Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Moda eşarfelor – ce purtăm iarna aceasta

În perioada rece a anului asistăm, parțial din motive practice, la o defilare a accesoriilor. Doamnele preferă eșarfe în locul fularelor ce pot diminua din feminitate. Au nevoie să se simtă bine, confortabil, dar și protejate pe măsură, dat fiind că acum condițiile meteo nu sunt prietenoase.

Moda eşarfelor – ce purtăm iarna aceasta

Acum, mai mult ca oricând, sunt preferate eșarfele groase, generoase și ca dimensiuni, hipersize, ce se pot purta în fel și chip. La fel de mult sunt preferate și cele cu design, printuri care pot înveseli ținuta de iarnă și așa ceva mai monotonă și sobră. Desigur, alegerea esarfei potrivite ține cont de combinația vestimentară.

Eșarfele imprimate, moda curentă

Dacă ne raportăm la îndemnul primit de la designeri și ținem cont și de opțiunile puse la dispoziție de magazinele de profil, cu articole vestimentare – spre exemplu www.bobomoda.ro – atunci în mod cert eșarfele imprimate nu trebuie să vă lipsească din garderobă. Sunt o modă curentă. Marele lor avantaj este că sunt și versatile și pot fi purtate în atât de multe context.

Imprimeurile spectaculoase pot stabili o paletă cromatică în jurul căreia să vă construiți ținutele sau pot, de ce nu, să fie contrastul evident între articolele vestimentare și accesorii. Oricum ar fi, efectul lor este unul remarcabil; atrag privirile cu modelele prezentate.

Unul din magazinele preferate pentru varietatea de opțiuni vestimentare și pentru accesibilitatea prețurilor este eshop-ul Bobomoda. Aici eșarfele sunt un univers de culoare și printuri, de la cele simple la cele moderne. Printuri abstracte sau elegante, motive florale, linii, forme sau animal print sunt câteva stiluri de amintit. La fel de variată este și paleta cromatică, deși predomină în special tonurile de maro, bej, culori închise, dar potrivite oricând și asortate ușor la aproape orice. Impresionanta selecție de eșarfe poate fi descoperită integral aici: https://www.bobomoda.ro/catalog/esarfe-si-fulare-315458.

Sfatul specialistului – ce și cum purtați eșarfa ca pe un element vedetă

Trebuie spus că deși face parte din gama de accesorii și uneori îi este chiar subestimată puterea de efect pe care o poate avea într-un ansamblu vestimentar, eșarfa poate avea de fapt o contribuție enormă. Contează însă în ce măsură este aleasă corect și purtată pe măsură.

Indiferent de ținută, eșarfa ar trebui să păstreze linia cromatică, dar să aibă variații de culoare pentru a ieși în evidență. Păstrând strict aceeași culoare la haină sau jachetă cu eșarfa nu faceți altceva decât că cele două să se confunde una cu cealaltă.

Contează extrem de mult cum legați eșarfa la gât. Este o adevărată artă și aici pentru că o eșarfă voluminoasă la o monionă, când nu este așezată corect poate fi chiar un motiv pentru care ținuta de ansamblu este penibilă. Ideea de a rula eșarfa în jurul gâtului este banală, așadar trebuie să descoperiți și moduri interesante de a purta eșarfele.

Culoarea anului este albastru clasic. Poate fi combinat ușor cu tonuri ornaj, pasteluri lila, griurile sau cu auriu. Nu uitați că eșarfa vă pune și ochii în evidență așadar culoarea aleasă trebuie să avantajeze.