Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 7 și 8, sezonul 4, din 20 septembrie 2024. Răzvan, pe punctul de a fi descoperit

În episoadele 7 și 8 din sezonul 4 din Lia – Soția soțului meu, Petru află mai multe lucruri neașteptate despre Lia, iar Alice îl minte în legătură cu ea.

Galerie
În episodul 7 din sezonul 4 din Lia – Soția soțului meu, Lia avea pistolul pus la cap și credea că Tavi o să o împuște. | A1

În cele două episoade de astăzi, Petru aflu mai multe despre Lia, iar Otilia este oripilată de faptele fiicei sale.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 7, din 20 septembrie 2024

În episodul 7 din sezonul 4 din Lia – Soția soțului meu, Lia avea pistolul pus la cap și credea că Tavi o să o împuște.

Rusu a încercat să îi ia apărarea Liei, iar Tavi i-a luat pistolul de la tâmplă și a plecat.

În pădure, Alice și Răzvan încercau să scape de cadavrul lui Laur. Răzvan s-a ocupat să îl îngroape și l-a acoperit cu frunze.

Otilia o suna pe Alice să îi spună să se grăbească la cină pentru că Petru întreba de ea. Alice i-a zis că vine cât de repede poate.

Sia a avut o discuție cu Sorin despre pliculețul cu droguri găsit în buzunarul lui. Sorin a zis că nu s-a drogat și că Fabian i-a dat acel plic ca să i-l țină. El i-a zis Siei că s-a săturat să îl sâcâie, iar Sia s-a supărat foarte tare pentru atitudinea lui.

Lia i-a zis Carlei că e însărcinată, iar Carla a zis că o să o scoată de-acolo, doar că Rusu nu le lăsa să plece. Pavel a venit și el la Tavi, spunânnd că vrea să vorbească cu el și să îi dea datoria. Lia îl ruga pe Pavel să o ia cu el, dar Pavel nu a înțeles că Lia e în pericol și a lăsat-o acolo.

Peste noapte Lia a rămas la Tavi, iar de dimineață Petru a aflat de la Pavel că Lia e acolo. Petru a simțit că Lia e în pericol și a plecat după ea. Otilia a trezit-o pe Alice și a atenționat-o că Petru a plecat după Lia, iar ea riscă să piardă teren dacă nu face ceva. Alice se temea că dacă Petru ajunge la Tavi, Tavi ar putea să îi spună ceva despre trecutul lui. Tavi a aflat că Lia e însărcinată.

Sia a mers la Dana și i-a povestit că a discutat cu Ema și ea i-a zis că știe de la Gabi că Sorin s-a drogat, după ce Fabian i-a dat droguri.

Tase a venit la Gabi, au petrecut noaptea împreună și abia de dimineață i-a spus că el are de gând să dea statul în judecată pentru adopție ilegală, cu intenția de a i-o lua pe Roxi.

Între timp, Petru a ajuns la Tavi pentru că voia să o ia pe Lia acasă, l-a amenințat pe Tavi și a reușit să o ia pe Lia.

La micul dejun, Alice, Otilia și Ema așteptau să vadă dacă Petru a aflat ceva de la Tavi.

Gabi l-a chemat pe Pavel și s-a plâns la el de faptul că Tase a păcălit-o și vrea să o ia pe Roxi. Pavel a sfătuit-o să îi ceară ajutorul Mirei. Între timp, Sorin a bătut la ușă să o întrebe pe Gabi dacă i-a găsit cumva portofelul din seara în care a dormit la ea pe canapea.

Atunci când a dat ochii cu Pavel, Pavel i-a zis lui Sorin să mai aștepte puțin, să stea amândoi puțin de vorbă, pentru că Dana îl rugase pe el să discute cu Sorin despre consumul de alcool și cât de nociv poate să fie.

După ce Petru și Lia au ajuns în curte și Petru a parcat mașina, el a apucat să îi spune Liei că simte ceva pentru ea, că vrea mereu să fie în preajma ei și că își face griji pentru ea. Apoi Alice i-a întrerupt, iar Lia a încercat să riposteze la tot ce îi spunea Alice lui Petru, dar a leșinat.

Maria a luat-o pe Lia la ea în casă până avea să ajungă salvarea. Doamna doctor a venit să o consulte.

Între timp, Răzvan o suna pe Alice pentru că și-a dat seama că e posibil să îi fi scăpat pixul cu numele lui în locul în care l-a îngropat pe Laur. Își făcea griji că ar putea fi probă incriminatorie.

Petru a intrat în cameră unde se afla Lia și doamna doctor și chiar înainte să plece, medicul i-a spus lui Petru că bebelușul e bine, iar lui nu-i venea să creadă că Lia e însărcinată. Alice l-a mințit pe Petru că Lia e însărcinată cu Doru, fotograful.

Gabi a aflat că Mira e deja avocata lui Tase și nu poate să o reprezinte pe ea în instanță.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Rezumat episodul 8, din 20 septembrie 2024

În episodul 8 din Lia – Soția soțului meu, sezonul 4, Petru a aflat că Lia e însărcinată.

Dana l-a lăsat pe Ioan cu Maria și Marcel și pleca la un interviu pentru un job. Lia a rugat-o pe Dana să meargă cu ea la prima ecografie, iar Dana a acceptat.

Alice era supărată că Petru a aflat că Lia e însărcinată și îi povestea Otiliei că acum are șansa să se împace cu Petru. Totodată, Otilia a aflat că Alice l-a omorât pe Laur.

Din cauza faptului că Sorin și Sia s-au certat, Sia a decis că vrea să se mute din casa Mariei și a lui Marcel. Marcel știa că cei doi tineri ascund ceva, dar Sorin nu voia să spună nimic.

Lia și Petru au vorbit mai mult despre sarcină, dar Lia nu știa că Petru a fost mințit de Alice că Lia e însărcinată cu Doru.

Otilia i-a zis lui Andi că Alice l-a ucis și pe Laur, iar Otilia era foarte îngrijorată, voia să ia o pastilă să se calmeze și spunea că nu o recunoaște pe fiica ei și că pare că și-a pierdut mințile.

Carla a venit să îl vadă pe Răzvan și a văzut că el încă are geanta cu bani și și-a dat seama că banii nu au ajuns la Laur. Ea i-a lăsat numărul ei de telefon în caz că Răzvan se răzgândește și va dori să îi spună mai multe.

Tase a venit la Gabi cu documentele necesare și i-a spus că o va lua pe Roxi în curând. Pavel i-a cerut lui Tase să aibă o discuție ca între bărbați.

Pentru că Dana era încă la interviu, Lia a mers la ecografie cu Petru și el chiar a vrut să intre cu Lia în cabinet.

Alice a venit la Răzvan la birou, iar el i-a spus că a venit Carla să îl vadă și el deja crede că ei bănuiesc că ei doi i-au făcut ceva lui Laur.

Pavel s-a oferit să îi dea bani lui Tase pentru a-l opri să o ia pe Roxi, dar Tase l-a refuzat.

Între timp, la ecografie Lia și Petru au văzut bebelușul și i-au auzit bătăile inimii. Lia a început să plângă de fericire, iar Petru i-a promis că o să vină cu ea și la următoarea ecografie pentru a fi lângă ea atunci când o să afle sexul bebelușului.

Sia și-a făcut bagajul și se pregătea să se mute din casa Mariei și a lui Marcel, iar Maria și-a dat seama că Sia și Sorin ascund ceva.

Carla a ajuns la Tavi și i-a zis că l-a găsit pe Laur pentru că i-a depistat telefonul. Tavi, Rusu și Carla au plecat să îl găsească pe Laur.

Tase a venit în parc acolo unde Carla și Pavel erau cu Roxi la leagăne, iar Tase i-a zis lui Roxi că o să vină să o ia și o primească custodia ei.

Carla, Tavi și Rusu au găsit coordonatele ultimului loc în care Laur a avut semnal la telefon, în pădure, iar ei au descoperit locul unde fusese îngropat Laur. Carla a găsit și pixul care îi căzuse din buzunar lui Răzvan atunci când l-a îngropat.

Alice s-a dus din nou la Răzvan la birou și i-a zis că trebuie neapărat să o ajute cu Lia, să facă ceva ca ea să piardă sarcina.

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 5 și 6, sezonul 4, din 19 septembrie 2024. Alice pune la cale un plan diabol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x