Antena Căutare

Florile și bebelușii. 4 plante de apartament pentru camera copilului

Mulți dintre noi ne întrebăm ce flori se țin în camera bebelușului. Ei bine, sunt plante de apartament benefice care se pot ține în camera copilului. Iată care sunt acestea

Plante de apartament benefice

Mulți dintre noi ne întrebăm ce flori se țin în camera bebelușului. Ei bine, sunt plante de apartament benefice care se pot ține în camera copilului. Iată care sunt acestea

Plantele sunt cunoscute pentru efectele benefice asupra sănătății noastre, însă trebuie să fim atenți atunci când alegem plantele de apartament mai ales plantele pentru camera copilului, pentru că multe dintre florile la ghiveci pot fi extrem de toxice, iar acest lucru este și mai periculor atunci când cumpărăm flori pentru camera bebelușului. Iată 4 plante benefice pentru camera copilului:

Plante de apartament în camera copilului- Aloe Vera

Aloe vera este o plantă suculentă, campiona a purificării aerului din încăpere prin eliminarea formaldehidei, o substanță cancerigena care se găsește în adezivul și materialele din care sunt fabricate mochetele și canapelele și în mobilierul din semifabricate din lemn.

Florile și bebelușii. 4 plante de apartament pentru camera copilului

Aloe Vera - plante de apartament

Mai mult, aloe vera elimină și benzenul din atmosferă, substanță care se folosește în compoziția vopselurilor și a decoloranților. În condițiile în care aloe vera este una dintre plantele care poate crește fără pământ, atunci puneți-o într-un ghiveci umplut cu pietriș, nisip sau un amestec din aceste două, pentru o prezența exotică în camera copiilor.

Plante de apartament în camera copilului- Violeta de Parma

Violeta de Parma este o plantă care înflorește tot timpul anului, cu o simbolistică asociată dragostei de mamă. Culorile florilor sale variază de la violetul intens, până la albastru, roz și alb. Există și violete africane cu flori roșii sau cu flori cu marginile albe.

Plante de apartament în camera copilului - Busuiocul

Un ghiveci cu busuioc este ideal pentru camera copilului. Este decorativ, crește ușor, este foarte simplu de îngrijit, îl poți pune în orice cameră vrei și vei avea și frunze proaspete de busuioc pentru tot felul de preparate. În plus, se spune că dacă ai în casă busuioc în ghiveci, ai noroc și spor.

Florile și bebelușii. 4 plante de apartament pentru camera copilului

Flori camera copilului

Nu doar că busuiocul nu este toxic, însă mai prezintă proprietatea de a ține la distanță insectele dăunătoare, țânțarii și mirosurile neplăcute.

Plante pentru camera copilului - Bambusul

Florile și bebelușii. 4 plante de apartament pentru camera copilului

Bambus

Bambusul norocos este, potrivit legilor Feng Shui-ului chinezesc, o plantă ce echilibrează elementele (pământ, apa, foc, lemn, metal). De aici denumirea de "norocos"! Este ideal pentru camera copilului și ușor de întreținut.

Citește și: Plante de apartament otrăvitoare. La ce flori toxice să fii atent

Amenajare cameră copil. Ce culori să alegi pentru camera copilului

Amenajare cameră copil. Ce culori să alegi pentru camera copilului... Amenajări bucătărie. 5 reguli de bază pentru o amenjare în stil Feng Shui...
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar...
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023. Racii primesc vești importante. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023 anunță că nativii din zodia Rac vor avea parte de vești...
Parteneri
Beneficiile consumului de avocado. Este recomandat să îl integrezi în alimentația ta
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x