Căutare Live

7 parcuri acvatice din Europa pe care să nu le ratezi vara asta

Vacanța de vară se apropie cu pași repezi, iar dacă nu ai decis încă în ce fel de aventură vrei să pornești în concediul din 2019, poate că ar trebui să experimentezi și tu distracția din parcurile acvatice din Europa

Vacanța de vară se apropie cu pași repezi, iar dacă nu ai decis încă în ce fel de aventură vrei să pornești în concediul din 2019, poate că ar trebui să experimentezi și tu distracția din parcurile acvatice din Europa. Multe dintre acestea se remarcă prin frumusețe, dar și prin diversitatea tematicilor abordate și a atracțiilor pe care le pun la dispoziție turiștilor dornici de adrenalină și nu numai.

Descoperă în continuare 7 parcuri acvatice din Europa pe care merită să le vezi vara aceasta. Nu îți face griji pentru bugetul necesar vizitării acestora pentru că poți accesa o ofertă credite de nevoi personale care îți va permite să te bucuri împreună cu familia ta de o super vacanță de vară.

1. Siam Park - Tenerife, Spania

Siam Park este un parc acvatic gândit într-un stil thailandez opulent, deci așteaptă-te la multe curse sofisticate și tobogane cu nume de dragoni sau șerpi. În acest paradis acvatic din Spania se găsește și cea mai mare piscină cu valuri artificiale din Europa, dar și un Templu Thai care găzduiește un tobogan de 28 de metri înălțime, aproape în întregime vertical.

2. Aquariaz – Avoriaz, Franța

Situat în Alpii Francezi, Avoriaz este gândit ca experiența din jungla tropicală din mijlocul munților. Are copaci luxurianți, stânci și ape colorate în verde crud. Te vei îndrăgosti de râul leneș din Aquariz și de curentul lui blând, dar și de zonele unde există piscine, pereți de escaladă și o multitudine de variante de joacă pentru copii.

Este deschis și în sezonul de ski, iar iarna spa-ul exterior este încălzit pentru ca tu să poți admira stelele dintr-o piscină cu apă fierbinte.

3. Waterworld – Ayia Napa, Cipru

Ayia Napu a fost inspirat de Grecia Antică, așa că te poți aștepta să vezi o mulțime de coloane albe, ambarcațiuni ca în vremurile de demult și statui clasice în acest parc mare din capitala distracției cipriote. Printre toboganele din oferta parcului se numără: „Apollo’s Plunge”, „Odyssey River” și „The Fall of Icarus.”

De asemenea, Ayia Napu găzduiește o piscină enormă cu valuri și chiar tobogane pentru cei care nu știu să înoate. Dacă ajungi aici, nu uita să aduci o perechi de papuci sau chiar niște șosete pentru că pământul se încinge foarte tare în sezonul estival.

4. Tropical Islands - Berlin, Germania

Cine ar fi crezut că poți avea parte de o experiență tropicală la doar 35 de kilometri distanță de Berlin? Parcul Tropical Islands are o lagună, o plajă, bărci, cel mai mare tobogan din Germania (cu o lungime de 27 de metri) și chiar posibilitatea de a face plimbări interioare cu balonul.

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

În plus, este dotat și cu o saună tropicală imensă, dar și cu o pădure special amenajată, unde poți admira, printre altele, țestoase, păsări flamingo și papagali tropicali.

5. Etnaland - Sicilia, Italia

Descoperă „Colossum”, „Titania”, „Wild River” și „Black Hole” în parcul acvatic din parcul de distracții Etnaland. Situat în frumoasa Sicilie, Etnaland propune și o listă generoasă de activități, cum ar fi dansurile în grup sau aquagym-ul.

Etnaland oferă zone interesante de explorat, cum este râul din junglă sau porții generoase de adrenalină, dacă te aventurezi să urci în ambarcațiunea care este proiectată să cadă dintr-un turn înalt de 30 de metri.

6. Slide and Splash – Lagoa, Portugalia

Slide and Splash este situat lângă Lagoa, în regiunea Algarve a Portugaliei. Tobogane, spectacole cu reptile, vulturi și papagali, dar și un spațiu verde imens unde poți să te relaxezi la soare completează de minune peisajul. Nu te îngrijora dacă nu ai mașină. Sunt autobuze speciale care pleacă din majoritatea resorturilor din zonă și te pot duce acolo.

7. Skara Sommarland - Skara, Suedia

Deși nu este țara cu cea mai caldă climă din Europa, Suedia are un parc acvatic demn de vizitat. Skara Sommarland este un parc acvatic în aer liber, cu mai mult de 40 de atracții pentru vizitatori. Printre cele mai populare sunt toboganul „Big Drop”, care le propune temerarilor să sară de la 21 de metri înălțime.

Așadar, Europa este tărâmul în care pot fi descoperite unele dintre cele mai interesante parcuri acvatice care au fost construite până acum. Gândite pentru diferite gusturi, acestea pot fi deliciul unui concediu plin de aventură și distracție alături de cei dragi.

Tendințe masculine pentru 2019...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri