O fostă regină a frumuseții și-a dorit să scape de riduri și a incercat injecții cu botox. Fața i-a fost desfigurată și s-a transformat într-un adevărat monstru

O femeie în vârstă de 54 de ani a vrut să obțină elixirul tinereții, un chip fără riduri, dar din păcate s-a desfigurat și rezultatele sunt ireversibile.

O femeie în vârstă de 54 de ani a vrut să obțină elixirul tinereții, un chip fără riduri, dar din păcate s-a desfigurat și rezultatele sunt ireversibile.

Carol Bryan a lucrat ani întregi în industria estetică, așa că și-a spus că ar merită să încerce să facă o schimbare la nivelul chipului sau și să folosească niște injecții care să îi umple ridurile. Femeia, o fostă regină a frumuseții, nu a putut accepta că îmbătrânește. După 30 de ani, Carol a început să folosească botox pentru liniile dintre ochi.

Până la vârstă de 47 de ani, totul a fost în regulă, iar chipul lui Carol părea mereu proaspăt și fără riduri. Atunci, medicul sau i-a spus că ar trebui să încerce și alte zone pentru a umple ridurile, așa că a acceptat, fără să ezite.

Următorul moment în cabinetul estetic a fost să își umple ridurile de pe frunte și pe cele de pe obraji.

Fără să își dea seama, injecțiile folosite, una care conținea silicon și botox, iar cealaltă botox, i-au fost injectate în niște zone în care nu ar fi trebuit.

Un chip distrus, o viață socială... pierdută

Imediat după acest moment, i-au apărut umflaturi și vânătăi, efecte secundare tipic, însă nu a fost alarmată. La trei luni după proceduri, a fost îngrozită de modul în care arată. Față a început să i se umfle, deși i s-au administrat alte tratamente. Modul în care chipul i-a fost distrus i-a afectat viață socială și timp de trei ani a stat în casă, fără să țină legătură cu nimeni, nici măcar cu familia.

Carol și-a spălat părul, și l-a periat și și-a spălat față în acest timp fără să se uite în oglindă. Atunci când era obligată să iasă, Carol era nevoită să poarte o pălărie, o eșarfă și ochelari de soare, pentru că lumea să nu se sperie de aspectul ei. După mai multe operații, chipul lui Carol a început să își revină, dar niciodată nu va mai fi ca înainte...

Din păcate, mulți o stigmatizează și o consideră un monstru, fără a ști că femeia a încercat să fie exact contrariul...

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri