Antena Căutare

Noile episoade ale celui de-al treilea sezon Lia – Soţia soţului meu, în topul preferinţelor publicului feminin din mediul urban

Noile episoade ale celui de-al treilea sezon Lia – Soţia soţului meu, difuzate aseară, de la 20:30, la Antena 1, i-au captivat pe telespectatori, proiectul ce poartă semnătura Ruxandra Ion şi Dream Film Production fiind prima opţiune de vizionare la nivelul publicului feminin din mediul urban.

colaj Lia - Soția soțului meu, Lia și Petru îmbrățișați în secția de Poliție, Nae inconștient în brațele Liei, Mike, El Capitan și Mira la Poliție Galerie
Noile episoade ale celui de-al treilea sezon Lia – Soţia soţului meu, difuzate aseară, de la 20:30, la Antena 1, i-au captivat pe telespectatori | Antena 1

Peste 1.4 milioane de telespectatori au urmărit, la nivel naţional, aseară, cele mai noi episoade ale proiectului.

Noile episoade ale celui de-al treilea sezon Lia – Soţia soţului meu, în topul preferinţelor publicului feminin din mediul urban

Astfel, conform Kantar Media, cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu au condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului feminin din mediul urban, înregistrând 8.1 puncte de rating şi 19.9% cota de piaţă, în vreme ce poziţia secundă era ocupată de Pro TV, cu 7.9 puncte de rating şi 19.4% cota de piaţă.

Telespectatorii au urmărit aseară cu sufletul la gură o nouă încercare disperată a lui Gianni Rocca (Andrei Aradits) de a se apropia de Lia (Ana Bodea). „Nu vreau decât să mă cunoşti!”, i-a spus el, însă aceasta a fost de neînduplecat: „Ştiu foarte bine cine eşti! Nu eşti tatăl meu! Nu sunt fiica ta! Dispari!”

Rănit şi deopotrivă disperat, Gianni a arătat o dată în plus că nu se dă în lături de la nimic pentru a-şi atinge ţelul, aşa că s-a dus glonţ la Alice (Ioana Blaj): „Pentru copilul meu fac orice! Şi dacă ea cumva te vrea moartă sau doar îi eşti puţin antipatică, o să o fac cu bucurie!”

Deşi Petru (Ştefan Floroaica) s-a opus din răsputeri ca Lia să se implice în arestarea lui Gianni, aceasta nu a ţinut cont şi a făcut front comun cu Nadia (Oana Moşneagu) pentru a-l prinde: „E cel mai bine pentru toată lumea ca Gianni să fie închis!”

În tot acest timp, Nae (Marian Râlea), conştient că e tot mai aproape să piardă ultima bătălie cu boala, a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a-şi întregi familia.

Acesta i-a mărturisit Otiliei (Ilinca Goia): „Eu o să le zic copiilor de Sia. Asta e familia ei, e sora lor!” Chiar înainte de a se prăbuşi, acesta a mai avut timp să îi dea Liei o scrisoare pentru Petru: „Dă-i asta! Eu nu mai am timp!”

Ce se va întâmpla cu Nae şi dacă va reuşi sau nu să îşi vadă visul, acela de a-şi vedea familia împreună şi cum va reacţiona Gianni atunci când va realiza că propria lui fiica l-a trimis la închisoare, telespectatorii vor putea afla urmărind noul sezon Lia – Soţia soţului meu, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile Femei Urban si National

Perioada 18 mai 2023

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 5 și 6, sezonul 3, din 25 ianuarie 2024. Gianni ajunge la închisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x