Live acumObservator 23
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Bianca Constantin, Miss Universe România 2009 a intrat în lumea afacerilor. Cum arată în prezent ambasadoarea frumuseții, femeia care a trăit cu Anastasia Soare în Los Angeles

În anul 2009, la vârsta de 20 de ani, Bianca Elena Constantin era încoronată drept ambasadoarea frumuseții în România, titlu care i-a adus succesul în toți acești ani. În urma concursului, Bianca s-a clasat pe locul 48 dintre cele mai frumoase 84 de femei din lume, devenind astfel un motiv de mândrie pentru țara noastră.

În anul 2009, la vârsta de 20 de ani, Bianca Elena Constantin era încoronată drept ambasadoarea frumuseții în România, titlu care i-a adus succesul în toți acești ani. În urma concursului, Bianca s-a clasat pe locul 48 dintre cele mai frumoase 84 de femei din lume, devenind astfel un motiv de mândrie pentru țara noastră.

Bianca Constantin a trăit alături de Anastasia Soare în Los Angeles

”Cea mai frumoasă amintire din perioada Miss Universe o am alături de Anastasia Soare. Aceasta mi-a oferit ocazia să trăiesc alături de ea în Los Angeles o perioadă, m-a învățat cum să mă port în societate, cum să mă aranjez în fiecare dimineață și mi-a arătat cum este să trăiești printre vedetele de la Hollywood. Ea a fost cea care m-a pregătit pentru concursul internațional Miss Universe și ulterior m-a inspirat să devin antreprenor ”, a declarat Bianca Constantin.

Miss Universe România 2009 a avut onoarea de a-l întâlni pe Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii, organizatorul Miss Universe de atunci

”Întâlnirea cu Donald Trump m-a fascinat, mai ales pentru că am fost printre puținele „țări” cu care el a vorbit. Spun „țări” și nu fete deoarece noi eram reprezentantele unui popor întreg. Am avut ocazia să stau de vorbă cu el şi mi s-a părut un personaj remarcabil. Îmi amintesc că la un moment dat, trebuia ca noi, fetele, să ne aliniem pe scenă şi să stăm astfel încât să ni se vadă banderola cu ţara de provenienţă. Pentru că eu aveam părul lung, primele două litere erau acoperite, Donald Trump a venit la mine şi m-a întrebat din ce ţară sunt. Mi-am dat părul la o parte şi i-am spus că sunt din România, ţara care va găzdui în 2011 concursul Miss Universe”, a spus Bianca Constantin.

Ajunsă în prezent la frumoasa vârstă de 30 de ani, câștigătoarea titlului de Miss Universe România 2009 este antreprenoare și are o afacere cu brățări încă din anul 2013.

Bianca Constantin și-a urmat cu încredere visul de a crea un brand de accesorii fashion care să fie apreciat și recunoscut la nivel internațional. În prezent brandul ei produce brățări și accesorii lucrate manual din materiale premium precum franghie nautică și piele naturală. Bianca a absolvit Facultatea de Drept și masteratul în Dreptul Afacerilor. În liceu a terminat profilul matematică-informatică, intensiv engleză.

Povestea care a determinat-o pe Bianca Constantin să intre în lumea afacerilor

În perioada Miss Universe, Bianca a avut ocazia să călătorească mult în toată lumea și astfel i s-a dat posibilitatea de a cunoaște oameni care i-au schimbat complet viziunea asupra lumii. Într-un moment mai dificil din viața ei, Bianca s-a îndreptat spre o cutie cu amintiri pe care o păstrase atunci când fusese în Bahamas. Acolo a găsit o brățară cu ancoră care i-a amintit de perioada Miss Universe, și care a motivat-o să își urmeze visul de a crea lucruri frumoase, care să aducă zâmbete pe chipul oamenilor. Bianca Elena a început să caute distribuitori de materii prime și ulterior a transformat această pasiune și curiozitate într-un business.

La 10 ani de la câștigarea titlului de Miss Universe România 2009, Bianca Constantin este la fel de frumoasă

Citește și: Bianca Constantin, Miss Universe România 2009, întămplări după ce a devenit cea mai frumoasă femeie: "Am experimentat viața"

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro