. Nae era prin preajmă și a intervenit. Acesta s-a dus repede la vilă și l-a avertizat pe Petru.

Petru a ajuns rapid la fața locului, văzând cum Alice o amenință pe Lia cu pistolul. „Alice, ai înnebunit?”, a zis el, punându-se în fața pistolului. Văzându-l că îi ia apărarea Liei, Alice a făcut o nouă criză de nervi. „Petru, o să regreți”, le-a strigat ea celor doi, care au plecat împreună.

Otilia a surprins-o pe Emma în timp ce vorbea cu Robi și îi spunea că bunicul lui, adică tatăl ei, trăiește. „Tatăl tău e un criminal, Emma, încetează!”, i-a strigat Otilia.

Lia - Soția soțului meu, episodul 39. Gabi, plan pentru a scăpa de Dana

Gabi a încercat să îi ofere bani Danei pentru a o convinge să plece departe, însă ea a refuzat categoric. Văzând că planul nu a mers, Gabi i-a luat telefonul lui Pavel și s-a dat drept acesta, zicându-i Danei să scape de copil!

Răzvan a acuzat-o pe Otilia că ea i-a indus lui Alice obsesia pentru Petru. „Tu ai insistat cu căsătoria dintre ei. Ai ales banii..”, i-a replicat el.

Lia - Soția soțului meu, episodul 39. Pavel și-a văzut tatăl după mulți ani

În mașină, Lia, supărată și speriată, i-a povestit lui Petru ce s-a întâmplat: „A vrut să mă omoare..am crezut că e gata. Am obosit..Nu vreau să mai vorbim”

Văzându-l pe Nae în curte cu Robi, Pavel l-a recunoscut imediat. Emma a avut dreptate, Nae este tatăl lor! Pavel nu a reacționat însă foarte bine la revederea cu acesta și l-a gonit.

Lia - Soția soțului meu, episodul 39. Petru și Lia, hotărâți să îi spună adevărul lui Alice

Lia s-a gândit dacă relația ei cu Petru mai poate avea o șansă, după toate cele întâmplate. Petru i-a promis însă, ca de fiecare dată, că vor fi bine. Din discuția purtată cu Lia, care i-a dezvăluit ce i-a mai povestit Alice, Petru și-a dat seama că lui Alice i-a revenit complet memoria și că până acum s-a prefăcut. „Ne-a păcălit. Hai să mergem. Îi spun că ești soția mea și vreau să fii și tu de față!”, a spus el.

După ce Andi a observat lipsa Mirei, iar El Capitan a presupus că este implicat clanul Rocca, Carla, fiica lui Giani, i-a făcut acestuia o vizită, pentru a afla adevărul. Telespectatorii au putut observa latura sensibilă a lui Giani Rocca.

Lia - Soția soțului meu, episodul 39. Petru i-a spus lui Alice că nu mai sunt soț și soție

Răzvan i-a recunoscut lui Alice că o iubește. „Eu nu am nevoie de iubirea ta”, i-a replicat Alice. La scurt timp, la fața locului au ajuns și Petru și Lia.

„Ce cauți cu asta în casa mea?”, a strigat Alice.

„Alice, noi doi nu mai suntem de mult soț și soție”, i-a spus Petru.

Episodul 40

Momentul adevărului a venit într-un final, iar Alice nu a primit deloc bine cele auzite. „Nu pot să cred! Am stat trei ani în comă și tu m-ai schimbat”, i-a strigat Alice lui Petru, printre lacrimi, fiind extrem de afectată de vestea primită.

Alice nu a rămas însă până la final, când Petru se pregătea să îi spună că Lia este, de fapt, soția lui. Între timp, Andi a ajuns și el la vilă, informându-i pe toți că Mira a fost răpită de Giani Rocca. Petru s-a arătat sceptic atunci când a aflat de implicarea Carlei.

Lia - Soția soțului meu, episodul 40. Alice crede că Petru vrea să divorțeze

Se pare că Alice nu a înțeles, de fapt, ce i-a spus Petru. „A zis că vrea să divorțăm. (..) Simt că vreau să mor”, i-a zis ea Otiliei.

Andi i-a recunoscut lui Petru planul său de fura banii familiei, din dorința de a o ajuta pe Mira. Otilia i-a văzut pe cei doi și l-a mustrat pe Petru pentru că i-a spus o parte de adevăr lui Alice. Andi a aflat pe această cale că Petru a divorțat de sora lui și s-a căsătorit cu Lia. În câteva secunde, Andi a sărit deja la bătaie, încăierându-se cu Petru.

Lia - Soția soțului meu, episodul 40. Otilia insistă ca Alice să nu afle adevărul

Văzând că Petru nu o ascultă, Otilia a apelat la ajutorul Liei: „Vă rog, nu îi spuneți lui Alice”

„Trebuie, a încercat să mă omoare. M-a amenințat cu pistolul”, i-a răspuns Lia. Otilia nu s-a lăsat, încercând să îi convingă că Alice are probleme în continuare, iar acest lucru ar destabiliza-o.

În plan secundar, Sorin i-a recunoscut într-un final Emmei că o place, însă cei doi s-au certat.

Ajunși acasă, Petru și Lia au mai recuperat din momentele pe care le-au petrecut departe unul de celălalt, iar ea a decis să semneze în cele din urmă cu agenția Elenei.

Lia - Soția soțului meu, episodul 40. Petru, sechestrat de clanul Rocca

Giani a cerut o întâlnire cu Petru în schimbul libertății Mirei, iar acesta a acceptat, intrând fix în „gura lupului”, după ce prietenul său din poliție nu a putut să îl mai ajute. Cum a intrat în casă, Petru a fost lovit și lăsat inconștient. Giani are un plan pentru a-i face rău, întinzându-i o cursă. „Cred că tata vrea să scape de prietenul vostru”, le-a spus Carla lui Andi și lui Mike.

Lia - Soția soțului meu, episodul 40. Gabi i-a oferit bani lui Marcel pentru a rezolva situația cu Dana

Sorin s-a scăpat și le-a spus părinților săi despre mesajul primit de Dana de la „Pavel”. Supărat din cauza situației create, Marcel și-a dorit să îl învețe o lecție pe Pavel. „Îl tranșez și în bag în ladă”, i-a spus el Mariei. Gabi nu s-a lăsat și i-a propus însă lui Marcel un târg. I-a oferit acestuia bani pentru ca Dana să nu mai locuiască cu ei și să păstreze tăcerea cu privire la sarcină.

Lia - Soția soțului meu, episodul 40. Alice a aflat că Lia și Petru sunt căsătoriți, iar Pavel a aflat de sarcina Danei

Andi a încercat să vorbească cu Alice, însă nu i-a putut spune adevărul. Pavel a aflat într-un mod neașteptat despre sarcina Danei. La fel de neașteptat, ca un trăznet, și Alice a aflat, spre final de episod, că numele de familie al Liei este Vornicu, atunci când un curier a venit să îi lase o citație. „Tu ești soția soțului meu”, i-a spus Alice Liei. Alice a leșinat atunci când Lia i-a confirmat.

Lia - Soția soțului meu, episodul 40. Petru, legat de mâini și lăsat să atârne în gol

Lia venise la vilă să o informeze pe Otilia că Petru nu îi mai răspunde, după ce s-a dus la clanul Rocca. Episodul 40 se încheie într-o notă dramatică: Petru a fost legat de o macara și lăsat să atârne în gol! Oare ce a pus la cale Giani Rocca?

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x