Căutare Live

Limonada pentru păr, soluția ideală pentru un păr ca de revistă

Părul gras este inestetic, dar nici să ne spălăm pe cap în fiecare zi nu este recomandat. Soluția ideală este dată de lămâie. Iată cum limonada pentru păr ajută scalpul să nu se mai îngrașe așa de repede.

Părul gras este inestetic, dar nici să ne spălăm pe cap în fiecare zi nu este recomandat. Soluția ideală este dată de lămâie. Iată cum limonada pentru păr ajută scalpul să nu se mai îngrașe așa de repede.

Limonada pentru păr” combate îngrășarea excesivă a părului, ajută la păstrarea unui scalp fresh pe o perioadă îndelungată și oferă volum. În plus, oferă strălucire părului.

Limonada se prepară extrem de ușor. Se amestecă sucul de la o lămâie cu un litru de apă și se clătește părul cu această compoziție, după ce a fost spălat și clătit bine. Este recomandat să aplici puțin câte puțin și să masezi cu foarte mare grijă rădăcinile.

Limonada pentru păr, soluția ideală pentru un păr ca de revistă

Sugestie oferită de BrightSide.

Oscar 2018. Cele mai frumoase coafuri de la cel mai așteptat eveniment al anului... 3 remedii naturale care-ți iau petele de pe față precum guma de șters...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri