Cele 5 accesorii indispensabile din ținuta femeilor de succes

Primul accesoriu care nu trebuie să lipsească din ținuta unei femei de succes este geanta elegantă, potrivită pentru orice ocazie.

Accesorii indispensabile

pexels.com

O geantă elegantă

Poți alege genți din piele sau din alt material de calitate, care să reziste cât mai mult în timp. Totodată, trebuie să te asiguri că geanta este suficient de încăpătoare, astfel încât să faci loc pentru telefon, agendă și cosmeticele de care ai nevoie în fiecare zi. În ceea ce privește culoarea genții din piele, optează pentru negru, crem sau roșu, ușor de asortat, indiferent de ținută. Modelele fără sigle sau aplicații, care fac zgomot de cate ori deschizi geanta sunt ideale, de aceea poți miza pe genți clasice și elegante, accesibile ca preț.

O eșarfă

Unul dintre accesoriile elegante, care nu se vor demoda niciodată este eșarfa, indispensabilă unei femei. Cele mai potrivite sunt modelele de eșarfe colorate, care reușesc să aducă un plus de prospețime și feminitate oricărei ținute purtate. Alege să porți eșarfa în special primăvara sau toamna, atunci când temperatura de afară îți permite să nu scoți încă fularul din dressing. O colecție de eșarfe din mătase poate fi folosită pentru a accesoriza ținutele de zi cu zi, oferind culoare în special unui outfit în culori neutre.

Un ceas de mână

Ceasul de mână nu lipsește din ținuta unei femei, fiind un accesoriu special, care inspiră încredere și profesionalism. Dacă vrei să faci o impresie bună la locul de muncă sau la un interviu, optează pentru un ceas cât mai simplu, cu linii fine și elegante, care să-ți ofere un look rafinat. În funcție de preferințe, poți opta pentru un ceas auriu sau argintiu, clasic, pe care le poți adăuga la orice ținută de zi sau seară.

O pereche de ochelari de soare

Ochelarii de soare nu doar că te protejează de razele nocive ale soarelui, ci îți completează orice ținută, mai ales în lunile de primăvară și vară. Astfel, ochelarii de soare au devenit un accesoriu de nelipsit din geanta oricărei femei. Cumpără modele de calitate, cu lentile care estompează razele soarelui și-ți oferă un aspect elegant și rafinat. Ochelarii negri și maro sunt cei mai întâlniți, însă nici culorile neon nu sunt de neglijat, care pot fi purtați în special în ținutele informale.

O bijuterie simplă

Un inel, o brățară, o pereche de cercei sau un lănțișor simplu, cu pandantiv, reprezintă alegeri ideale pentru o femeie de succes, care pot fi folosite ca accesorii pentru ținutele de zi cu zi. Poți alege bijuterii din argint sau aur, extrem de versatile și ușor de adaptat la orice outfit. Renunță la modelele din plastic sau aliaje care corodează în contact cu apa, deoarece nu sunt plăcute din punct de vedere estetic.

Nu ai nevoie de multe accesorii pentru a crea o ținută impecabilă, ci de unele care să-ți pună în evidență hainele purtate și să-ți reflecte personalitatea. Ține cont de recomandările noastre și ține mereu la îndemână o geantă elegantă din piele, o eșarfă, o pereche de ochelari, un ceas și nu uita de bijuteriile simple și rafinate! Toate acestea reprezintă ansamblul de care orice femeie de succes are nevoie, pentru un look de invidiat.

Ultimele știri