Căutare Live

Care sunt culorile iernii in materie de decorațiuni interioare

Anul 2017 stă sub semnul armoniei și al păcii, cel puțin așa spun specialiștii în design interior atunci când vorbesc despre culorile în trend în această perioadă.

Anul 2017 stă sub semnul armoniei și al păcii, cel puțin așa spun specialiștii în design interior atunci când vorbesc despre culorile în trend în această perioadă.

Culorile anului sunt roz cuarț și bleu senin, acestea se pot folosi atât separat cât și împreună. Ambele nuanțe sunt relaxante, inspiră prospețime și blândețe.

Cele 2 culori, folosite împreună asigură o atmosferă de maximă relaxare și ordine. În baie, de exemplu această combinație este binevenită pentru că oferă senzația de spațiu și eleganță. Pe piață se comercializează obiecte sanitare în aceste nuanțe, se pot realiza jocuri de culori chiar și cu gresia sau faianța.

Pentru sufragerie, aceste nuanțe transmit liniștea și aduc un aer de prospețime și tinerețe. Mobila tapițată este o alegere recomandată de specialiști, alături de husele pentru fotolii și canapele.

Decorațiunile în tonuri deschise se vor potrivi de minune cu acest decor și vor completa perfect o casă amenajată cu bun gust.

Pe Lajumate.ro găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți amenaja locuința în ton cu moda, aruncă o privire printre cele peste 19.000 de oferte cu mobilier și decorațiuni și alege ce ți se potrivește. Scapă de mobilierul vechi și pune un anunț gratuit pe Lajumate.ro, milioane de români îl pot vedea imediat.

Legătura dintre prețuri și puterea de cumpărare pe piața imobiliară... Cum să te înțelegi bine cu colegii de la locul de muncă...
Ultimele știri