Căutare Live

Amenajează un spațiu de joacă pentru copii în interior! Vezi cât de ușor este!

Pentru a amenaja un spațiu de joacă pentru copii în interior ai nevoie de puțină imaginație, niște resurse și ceva timp liber. Iatî cât de ușor este:

Pentru a amenaja un spațiu de joacă pentru copii în interior ai nevoie de puțină imaginație, niște resurse și ceva timp liber. Iatî cât de ușor este:

Pentru început, spațiul de joacă trebuie să fie suficient de aproape de camera unde tu îți petreci majoritatea zilei pentru a-l putea supraveghea mai ușor pe cel mic.

Dacă vrei să amenajezi acest de joacă în pod sau la subsol, trebuie să te asiguri că cel mic are măsurile necesare de siguranță pentru a nu se răni când urcă sau coboară scările. Atât un pod cât și un subsol pot fi probleme de umiditate ridicată, deci fii atent la acest factor. Totodată, încăperea trebuie să fie bine luminată pentru ca cel mic să aibă vizibilitate maximă la orice oră.

Alege vopsea lavabilă pentru că este ușor de curățat. Nici nu știi ce poate face cel mic cu niște acuarele sau creioane colorate atunci când se bucură de imaginația copilăriei. Va avea singur grijă ca pereții să fie colorați. Culoarea pe care o alegi pentru pereți trebuie să fie veselă, dar nu puternică până în punctul care devine obositoare pentru ochi.

Celor mici le place să deseneze, tocmai de aceea poți opta pentru fixarea unei table fie pentru cretă, fie pentru carioci, pe care o poți șterge cu ușurință atât tu, cât și cel mic. Te va iubi numai pentru faptul că îl lași să deseneze ceva pe perete.

Pe Lajumate.ro găsești peste 3.500 de anunțuri cu jocuri și jucării pentru cei mici, la prețuri accesibile.

Mobilierul pentru colțul de joacă al copilului nu trebuie să ocupe mult spațiu și trebuie să fie ușor de manevrat pentru ca cel mic va dori să mute totul de colo-colo. O masă de dimensiuni reduse și 4 scăunele sunt suficiente. Fotoliile de tip puf sau chiar pernele ce pot fi puse pe jos sunt perfecte pentru spațiul de joacă. Alege un dulăpior unde cel mic să își depoziteze jucăriile după ce s-a jucat cu ele.

Alege mobilierul potrivit pentru camera de joacă a celui mic de pe Lajumate.ro, ai peste 1.000 de anunțuri din care poți alege.

Cum să alegi gresia de exterior potrivită?... 5 aspecte de care trebuie să ții cont dacă vrei să îți cumperi un apartament nou...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri