Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 5 și 6, sezonul 4, din 19 septembrie 2024. Alice pune la cale un plan diabolic

În episoadele 5 și 6 din Lia - Soția soțului meu, Pentru încearcă să își amintească mai multe lucruri legate de afacerile familiei și de relația cu Alice. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

În episoadele 5 din sezonul 4 din Lia – Soția soțului meu, Pavel a venit să o vadă pe Roxi și i-a descoperit pe Gabi și Tase împreună.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 5, din 19 septembrie 2024.

Gabi a petrecut noaptea cu Tase, iar Pavel a intrat de dimineață peste ei în casă, consumase alcool și spunea că a venit să o vadă pe Roxi, fiica lui.

Sorin a fost scos de la închisoare de Elena, care l-a adus acasă la mama lui, Maria. Elena a încercat să îl acopere pe Sorin, spunând că el a ajutat-o la un proiect.

Tase s-a supărat pe Gabi pentru că îi ia apărarea lui Pavel, dar ea i-a explicat că e un om bun și nu i-ar face rău lui Roxi. Ema a venit și le-a întrerupt discuția, iar Gabi i-a povestit și ei ce s-a întâmplat cu Pavel.

Petru a zis la micul dejun că abia așteaptă să vorbească cu Pavel. Lia nu a dorit să rămână să mănânce și a venit Elena să o ia pentru o ședință foto.

Pavel a ajuns acasă și Petru l-a întâmpinat. Pavel l-a sfătuit să îl sune pe Tică să îl ia cu mașina ca să meargă pe la firme.

Lia și Elena au ajuns la ședința foto, iar Lia a făcut cunoștință cu fotograful Doru, care deja îi făcea ochi dulci Liei.

Dana a venit în vizită cu Ioan la părinții ei, Maria și Marcel. Maria a întrebat-o pe Dana cum se simte Lia și cum se descurcă acum cu situația în care e cu Petru. Fără să își dea seama, Dana a dat-o de gol pe Lia, spunându-I Mariei că soția lui Petru e gravidă.

Între timp, Tică a venit să îl ia pe Petru cu mașina și el a cerut să fie dus la circuit, dar Tică încerca să îl împiedice, de vreme ce familia lui a pierdut circuitul.

Marcel a primit înștiințare că i-a fost ridicată mașina, iar Sorin era de vină pentru că a condus sub influența alcoolului. Dar în loc să îl certe pe Sorin, Marcel l-a încurajat, după care i-a zis ca data viitoare să fie mai atent.

Alice a venit la studio acolo unde Lia și Doru făceau poze pentru o campanie. Alice îl căuta pe Răzvan și nu era deloc încântată că iar o vede pe Lia.

Răzvan i-a adus lui Alice o sumă considerabilă de bani, jumătate de milion de euro, pe care ea trebuia să îi dea lui Laur care știe adevărul despre moartea lui Geani. Alice i-a cerut lui Răzvan să meargă cu ea să îi ducă banii lui Laur. Între timp, în parcare, Carla l-a văzut pe Laur și i-a zis că știe că el o minte și că nu Lia l-a omorât pe Geani.

Dana a venit cu Ioan la Otilia ca să îl vadă pe cel mic și s-a întâlnit cu Pavel. Dana l-a sfătuit să meargă la o clinică și să ceară ajutor pentru că e clar că are probleme cu alcoolul.

Petru s-a întristat când a aflat că s-au construit blocuri pe locul unde a fost circuitul.

Carla a vorbit cu Tavi și i-a spus că presimte că Laur are un plan și așteaptă să primească niște bani ca să plece și să nu fie nevoit să se întoarcă la închisoare.

Petru a ajuns înapoi acasă și s-a întâlnit cu Lia, care se întorsese de la ședința foto, iar Lia încerca să îl consoleze legat de circuit, spunându-I că trebuie să ia lucrurile pas cu pas până își amintește tot.

La final de zi, Petru a mers în camera Liei să își ceară scuze pentru felul în care se poartă Alice cu ea. El i-a zis că o admiră pe Lia pentru faptul că vede mereu tot ce e bun în oameni.

Sorin s-a întâlnit cu Fabian la bar, iar Fabian i-a oferit lui Sorin un pliculeț cu droguri.

Între timp, Tase a sunat-o pe Gabi și i-a zis că ar fi mai bine să nu se mai vadă, iar Gabi s-a întristat foarte tare pentru că s-a gândit la faptul că Tase o să îi ia copilul, pe Roxi.

Alice și Răzvan s-au întâlnit cu Laur și i-au dat banii, dar în același timp a venit poliția.

Petru a visat că se săruta cu Lia și atunci când s-a trezit a văzut că Lia trecea pe hol prin fața camerei lui și i-a urat noapte bună.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 6, din 19 septembrie 2024.

În episodul 6 din sezonul 4 Lia – soția soțului meu, Lia e în bucătărie și Rusu apare în spatele ei, iar Lia a început să țipe. Petru a venit să vadă ce se întâmplă.

Petru și Pavel l-au gonit pe Rusu. Între timp, Răzvan se afla la închisoare, iar avocata Mira a venit să îl întrebe ce s-a întâmplat.

Răzvan nu putea să îi spună adevărul Mirei și a încercat să o protejeze pe Alice, dar el era la un pas de închisoare. Andi a venit să o scoată pe Alice din închisoare.

Fabian l-a adus pe Sorin acasă la Gabi, după ce îi oferise droguri cu o seară înainte. Maria era îngrijorată pentru Sorin, iar Sia părea că vrea să îl acopere. Dana era și ea îngrijorată pentru fratele ei, iar Sia i-a dezvăluit că nu știe unde e.

Lia s-a mai liniștit și a început să îi povestească lui Petru că Tavi o acuză pe ea că l-ar fi omorât pe Geani, dar Petru i-a spus că nu o crede în stare de așa ceva.

Carla a venit la Nadia la secția de poliție să afle unde e Laur și dacă a fost și el arestat odată cu Alice și Răzvan. Nadia i-a spus că Laur nu a fost prins, dar poliția știe că există o legătură între el și Alice și că o șantajează pentru ceva anume, dar încă nu au aflat ce. Carla a plecat să o caute Alice.

Între timp, Sorin care încă era la Gabi a dat ochii cu Ema, căreia i-a povestit ce a făcut cu o seară înainte. Ema l-a dus acasă.

Petru l-a întrebat pe Pavel dacă el a înșelat-o pe Alice vreodată. Petru abia acum a aflat că Alice a fost în comă 3 ani și s-a trezit în urmă cu 2 ani. Lui Petru nu îi venea să creadă și era foarte confuz în legătură cu ultimii 5 ani.

Maria și Marcel s-au întâlnit cu Lia și Maria i-a zis Liei că ei știu că ea e însărcinată. Marcel a sfătuit-o pe Lia să îi spună adevărul lui Petru pentru că e copilul lui. Mariei îi era milă de faptul că Lia are multe de îndurat în situația aceasta.

Carla a vorbit cu Alice înainte să iasă de la poliție și i-a zis că știe că Laur o șantajează pentru că ea l-a omorât pe Geani. Alice a negat această afirmație și a zis că Laur o șantajează de fapt pentru toate lucrurile murdare pe care ea le-a făcut pentru Geani.

În timp ce Lia făcea teme cu Robi, Petru a venit și a întrebat-o pe Lia dacă cumva el a înșelat-o pe Alice cu ea. Lia nu a apucat să îi răspundă pentru că Alice a intrat pe ușă, întorcându-se de la secția de poliție.

Andi i-a povestit Otiliei cum a scăpat-o pe Alice de poliție, iar Otiliei nu îi venea să creadă. Andi îi spunea că s-a săturat să o ajute mereu pe Alice și să o scoată mereu din încurcătură.

Otilia încerca să o convingă pe Alice să nu mai vorbească cu Laur și să nu se mai întâlnească cu el să îi dea banii. Alice a mai spus că ea nu regretă că l-a omorât pe Geani.

Carla și Lia se plimbau în parc, iar Carla i-a spus Liei că ea chemase poliția ca să îl prindă pe Laur. În parc era și Rusu și le-a auzit. Carla i-a mai zis Liei că ea e sigură de faptul că Alice l-a omorât pe tatăl lor.

Laur a sunat-o pe Alice și i-a zis că are nevoie de acei bani, iar Alice a zis că va recupera bani și se va întâlni cu el la noapte.

Petru a venit la Alice în cameră și i-a spus că îi pare rău pentru tot și Alice i-a zis că poate ar trebui să își dea o șansă împreună și să încerce să își repare relația.

Lia a fost luată pe sus de Tavi și Rusu din parc, iar Tavi i-a spus că vrea să vorbească ceva cu ea.

Între timp, Alice și Răzvan au plecat cu mașina prin pădure să îl găsească pe Laur ca să îi dea banii. Alice a coborât din mașină, cu geanta cu bani și s-a întâlnit cu Laur, dar el i-a zis că vrea mai mulți bani pentru că era să îl prindă poliția.

Alice, în schimb, avea alt plan. A scos din buzunar o injecție cu ceva subtanță nocivă și l-a injectat pe Laur.

Între timp, Tavi voia să știe dacă Lia l-a ucis pe Geani, pe tatăl ei, dar Lia i-a spus că nu ea e vinovată.

Sia a găsit în buzunar la Sorin un pliculeț de draguri și l-a tras la răspundere.

Alice l-a chemat pe Răzvan să o ajute cu Laur care era leșinat din cauza serului pe care i-l injectase.

Lia era speriată pentru că Tavi o amenința și spunea că nu crede că nu ea l-a omorât pe Geani. Carla a intrat peste ei și Tavi se pregătea să o împuște pe Lia.

Despre Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lia - soția soțului meu, sezonul 4, se vede în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Povestea care a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane a revenit cu un nou sezon din 12 septembrie.

După un sfârşit de sezon trei surprinzător, cu o răsturnare de situaţie demnă de un final glorios, povestea va lua o turnură total neaşteptată pentru protagoniştii seriei.

Ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), dacă va reuşi acesta să îşi amintească cine este de fapt şi de drept cea cu care vrea să îşi trăiască povestea de iubire, dar şi deznodământul fiecărui personaj din poveste va putea fi urmărit în noul sezon Lia – Soţia soţului meu, în această toamnă, începând din 12 septembrie 2024, în fiecare joi şi vineri, de la 20.30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x