Antena Căutare

Noile episoade ale celui de-al treilea sezon Lia – Soţia soţului meu, în topul preferinţelor publicului comercial feminin

Noile episoade ale celui de-al treilea sezon Lia – Soţia soţului meu, difuzate aseară, de la 20:30, la Antena 1, i-au captivat pe telespectatori, proiectul ce poartă semnătura Ruxandra Ion şi Dream Film Production fiind prima opţiune de vizionare la nivelul publicului feminin comercial din mediul urban. Aproape 1.4 milioane de telespectatori au urmărit, la nivel naţional, aseară, cele mai noi episoade ale proiectului.

colaj Ștefan Floroaica și Cristina Ciobănașu pe setul Lia - Soția soțului meu, Lia și Petru în mașină, Alice, Ema și Otilia Galerie
Urmărește noul sezon Lia – Soţia soţului meu, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 | Antena 1

Astfel, conform Kantar Media, cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu, difuzate aseară ȋn intervalul 20.29 – 23.14, au condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului comercial feminin din mediul urban, înregistrând 8.8 puncte de rating şi 24.8% cota de piaţă.

Și pe intervalul comun de difuzare cu programul Survivor, de la Pro TV, serialul Lia – Soţia soţului meu a condus clasamentul la nivelul aceluiași target, cu 9.1 puncte de rating și 26.3% cota de piaţă.

De altfel, și la nivelul ȋntregului public comercial, cele mai noi episoade ale serialului de la Antena 1 au obţinut o medie foarte bună, de respectiv 7.1 puncte de rating și 21% cotă de piaţă.

Noile episoade ale celui de-al treilea sezon Lia – Soţia soţului meu, în topul preferinţelor publicului comercial feminin

Telespectatorii au urmărit aseară cu sufletul la gură cum soarta ȋi ȋncearcă din nou, din greu, pe Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica). O nouă decizie disperată a lui Gianni Rocca (Andrei Aradits) de a se apropia de Lia cu orice preţ i-a adus pe protagoniști ȋntr-o situaţie disperată:

„Îmi trebuie un tir cu acte ȋn regulă pentru un transport preţios. Vreau să o duc pe Lia să viziteze vila noastră din Italia!”, i-a mărturisit el lui Tavi Rocca (Mircea Gheorghiu), completând: „Cum să fac altfel, fără să ȋl omor pe Petru?!”. Și de această dată, Gianni i-a cerut ajutorul lui Alice (Ioana Blaj): „Lia e fiica mea, n-aș vrea să mă urască. Dar trebuie să o despart de Petru și cred că ai vrea să mă ajuţi!”

Alice nu a ezitat nicio secundă: „O fac cu cea mai mare plăcere!” Nu a apucat ȋnsă să ȋși pună planul ȋn aplicare, căci Tavi a luat o decizie dură, pentru a scăpa de ȋnchisoare: „Le-am spus unde ai ascuns explozibilul cu care l-ai omorât pe Florea!”

La rândul lui, când a realizat că El Capitan (Anca Sigartău) și Nadia (Oana Moșneagu) riscă să devină victime nevinovate ȋn planul diabolic al lui Gianni de a se răzbuna pe Petru, acesta din urmă nu a stat pe gânduri și și-a pus din noua viaţa ȋn pericol, ajungând chiar ȋn locul ȋn care o explozie avea să zguduie din temelii orice plan de viitor al protagoniștilor.

Dacă va scăpa sau nu Petru şi ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia şi Alice, dar şi dacă va reuși Gianni Rocca să își ducă până la capăt planul de răzbunare, telespectatorii vor putea afla urmărind noul sezon Lia – Soţia soţului meu, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 21-54 Femei Urban National și 21-54 Urban

Perioada 14 martie 2024

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 19 și 20, sezonul 3, din 14 martie 2024. Gianni dă curs planului pus la cale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x