Aspecte esențiale ale mașinii pe care pe care trebuie să le verifici într-un service odată cu venirea iernii

 

Orice șofer responsabil trebuie să își ia toate măsurile de siguranță atunci când se află la volan și să își pregătească mașina pentru condițiile vitrege ale iernii. Iată câteva sfaturi utile:

Pentru a evita orice problemă, trebuie să faci o vizită la un service specializat și să verifici cele mai importante 5 elemente ale unei mașini pe timp de iarnă.

Pentru început, specialiștii vor verifica sub capotă pentru că acolo se află multe piese și componente auto  de care depinde buna funcționare a motorului în zilele reci de iarnă. De exemplu, trebuie verificat lichidul de răcire și uleiul de la motor, dacă acumulatorii sunt în stare bună. Totul va dura aproximativ 15 minute.  

                   

Pasul următor constă în urcarea mașinii pe elevator, aici se pot vedea toate elementele de sub mașină care nu se observă cu ochiul liber. Se verifică nivelul de uzură al plăcuțelor și discurilor de frână și alte elemente care țin de o bună conducere a vehiculului.

Specialiștii vor verifica farurile și stopurile și toate celelalte lumini ale mașinii. Pe Lajumate.ro sunt peste 4.700 de anunțuri cu oferte de prestări servicii din domeniul auto, apelează cu încredere la o persoană avizată care să îți verifice corespunzător mașina. 

                    

După ce ai aflat de la service ce piese trebuie înlocuite la mașina ta, intră pe Lajumate.ro și alege dintre cele peste 367.670 de anunțuri cu piese-accesorii-consumabile pentru mașina ta.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe