Antena Căutare

Lia – Soţia soţului meu, lider de audienţă cu noile episoade ale ultimului sezon al poveştii

Doar trei săptămâni îi mai despart pe telespectatori de deznodământul ultimului sezon  Lia – Soţia soţului meu, astfel că aceştia au urmărit în număr foarte mare momentele pline de suspans din cele mai noi episoade ale proiectului.

Galerie
Doar trei săptămâni îi mai despart pe telespectatori de deznodământul ultimului sezon Lia – Soţia soţului meu, astfel că aceştia au urmărit în număr foarte mare momentele pline de suspans din cele mai noi episoade ale proiectului. | Antena 1

Serialul ce poartă semnătura Ruxandra Ion şi este produs de Dream Film Production s-a impus aseară ca lider de piaţă, atât la nivelul publicului din ȋntreaga ţară, cât și pe segmentul urban şi pe cel comercial feminin. 1.3 milioane de telespectatori la nivel naţional au urmărit aseară răsturnările de situaţie din cele mai noi episoade ale proiectului.

Lia - Soția soțului meu, lider de audiență

Astfel, conform Kantar Media, cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu, difuzate aseară ȋn intervalul 20.29 – 23.07 au condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului din mediul urban, cu 5.8 puncte de rating şi 15.7% cota de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată de Pro TV cu 5.5 puncte de rating şi 15% cota de piaţă.

Ierarhia se păstrează şi la nivelul publicului din întreaga ţară, acolo unde Antena 1 cu Lia – Soţia soţului meu a înregistrat 6.2 puncte de rating şi 17.2% cota de piaţă. Şi la nivelul publicului comercial feminin urban cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1, cu difuzarea serialului Lia – Soţia soţului meu s-a impus puternic în clasamentul audienţelor cu 7.6 puncte de rating şi 24.8% cota de piaţă, în vreme ce poziţia secundă era ocupată de Pro TV cu 5.5 puncte de rating şi 18% cota de piaţă. În minutul de aur, 21.48, 1.3 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau Lia – Soţia soţului meu.

Articolul continuă după reclamă

Telespectatorii au urmărit aseară cu sufletul la gură o încercare disperată de-a Clarei (Mara Oprea) de a se răzbuna pe Alice (Ioana Blaj) și pe Petru (Ștefan Floroaica) pentru moartea tatălui său, Gianni Rocca (Andrei Aradits). Planul pus la cale de Clara era simplu: răpirea lui Alice și și atragerea lui Petru pentru a o salva pe fosta lui soție, chiar cu prețul vieții sale. „Vreau adevărul! Tu ai pus-o pe Alice să-l omoare pe tata.

Tu crezi ca nu-mi dau seama ce a fost în capul tău? Ai vrut să scapi și de Alice și de tata ca să fii cu Lia”, l-a acuzat îndurerată Clara pe Petru. Dorința lui Petru de a o proteja pe Alice îi dă acesteia speranța că el încă mai are sentimente pentru ea. „Știam că o să vii. Știam că încă iți pasă de mine și că o sa mă salvezi”, i-a spus Alice lui Petru. Însă el a fost clar: „Îmi pasă de Robi, să știi, de asta am venit.

Eu am vorbit serios atunci când am zis ca nu o să mai fim niciodată împreună. Doar vreau să te știu in siguranță”. Răspunsul lui Petru a șocat-o pe Alice: „Atunci mai bine muream”. Nereușind să accepte faptul că Petru o respinge, Alice refuză să plece din viața lui, în ciuda insistențelor Otiliei (Ilinca Goia), care i-a propus să se mute departe.

„Eu de aici nu plec, eu nu renunț la el, tu nu înțelegi? Tu nu iți dai seama câți oameni am omorât pentru el? Cât mai sunt în stare să omor?” i-a mărturisit Alice cu disperare. Ce va face Alice în continuare pentru a-l recăpăta pe Petru, telespectatorii vor putea afla diseară de la 20.30, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile Femei 21-54 Urban, Urban si National
Perioada 10 octombrie 2024

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 17 și 18, sezon 4, 10 octombrie 2024. Alice îl ucide pe Rusu. Sarcina Liei, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 10 octombrie. Laura a răspuns greșit la o întrebare din sport! Ce sumă a câștigat
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 10 octombrie. Laura a răspuns greșit la o întrebare din sport! Ce sumă a câștigat Joi, 10.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x