Antena Căutare

Un nou personaj controversat vine să tulbure povestea Lia – Soţia soţului meu. „Adevărul va ieși la lumină. Sau nu!”

Un nou personaj îşi face simţită prezența în distribuția serialului produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1, Lia – Soția soțului meu. Este vorba despre Fabian, fratele lui Gabi (Doiniţa Oancea), de care aceasta a încercat să se îndepărteze cu orice preţ. Fabian va fi interpretat de către actorul Shahbazimoghadam Mohammad Jawad. Serialul, care aduce în prim-plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni, poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

colaj Shahbazimoghadam Mohammad Jawad și Shahbazimoghadam Mohammad Jawad în rolul lui Fabian în serialul Lia - Soția soțului meu Galerie
Un nou personaj îşi face simţită prezenţa în distribuția serialului Lia - Soția soțului meu | Antena 1

Fabian, cel mai nou personaj din serial, a profitat întotdeauna de poziția pe care Gabi (Doiniţa Oancea), sora lui, o ocupă în sânul familiei Vornicu, astfel că, de-a lungul timpului, acesta a încercat să facă rost de bani, șantajând-o cu cel mai bine păstrat secret al soției lui Pavel (Alexandru Ion).

Un nou personaj controversat vine să tulbure povestea Lia – Soţia soţului meu

Însă ceea ce nimeni nu știe este că și el, la rândul lui, ascunde un secret... în toți anii în care a fost plecat, s-a infiltrat în lumea interlopă. Deși Gabi a încercat să se îndepărteze cu orice preţ de fratele ei, trecutul pe care aceasta vrea să-l îngroape începe să o bântuie.

„În viață, trebuie să acționezi și, dacă ai dreptate, adevărul va ieși la lumină. Sau nu!”

Fabian este un oportunist obișnuit să obțină ceea ce își dorește apelând la șantaj, un aventurier, dar și un supraviețuitor și, pe măsură ce se apropie de familia Vornicu, va ieși la iveală și o latură pozitivă a lui, dezvăluind un om bun, în felul lui:

,,În viață, trebuie să acționezi și, dacă ai dreptate, adevărul va ieși la lumină. Sau nu!” El doar face ceea ce crede el că este bine, fără să stea să se gândească prea mult înainte de a acționa. Că este bine, că este rău, rămâne de văzut cât de departe poate să ajungă ori câte fapte îl vor ajunge din urmă.

Telespectatorii care urmăresc fiecare episod al serialului și trec, alături de personajele lor preferate, prin toate emoţiile, sunt curioși să afle cum se încheie acest sezon, ce se va întâmpla cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), ce mai pun la cale Alice (Ioana Blaj) și Otilia(Ilinca Goia), ce schimbări vor apărea în vieţile lui Gabi (Doiniţa Oancea) şi Pavel (Alexandru Ion) în momentul în care Dana (Oana Zara) va aduce pe lume un copil, ce secrete vor ieși la iveală, odată cu apariția lui Fabian, ce mai pun la cale Mira (Kira Hagi) şi Andi (Vlad Gherman), ce descoperiri mai fac Maria (Carmen Ionescu) şi Marcel (Bebe Cotimanis), odată cu venirea în casă a lui Nae (Marian Râlea) sau dacă va reuși Gianni Rocca (Andrei Aradits) să își ducă până la capăt planul de răzbunare față de Petru.

Filmările pentru cel de-al treilea sezon al serialului de la Antena 1 sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi, iar telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele Lia – Soţia soţului meu urmărind conturile oficiale ale serialului.

Facebook: https://www.facebook.com/LiaOficialSerial

Instagram: https://www.instagram.com/lia_antena1/

#JoiVin emoţiile, bucuria, secretele şi dramele, în cele mai aşteptate seriale româneşti, la Antena 1.

Cristina Ciobănaşu va fi Anastasia (Sia), un personaj cu totul inedit în universul serialului Lia – Soţia soţului meu... Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 27 și 28, sezonul 2, din 30 noiembrie 2023. Petru află că Alice a pierdut sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x