Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, episoadele 41 si 42. Și-a perdut Alice din nou memoria? Petru, la un pas de o explozie mortală

În episoadele 41 si 42 din Lia - Soția soțului meu, intriga se adâncește și mai tare, chiar în momentul în care situația părea că își găsește rezolvarea. Protagoniștii sunt împinși din nou către situații limită, iar o explozie subită schimbă din nou traseul poveștii. Iată ce s-a întâmplat!

colaj foto lia Galerie
Lia - Soția soția soțului meu, episoadele 41 si 42. Și-a perdut Alice din nou memoria? Petru, la un pas de o explozie mortală | Antena 1

Episodul 41 începe pe fondul unei îngrijorări generale. În episoadele precedente, Alice a leșinat după ce a aflat că Lia și Petru sunt căsătoriți, iar telespectatorii au aflat că aceasta a ajuns la spital. Starea sa nu este deloc una bună, iar Otilia a fost nelipsită de lângă patul său.

Lia - Soția soțului meu, episodul 41. Petru este torturat de clanul Rocca

Totodată, Petru este dispărut, fiind răpit și torturat de clanul Rocca. Nimeni nu știe ce planuri are Giani cu Petru, care a fost lăsat să atârne în gol, legat de mâini de o macara. „Șefu, ăsta n-a murit, zi-mi ce îi fac”, a spus omul lui Giani. „Lasă-l să se chinuie”, a răspuns Giani. Petru a amenințat că va scăpa și îi va ucide pe toți.

Speriată, Lia a vizitat-o pe Maria. Își face griji și pentru Petru, dar și pentru Alice. „N-am vrut să fac rău nimănui”, a spus ea plângând, plină de regrete că i-a zis adevărul lui Alice.

„Petru și Alice nu trebuiau să se căsătorească niciodată. E numai vina Otiliei, ea i-a manipulat”, a încercat Maria să o liniștească. Lia s-a gândit însă și la Robi.

Lia - Soția soțului meu, episodul 41. Pavel este convins că Dana nu este însărcinată cu el

La masa în familie, Gabi a recunoscut că se bucură că s-a aflat secretul mariajului dintre Lia și Petru. „Nu mai sunt secrete în casă acum..”, a spus ea, neștiind că Pavel a aflat despre sarcina Danei.

Emma l-a judecat pe acesta că încă nu s-a interesat de starea Danei, însă Pavel i-a spus surorii lui că el nu poate avea copii, astfel că nu este copilul lui. Pavel a fost mințit de către Gabi, care a mituit un doctor să falsifice analizele pentru a-și salva căsnicia, dând vina pe Pavel pentru faptul că ei nu au un copil, când de fapt problema este la ea.

Mira este în continuare sechestrată de clanul Rocca, însă Gianni le-a dat mesaj tuturor cunoscuților săi, de pe mobilul ei, că ar fi scăpat, însă că nu este pregătită să vorbească sau să se vadă cu nimeni. El Capitan și-a dat însă rapid seama de situație, iar Carla încă îi ajută cu informații din interior. Între timp, Giani și Tavi se pregătesc să se ocupe de transportul de droguri, iar între cei doi apar mici tensiuni, pentru „putere”.

Lia - Soția soțului meu, episodul 41. Robi este speriat după ce nu și-a mai văzut părinții

Robi a rămas pentru moment fără ambii părinți, iar Lia a încercat să îi fie alături. „Eu te iubesc mult, poți să ai încredere în mine”, i-a spus ea.

„Mama e bolnavă din cauza ta. Tu ai îmbolnăvit-o. Te urăsc!”, i-a răspuns însă Robi.

Lia - Soția soțului meu, episodul 41. Alice a ajuns la spital: „Ar putea intra din nou în comă”

Medicul de la spital a ținut să discute cu Otilia, după ce a fost nevoit să îi facă lui Alice un calmant. Aceasta striga în continuu numele lui Petru.

„Recunosc, nu am văzut un asemenea sindrom obsesiv în toată cariera mea. MI-e teamă să nu intre iar în comă”, a fost vestea care a speriat-o pe Otilia. Aceasta și-a amintit cum înainte de nunta cu Alice, Petru i-a spus că simte că totul e o greșeală, însă ea fost cea care l-a convins. „Nu cred că o să o iubesc”, i-a spus Petru Otiliei atunci.

Otilia și-a dat seama cât de mult a greșit, atunci când îi spunea și lui Alice că Petru o iubește, deși ea știa adevărul. A încurajat povestea lor și și-a hrănit fiica cu iluzii: „Ce-am făcut?!”, s-a întrebat Otilia pe sine.

Aceasta i-a recunoscut totul și lui Andi. „Dacă pătește ceva Alice, îl omor pe Petru cu mâna mea!, i-a spus el.

„Nu e vina lui, e vina mea…Din cauza mea sunt nefericiți, eu i-am nenorocit..Eu am insistat să se căsătorească”, a povestit Otilia, cu lacrimi în ochi, recunoscând că s-a gândit și la bani. „Iartă-mă”, i-a spus Otilia și lui Andi, iar cei doi s-au împăcat.

Lia - Soția soțului meu, episodul 41. Pavel și Dana, față în față

În cele din urmă, Pavel a mers să vorbească cu Dana. „Ești sigură că e copilul meu? Eu și Gabi nu putem să avem copii din cauza mea. Am făcut analize..”, i-a spus el. Marcel a intervenit și l-a mustrat pe Pavel pentru mesajul trimis Danei, în care îi scria să scape de copil.

Aceștia nu știau însă că Gabi a fost, de fapt, cea care a trimis mesajul. „N-am trimis eu asta!”, a răspuns el uimit. Dana i-a strigat să plece, iar Marcel l-a amenințat. Ajuns în vilă, Pavel a confruntat-o pe Gabi, dându-și seama de implicarea ei. Aceasta a încercat din nou să îl convingă că Dana îl minte.

Îngrijorați, El Capitan, Mike, Rică și Tică au pornit pe urmele lui Petru, la clanul Rocca, dând nas în nas cu Tavi.

Mira a acceptat să fie avocata lui Gianni, însă a cerut în schimb eliberarea lui Petru. Aflând unde este ținut acesta, Mira i-a comunicat Carlei, iar ea i-a făcut o vizită Liei pentru a o informa. Cele două au părut uimite de asemănarea dintre ele, Pavel chiar confundând-o pe Lia cu Carla. El și Lia au mers rapid să îl elibereze pe Petru din depozitul în care era ținut. Cei doi au fost ajutați și de inspectorul Florea.

Lia - Soția soțului meu, episodul 41. Lia și Pavel l-au salvat pe Petru cu ajutorul fiicei lui Giani

În cele mai grele momente, Petru striga doar numele Liei. Așa cum și el a salvat-o de multe ori, de data aceasta Lia a fost prima persoană pe care Petru a văzut-o atunci când a deschis ochii și a fost eliberat. Lia i-a povestit și că Alice este în spital, după ce e aflat de căsnicia lor.

Acasă, Marcel pare că a acceptat propunerea lui Gabi, după ce a propus mutarea întregii familii, pentru a scăpa de problemele cu care s-au tot confruntat în ultima perioadă.

Lia - Soția soțului meu, episodul 41. Și-a pierdut Alice din nou memoria? Cum a reacționat când a văzut-o pe Lia

Petru și Lia au ajuns într-un final la spital la Alice, iar Otilia i-a implorat să îi mai ascundă adevărul. „Nu așa trebuia să afle..Doctorul a zis că poate să intre în comă. Spuneți-i că nu sunteți căsătoriți!”, a insistat ea. Alice pare însă că și-a pierdut din nou memoria, întrebând cine este Lia, atunci când s-a trezit și a văzut-o alături de Petru.

Episodul 42

După ce au vizitat-o pe Alice, cu toții s-au temut pentru starea ei psihică. Cea mai mare temere a Liei și a lui Petru a fost însă că au ajuns din nou în punctul din care au plecat, dacă Alice și-a pierdut memoria.

„Asta ce înseamnă? O luăm de la 0?”, a întrebat-o Andi pe Otilia. „E în stare de șoc. Știe, dar refuză să creadă că e adevărat”, a presupus el.

Lia - Soția soțului meu, episodul 42. Ce se întâmplă dacă Alice și-a pierdut memoria. O vor minți din nou?

Discuția aceasta a fost purtată și de către Lia și Petru. „Ce facem? O luăm de l capăt?”, l-a întrebat Lia. „Nu! Vedem ce își aduce aminte și vedem cum facem”, a răspuns el.

„Da, eu așa nu mai pot…”, a adăugat ea. Petru i-a promis că va rezolva situația și că vor fi împreună.

Manipulat de Gabi în continuare, Pavel nu crede că Dana îi poartă copilul. Pentru a nu se mai vedea la birou, Gabi i-a dat ideea să o îi ofere Danei concediu prenatal.

Lia - Soția soțului meu, episodul 42. Ce plan periculos pune la cale Giani Rocca

Mira a fost eliberată, iar Giani pare că are un nou plan, după ce Petru a scăpat. Acesta i-a înapoiat și mașina lui Pavel, pierdută la cărți. Situația li s-a părut suspectă celor doi frați, astfel că l-au chemat pe Rică să o verifice, după ce pe parbriz era un bilețel pe care scria „Boom!”

Lia - Soția soțului meu, episodul 42. Petru nu i-a putut spune adevărul lui Alice

La insistențele Liei, Petru l-a dus și pe Robi la spital să o vadă pe Alice. „Ce îți aduci aminte? Trebuie să vorbim”, a început Petru discuția.

„Că ți-am oferit un copil și că mi-au jurat că nu o să pleci niciodată de lângă mine. Poți să mă ții de mână?”, a răspuns Alice. Petru nu i-a putut spune adevărul, văzând-o astfel.

Lia - Soția soțului meu, episodul 42. Alice se preface, de fapt, că și-a pierdut memoria. Ce i-a spus Otiliei

Lia nu a primit foarte bine vestea, gândindu-se că ar putea-o lua din nou de la capăt cu întreaga situație. Ca de obicei însă, Alice s-a prefăcut că și-a pierdut memoria. Aceasta i-a dezvăluit Otiliei că își amintește totul și a acuzat-o că nu i-a spus adevărul.

„De ce nu mi-ai spus? Nu pot să mă mai uit la tine. Ieși!”, a spus Alice cu lacrimi în ochi.

Lia - Soția soțului meu, episodul 42. Carla a fost deconspirată

Tavi a aflat de implicarea Carlei în salvarea lui Petru, după ce văzut-o acasă la El Capitan. Acesta i-a propus mamei lui Mike să îl ajute cu un transport de droguri, în schimbul tăcerii sale, iar Mike a acceptat.

Lia - Soția soțului meu, episodul 42. Lia a aflat că Nae e tatăl fraților Vornicu

Emma i-a dezvăluit Liei că fotograful de la nunta ei este, de fapt, tatăl ei, al lui Petru și Pavel.„Cum de a apărut în toate momentele alături de voi?!”, a explicat Emma.

„Și Petru de ce nu l-a recunoscut?”, a întrebat Lia. „E destul de schimbat..Petru era micuț..”, a completat Emma.

Lia - Soția soțului meu, episodul 42. Pavel are de gând să îi ceară Danei să facă un test de paternitate

După ce s-a sfătuit cu Petru, Pavel s-a gândit să îi ceară Danei un test de paternitate, dezvăluindu-i și lui Gabi dorința sa. Aceasta a vizitat-o pe Dana și i-a spus informația într-o manieră prin care să o facă să refuze. „Foarte urât că ți-a cerut asta..”, a zis Gabi.

Lia - Soția soțului meu, episodul 42. Petru, la un pas de o explozie mortală. Ce a pus la cale Giani Rocca

Ajunsă acasă, Alice a plecat, fără să anunțe pe nimeni, să o vadă pe Lia, cu ajutorul lui Răzvan. „Trebuie să o văd. Nu o să o las să îmi fure soțul”, a spus Alice.

Între timp, Petru s-a întâlnit cu inspectorul Florea, însă nimic nu avea să prevadă ce s-a întâmplat apoi! În timp ce vorbea cu Lia la telefon, mașina inspectorului a izbucnit în flăcări, iar aceasta a auzit explozia și s-a temut pentru viața lui Petru. Lia a început să strige, crezând că lui Petru i s-a întâmplat ceva. Oare apucase să se urce în mașină?

Se pare că Giani și-a dorit să se răzbune pe Florea, după ce acesta l-a eliberat pe Petru și i-a pus bețe în roate și în afacerea cu transportul de droguri.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x