Cadouri ingenioase pentru femeile care iubesc tehnologia

 

Gadgeturile și accesoriile de ultimă generație au devenit o atracție pentru femeile active, iubitoare de tehnologie. Iată ce cadouri îi poți oferi unei femei care apreciază tehnologia:

Pentru femeia sportivă, cadoul ideal este o brățară fitness, un accesoriu subțire și stilat care înregistrează pașii pe care îi faci. Poate fi conectată ușor la telefonul mobil și este un element ușor de accesorizat la orice ținută.

O femeie în pas cu tehnologia merită un iPhone 7. Acest dispozitiv rulează cel mai avansat sistem de operare al momentului și are o cameră de o calitate excepțională pentru selfie-uri și peisaje.

                       

O husă pentru telefon este încă o idee de cadou, aceasta protejează telefonul împotriva loviturilor şi zgârieturilor.

Pentru cele care petrec mult timp pe telefonul mobil, în ciuda frigului de afară, un cadou adecvat îl reprezintă o pereche de mănuși touchscreen care protejează mâinile de frigul iernii și îți permit să folosești telefonul în același timp.  

                      

Pe Lajumate.ro găsești peste 4.000 de anunțuri cu gadgeturi, tablete și eReadere de vânzare și peste 26.000 de oferte cu telefoane mobile. Alege cadoul perfect de pe Lajumate.ro, cel mai mare site de anunțuri 100% gratuite din România.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe